Никой не ме иска... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никой не ме иска...
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1822 пъти
Здравейте хора, знаете за какво ще говоря от заглавието. Момче съм, Нямам никакви приятели и наскоро влязох в гимназия и си мислех, че поне с 1 човек ще станем приятели... (старите ми съученици ме мразеха много без причина) Е познайте какво? Сгреших! Мисля, че всички от моя клас имат приятели освен мен, което малко ме кара да се притеснявам, че завинаги ще съм си сам без дори да мога да говоря малко с някого... Просто всичките ми съученици ме пренабрегват крайно и като кажа крайно наистина го имам предвид. Не само, че не говорят с мен, но даже като имаме да правим групова задача, проект и т.н. въобще не се свързват с мен да участвам проекта и да им помогна а го правят сами само и само да не комуникират с мен, а те дори не ме познават... защо? Не знам какво става ма не ми харвсва. Ето Ви още един пример:
Когато имах рожден ден (има и някакво момиче от кшаса на същата дата) на мен не го честитиха а на нея - да. И дори класната каза, че има два рожденника и те пак не ми го честитиха, е? Какво мислите? Плюс това днеска има двама именника и един рожденник и айде да им ги честитят. Вече се ядосах бая от такова пренабрежение и неуважение и нямам вече абсолютно никакво намерение да показвам уважение от тях. Какво мислите? Моля съветвайте ме!
(моля, не ми казвайте аз да се променя, защото имах познати, които само стоят и мълчат и всички автоматично искат да им станат приятели)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6ede04c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич ти си на 14-15 едва ли си видял хората какви говеда могат да бъдат....успокой топката . Аз лично с класа ми имам деликатни взаимотношения , говоря само със 2-3 , останалите са пълни боклуци .
Всеки както си го направи все пак , намери хора , които те подкрепят извън класа ти :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5cc45eb9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ... за съжаление, ти не можеш да промениш другите хора, така че ще се наложи да промениш себе си. Това е реалността.

Има една книжка - Как да печелим приятели и да влияем на другите, прочети я започни да следваш съветите там.

Също, просто за твое удоволствие, намери си някакво хоби което наистина да те интересува - хората обичат да общуват с хора които имат страст към нещо креативно, а и ти ще добиеш самочувствие че постигаш неща в живота си. Ако не спортуваш, започни. И ако трябва, може да попрегледаш външния си вид - колкото и да е досадно и неприятно, хората харесват добре изглеждащите хора, пък и на самият теб ще ти хареса да си красив.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a4acf97860
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това все едно аз съм го писала. Много е гадно така. Аз вече трета година съм в този клас(седма в това училище) и очаквах че ще имам приятели. Сменила съм 4 класа и 2 училища. Във всички класове имах големи очаквания, а накрая нищо. Не, не се променяй ако не искаш. Не го прави и заради другите. Просто понякога е по-добре да си сам. Нямам големи очаквания за университета. Нито пък за работа. Явно е по-добре да си сам като цяло :/

Преди исках да имам много приятели, но гледайки какво става наоколо, как съучениците ми са приятели с всеки, но когато тези техни приятели ги няма те говорят зад гърбът им. Не искам такива приятели. Де да можехме да се запознаем по-добре, но това не е сайт за запознанства, а за съвети. Истинските приятели ще те намерят. Ако не си срамежлив като мен просто се опитай да говориш с тях, може да се опознаете по-добре и да спрат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8d4494b100
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами замисли се дали причината не е в теб?
В училище, аз имам един съученик, който всички избягвахме, защото имаше проблем с хигиената. От съседният клас пък друг не се сресваше, не се държеше нормално и имаше същата съдба.
Ти сам трябва да поемеш инициативата, никой няма да насила да идва, да те хваща за ръка, да те дърпа, че да ходиш с тях. Като имате курсова работа да правите, недей чака те да те канят, ами ти покани някой, бъди инициативен.
Като си имал рожден ден, почерпил ли си ги? Ако тръгнеш да ги черпиш с бонбони, няма как да не ти честитят.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8fa4d22d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да бъдеш игнориран от някого е доста неприятна ситуация. Ще се почудиш дали не си направил нещо нередно, за да отблъснеш хората. В определени ситуации това няма нищо общо с това, което си направил или не си направил... Понякога има хора, които просто не ни харесват. И това е нормално в края на краищата, всички ние имаме различни личности, ценности и възгледи за света. В други случаи обаче наистина има причини хората да ни игнорират - вероятно сме направили нещо (вероятно несъзнателно), за да провокираме мълчание.
Не знам дали твоята ситуация е същата, но имам наблюдения, че натегачите и неприятните хора винаги са на групички.
"Хората може да ти простят ума, дори таланта, но красотата – никога”. Моите наблюдения са, че грозните и невзрачните не ги обиждат, не ги игнорират, няма злоба към тях. Но ако вземем едно красиво момиче или момче - то винаги е някъде встрани, извън групата. :) Не ми се вярва твоят проблем да е свързан с хигиената. Когато бях ученик, имахме такъв съученик. Много красив. Като картинка. Много го мразехме. Гонихме го, бихме го, но въпреки това момичетата много го харесаха, беше първият, който си хвана гадже.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 127ca3555a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря номер 4, но аз не правя нищо, с което да ги отблъсквам, и също с удоволствие бих ги почерпиш ако не бяхме онлайн

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7431d66571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прекалено много се вглеждаш в нещатА.Със сигорност заслужаваш по-добро отношение,но по някога съдбата ни предпазва от "фалшиви приятели" То всеки може да бъде приятел,когато друг плаща за товарите на приятеля му когато той започне да плаща ще видиш колко са приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7431d66571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Могат да те мразят ако в теб имаш светлина и когато се доближиш до тях осветяваш делата им ,а те явно не са добри за това те мразят .

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d8cc23203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така, само че момиче, би било хубаво ако има начин да се запознаем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 505319d77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не бързай да си търсиш приятели, които очевидно няма да те оценят.

По-добре сам, отколкото с група лицемери. Казвам ти го от личен опит. Почакай малко, фокусирай се върху себе си, всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker