Реалността и сънят ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Реалността и сънят ми
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1049 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години и сега се събуждам от сън. Сънувах много странен сън за който се притесних много защото в реалността се случва нещо подобно. Ще разкажа първо реалността и после съня.
Значи, баща ми си живее в България сам в апартамента който е на името на майка ми и баща ми, а аз и майка ми сме в чужбина. Аз му имам паролата на фейсбук и виждам какво си пише. Притеснителното е че е водил жена в къщи и то не каква да е а проститутка, която започва да вика по-често с времето. И преди 2 дни разбрах че сега живеят заедно в общия апартамент. Майка ми не знае, но и аз няма как да и кажа, защото все пак ще ме пита от къде знам и така.
Сега започвам със съня:
Значи, всички си бяхме в България и се уговорихме да се съберем с семейните ни приятели с които от доста време не се бяхме виждали. Първата вечер бяхме у тях. Всичко спокойно, нищо тревожно. Тръгнахме си и се прибрахме у нас. Следващата вечер събирането беше у нас. Те дойдоха нали всичко спокойно и аз, майка ми и малкото дете на жената на приятеля на тете, отидохме до магазина. Като се върнахме още бяхме на входа (ние сме на 1 етаж) и през прозореца виждам, че баща ми гледа порно на телевизора! И майка ми се забърза и като влезе не знам какво стана, но мен не ме пуснаха. После баща ми излезе от стаята и поиска да вземе малкия (той не е негово дете), но аз казах че няма да го дам. Той тръгна и излезе навън беше тръгнал към колата си и аз го догоних, замалко да ни блъсне една кола, но аз продължих. Като стигна до колата аз го притиснах и го питах: какво стана? И той първоначално не ми обърна внимание и ме избута. Обаче аз продължих да настоявам и пак го питах: Какво стана? И той вече ми отговори: Тръгвам си, има друга жена в живота ми, за сега е просто секс, но аз започнах да я обичам! После ме избута и тръгна. Аз се върнах вкъщи и питах майка ми: какво стана? И тя ми каза: повече не искам да виждам баща ти!
Това беше съня ще се радвам да ми споделите какво трябва да означава съня ми и дали е възможно да се сбъдне, защото сега наистина се случва нещо подобно. А и той рядко ми се обажда и вече може би наистина не му пука за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker