За старите сериали на Дисни и не само - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За старите сериали на Дисни и не само
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1343 пъти
88-ми набор съм, но някъде около края на гимназията и в първите ми години в университета се заглеждах по Дисни ченъл и други тогава нови сериалчета.

Преди това израснах с "АЛФ" и "Бар наздраве" през 90-те, те бяха супер, после "Приятели" не беше зле, но беше нищо особено, тогава повече ми допадаха "Само за снимка", "Ало Ало" и "Женени с деца". Малко по-късно култово стана "Ориндж Каунти", имаше и One Tree Hill, те са добри. Може и да е срамно, защото с тях растеше следващото поколение, но каквото и да си говорим имаше много забавни епизоди на "Съни на алеята на славата", "Магьосниците от Уейвърли Плейс", "Малки сладки лъжкини", че и "Хана Монтана". Спруха да следа тези сериали някъде около премиерата на "Джеси".

Наскоро пак гледах някои епизоди на Магьосниците, ами много са си хубави повечето, особено първия сезон.

Та целта на темата ми е 1-во да попитам защо вече не се излъчват такива култови американски сериали? Изобщо по Дисни имало ли е нещо интересно след като Джеси, шоутата на Деми, Селена, Зак и Коуди са отпаднали от програмата? И второ, дали само аз на моята възраст съм гледал тези сериали, въпреки, че тогава бяха на около 19 до 25? Трябва ли да ме е срам това? Има ли друг на моята възраст, на който да му са харесвали тези сериали когато вървяха? По едно време имах чувството, че съм влюбен в Хана Монтана/Майли, ами каквото и да си говорим беше много красива с дълга коса и я правеха да изглежда по-голяма.

Изпитвам силна носталгия по онези години 2005-2014, музиката беше по-добра, май и телевизията също. Сега нищо ново не ми допада толкова, може би един турски Малки убийства става, другото са пълни бози по телевизията, а сюжети тип Игри на тронове не са моето нещо (Манифест ми допадна обаче). А вместо Михаела Филева и Селена Гомез по радиото чувам само бози.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 05a78045d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малки убийства е супер в момента го следа, страхотен сериал.
А на Манифест чакам трети сезон да излезе.
И в момента има интересни сериали по Дисни Ченъл, но най-вероятно вече си доста голям, за да ти харесват вече си на 33г., в момента има още по-голямо разнообразие от филми, сериали и музика.
Според мен по-скоро ти е носталгично за това време, когато си бил млад!
Netflix има супер сериали ѝ тийн сериали, гледай тях.
П. С:. Кога ще излиза трети сезон на Манифест, знаеш ли?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f8f5869426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 хаха е не съм чак толкова стар още. ;) Не е само до носталгията само - наскоро гледах Магьосниците от Уейвърли плейс и си е много яко. От по-нови години хубаво изглежда Анди Мак и въпреки че децата в тях вече ми изглеждат почти като мои деца са готини. Нямам представа за Манифест кога ще излиза, мисля че март в Америка, но ние чакане превода по телевизията, та чааак до лятото ще има да чакаме.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd15711770
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До едно, и аз чакам Манифест 3 сезон, по-добър научно-фантастичен сериал не беше излизал от дълго време!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fa6cd03624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен ми липсват "Туин Пийкс", "Досиетета Х" и "Тайният живот на една тийнейджърка".

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f8f5869426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като съдържание сериалите на Дисни бяха стойностни, далеч по-хубави от много турски сапунки. Писнало ми е да гледам типичния сериал с богаташкия син и бедното селско девойче. По-ранните години наистина нямаше толкова хубави - до днес не смятам, че Лизи Макгуайър е толкова интересно, типична боза за момиченца. А и главната героиня не беше достатъчно привлекателна за да я гледаме ние, момчетата и порасналите такива. Нека не се лъжем - Майли, Деми и Селена си бяха страшни парчета още на 15-18. ;) Та, като по мое време бяха смотаните Хилари Дъф и Рейвън Симоун е нормално, че се загледах по по-късните сериалчета с красиви главни героини. Това, че си на еди-каква си възраст не означава да не слушаш нова музика или да не гледаш нови неща, като бях на 25 бях луд фен на One Direction например, просто хитовете им са супер, а и не знаех че те пеят по радиото, много хора дето ги оплюват само защото смятат, че е лигава музика за момичета, а всъщност е готин поп-рок и ги слушаха с удоволствие!

От друга страна Лудорийте на Зак и Коуди, Магьосниците от У. плейс, Съни на алеята на славата и дори Хана Монтана имаха добри сюжети, не е само и красотата на главните героини - ставаха за гледане и от по-възрастни, те са си почти семейни сериали, просто главните герои са тийнове. Даже в Анди Мак били засегнали теми като за възрастни, гледал съм само рекламите, не мога да кажа, но разчупвало клишетата. А понеже гавната актриса Peyton Elizabeth Lee вече е някъде на 17 мога да го кажа - доста е симпатична и сладка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker