Дали проблема е в мен или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали проблема е в мен или...
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1565 пъти
Момче на 19 (почти 20) със социална фобия, но това е друг проблем. Доста съм притеснителен и често това ми докарва доста провали във всяко мое начинание. Родителите ми винаги са искали да бъда отворен, общителен, но аз съм противоположното. Често баща ми ми намеква, че съм смотан и задръстен. Да, финансово много ми помагат, не отричам. Често говорят за мен, малкия ми брат ми каза че са говорили “той е смотан, задръстен, дребен е”, а не съм чак толкова. - 1. 70 75 кг и тренирам. Знам, че няма как да бъда перфектен за тях и винаги ще е така. Подтискат ме цял живот и не мога да изляза без дори малко притеснение, защото ще ме разпитват къде, как, защо.. Помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 10757be2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И аз бях като теб, сега съм напълно различен човек. Нещо което можеш да направиш е да се запишеш да тренираш боен спорт не толкова за уменията, колкото за психика и самочувствие. Отделно... казваш социална фобия, та ако все още си девствен ти препоръчвам да си намериш някоя какичка около твоите години да, пък може и по-голяма естествено да те отрака. Когато ще минаваш покрай много хора, когато те гледат и се чувстваш притеснен просто дишай дълбоко, наистина помага и успокоява. Все имаш някой приятел, започни да водиш по-задълбочени разговори и гледай ти да взимаш инициативата в разговора, тоест не очаквай теб да те питат и тогава да отговаряш само да/не и до там. Говори по-разчупено с познатите, дори и хич да не ти пука за тях, ще видиш че няма страшно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a75b0c81ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Проблема не е в теб, просто не си намерил твоите хора. Спортувай, чети книги общувай най-спокойно като виждаш, че не те възприемат ги сменяш и отиваш при други. Винаги си имай свое мнение и го устоявай до последно. Създай си амбиции в неща, които си добър и се справяш без проблем. Създай си свой стил обличане, държание, хумор и т.н. и да не ти пука за чуждото мнение, приемай го с присмех. Нещата не стават бавно или бързо всичко зависи от теб. И запомни никога никога не се предавай. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: eb6b935784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пич, родителите ти са комолексирани олигофрени (не се обиждай), набиват ти собствените си комплекси. Аз съм 1, 74 и никога никой не ми е казвал дребен странно. Другото е да им напомниш, че си тяхно произведение и носиш ТЕХНИЯ ген! Тва да си мачкаш децата психологически незнам какво същество трябва да си. После да замазваш с финансови инжекции. Евала на ваще - дегенерати. Горе ти го казаха почни да тренираш нещо ще ти помогне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker