Нов град, без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нов град, без приятели
преди: 3 години, 23 дни, прочетена 1257 пъти
Здравейте! Аз съм моче на 16, живея в малък град и меко казано съм неудовлетворен от живота си. Омръзнало ми е от В момента съм в 9 клас и мисля, че най-добре ще бъде, ако другата учебна година да се преместя да уча в някоя гимназия в Пловдив. Има няколко основни причини за това мое решение:
1. Искам да избягам от семейниге скандали в нас,
2. Градът, в които живея е доста еднотипен и скучен
3. Има много хора, които не ме харесват, защото съм с хомосексулна ориентация (в моето консервативно градче често ми се налага да търпя обиди заради това и направо ми е писнало).
Просто искам едно ново начало, да започна на чисто и да бъда себе си. Проблемът е там, че ще се озова на съвсем нова среда, където няма да познавам никого и това ме обезпокоява. Аз съм интроверт по природа и създаването на нови приятелства ми е изключително трудно. Като вземем под въпрос и факта, че в която и гимназия да се преместя ще бъда 10 клас, а хората в класа ще се познават от вече 2 години и не знам дали някой въобще би си направил труда да ме приобщи към компанията си, съм направо прецакан. :/
Та, знаейки как стоят нещата, се пробвах да си намеря онлайн приятели от Пловдив чрез най-различни мобилни приложения, но без успех. Хората там или не бяха от града, или не си търсеха приятели, а по-скоро чат. Сега намирам този сайт и решавам да си пробвам късмета. Това, което се надявам да постигна, пишейки тук е да намеря някой човек от Пловдив между 15-17 години, който да е отворен за ново приятелство. Ще се чувствам много по-спокоен, ако имам с кого да излизам и да си говоря, когато започне новата учебна година.
Така че, ако някой тук е съгласен, може да ми пише на дискорд: *
Друго, което искам да кажа е, че със сигурност ще бъда на Пловдив няколко пъти преди септември, така че ще се видим на живо, няма да поддържаме единствено онлайн отношения за всички тези 5 месеца. Ами, това е общо взето. Наистина се надявам да не съм ви се сторил странен. Пожелавам Ви приятен ден и Ви благодаря, че изчетохме докрай! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 22 дни
hash: 6a3aee3abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей,аз отскоро живея в Пловдив и си търся нови приятели само че аз съм на 20 ако не ти е проблем може да се видим и да станем приятелчета :)

 
  ...
преди: 3 години, 22 дни
hash: f6d7b03608
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Съжалявам че ти се случва. Аз сама по себе си съм нямала приятели никога а живея в моят град от 13години(на 17 съм) ТОЧНО по същите причини които описа и ти, но никой тук не знае че съм бисексуална и бих предпочела така да си стоят нещата, защото достатъчно хомофобски приказки чувам(буквално всеки ден и час в който съм на училище) и без да съм признала на никого. За жалост аз не съм от Пловдив. Струва ми се че бихме били добри приятели и бих те приела такъв какъвто си. Аз нямам дискорд и не знам как да се свържа с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: f211efa3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: Благодаря Ви за оставените съобщения! Сега се замислих, че не всеки от вас има профил в дискорд, така че ви предоставям и инстаграма си: *_05

Към №1: Ами не, възрастта ти не е от толкова голямо значение. Причината, поради която предпочитам да общувам с хора около моята възраст, е защото смятам, че имаме повече общи теми на разговор и че сме на един акъл. Но разбира се, нямам против да опитам да се сприателя с теб. Можем да ми пишеш! :)

Към №2: Изкрено съжалявам, че не се чувстваш комфортно в училище и ти се налага да криеш сексуалността си. Направо се възмуштавам как може в 2021г. все още да е толкова нормализирана хомофобията в България. :(
Няма проблем, че не си от Пловдив. Онлайн приятелство също ме устройва. Можеш да ми пишеш на истаграма, ако искаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker