Наистина ли е толкова важна красотата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Наистина ли е толкова важна красотата?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1560 пъти
Здравейте! Вече може би 3ти път пиша тук ще давам по същество чудя се защо толкова много хора (което съм го виждал и в моето обкръжение), доста гледат външната част а чак тогава после вътрешната? Аз лично не съм особено атрактивен мисля, че даже бих казал леко грозноват но не съм дошъл да се вайкам за тва как изглеждам, просто съм се зачудил върху това например когато едно момче направи на някое хубаво момиче комплимент веднага започват да го обиждат и да го псуват чудя се също така, защо когато някои момичета (не слагам всички момичета под общ знаменател) които видимо са красиви и получават доста голямо внимание от мъжкия пол веднага започват да се правят на интересни и със мега голямото самочувствие при положение, че нямат никакво сиво вещество във главата, съответно не всички са такива но има такива които просто от що вече имат толкова голямо внимание се самозабравят.

М. 14г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0e74e7a1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Все тая, красотата е временна. После ти трябва мозък.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7ebca7c07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Тийн момичетата често харесват хубави момчета.
Ако не си красив, можеш да компенсираш с хумор, интелект, увереност и тн и отново да си намериш приятелка след време момиче.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e78297d306
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Каквото и да си говорим, колкото и да сме морални и нравствени, истината е, че красотата е доста важна. Има си редица изследвания, които посочват, че красивите хора по-лесно минават между капките, будят повече доверие, получават по-ниски присъди и изобщо имат по-лесен живот. Разгледай случая на Jeremy Meeks - най-сексапилният престъпник. Въпреки че е криминално проявен, женките полудяха по него и сега е модел... на никого не му дреме какви ги е вършил. Друг пример е Amber Heard - след обвиненията, че е тормозила мъжа си, масово коментарите бяха как можело толкова красива жена така да постъпва, бла-бла. Още като бебета се сблъскваме с това - сладките и хубави дечица получават повече внимание и обгрижване от възрастните.

Привлекателният външен вид може да компенсира отвратителни черти на характера - може да е използвачка, студена и гадна, но щом е хубавица, за нея ще има цяла опашка. Ако няколко се откажат поради гадния ѝ характер, няма проблеми - след тях чакат още 100. Лично познавам такива момичета - въртят маса мъже, тъпчат ги по всякакъв начин, а те лазят по корем и откровено им се молят да ги мачкат още. Защо? Защото са абсолютни резачки, не им дреме за нищо и си правят каквото им скимне. И прекрасно знаят, че когато се наживеят и решат да си хванат сериозен мъж след няколко години, ще има цяла върволица, от които да избират. Да, 95% ще са боклуци, които просто искат да ги чукат и да се показват с тях насам-натам, но ще има и няколко свестни. Сред толкова голям избор винаги ще се намерят и 2-3 читави. Естествено, че ще се надуят и ще се правят на оборотни - имат нещо, което се търси и цени. Ти, например, ако си много добър в нещо и няколко фирми се борят за теб, нали няма да отидеш при най-големите убитаци, а при тези с добри условия, които ти допадат? Тогава убитаците също ще си кажат "тоя за какъв се има?", ама в крайна сметка си гледаш интереса и комфорта много ясно. Та така и с хубавите момичета. Йовков си го е казал: "Грешна беше тая жена, но беше хубава."

Винаги сме имали култ към красотата, винаги при двама души с идентични други качества ще бъде предпочетен по-красивият. Няма какво да се лъжем и да си приказваме заучени фразички... Да, това, че си привлекателен не те прави лош човек и това, че си грозен, не те прави добър и свестен, факт. Но какъвто и да си отвътре, винаги е по-добре да имаш хубав външен вид. Грозните трябва да се мъчат повече, да компенсират с характер, чувство за хумор, интелект и прочее особено пък при жените. Дори тогава пак не е сигурно, че ще си нещо повече от "женски пич". Та да - доста е важно как изглеждаш и във всички случаи е по-добре да си привлекателен.
Всичко това го казвам като сравнително грозновата жена, която получава почти нулево внимание от мъжкия пол. Виждам как третират мен и как третират красивите ми познати. Трябва да си адски неприятна личност, за да отблъснеш някого, въпреки че си красива. А малко са тези, които пък са чак толкова гадни по характер... повечето са си в рамките на нормалното поведение и интелект, даже някои са доста умни и приятни хора. Като прибавим и 8-9/10 външен вид, гледай какво става... живот си живеят и на ръце ги носят. Не познават до такава степен мъките, унижението, разбитото сърце, изневери и подигравки, отхвърляне, защото я мъжът се е издънил, я е заминал директно на боклука. Ако изглеждах толкова добре, и аз нямаше да се примирявам с доста неща, които сега търпя. Щях да имам по-високи изисквания и далеч по-ниска толерантност, ама трябва да се съобразявам и с това, което аз мога да предложа. Щеше ми се повече жаби да си знаеха гьола, особено при мъжете, ама това е тема на друг разговор...
Ти поне си момче, при вас е една идея по-лесно, защото не се измервате предимно с външния си вид, той е на второ-трето място. Ще ти е малко по-трудно, да, но пак имаш по-голям шанс от грозноватите момичета. Развивай другите си качества и се поддържай. Баш на тия години не бива да очакваш много, сега сте на съвсем начално ниво и нямате много опит и идея какво се случва, но с годините, нещата ще се променят. Предполагам не си ужасяващо грозен, сигурно и ще израснеш някои черти и ще се промениш, така че работи над характера си, чети, ако си готин тип, ще се оправиш с момичетата. Е, не всички ще се избиват за теб, но пак ще имаш известен успех.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: daea52edf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   На 14 си. Имаш време да направиш свирепо тяло. Тръгни на фитнес, направи фигура, изкарай плочките, напомпай бицагите и до края на гимназията ще имаш приятелки и то не е една. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c188f02281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3 е много права !

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c6ee01165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Който не може да погледне отвъд опаковката - гледа и харесва нея! Той друг критерий си няма просто...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c630c2310c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Благодаря за коментарите наистина благодаря за отделеното внимание от вас като цяло не ме интересува кой знае колко дали ще имам приятелка или не, а и без това на този етап си гледам уроците и това дали ще мога да следвам и впоследствие практикувам професията която искам. Написах тази история не толкова, че не съм особено привлекателем тип, а по-скоро върху вижданията които имам около мен а и като цяло съм доста недоверчив човек а като вземем и това, че съм доста срамежлив понякога доста ми пречи да се запозная с някого но това е друга тема. Та още едно последно благодаря :)


Лек/а ден/вечер


Автора

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5c09a53b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Важно е да си наперен, харесват се и усмихнати хора. Независимо красотата е важно да си отворен. Аз съм красива, но не съм толкова отворена, а по-свита и според мен един мъж би предпочел, по - отворената жена, дето не е толкова красива, също така е важно да си комуникативна. Жените харесват успели мъже с образование и пари, те са знак че е успешен в живота.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ec083caf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Каквото и да си говорим фразата "Истинската красота е отвътре" е донякъде лъжа. Да, наистина е хубаво да си човек с добър характер, умен и т.н., но няма как да привлечеш някого така, понеже като погледнеш един човек, първо го виждаш отвън. Колкото и да си умен и добър, ако отвън не изглеждаш добре няма как да се получат работите. Още си на 14, което е голяма преднина. Започни да тренираш, спазвай диета, спри да биеш месото, издокарай се, купи си някой парфюм и ще видиш колко по-лесно ще станат нещата. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7f4cd1e677
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако си мъж, може да компенсираш с кариера, пари, кола, дом, социален статут. Жените обожават мъже с власт. Имах един колега 1.65 висок с шкембе, но момичетата не го оставяха намира. Пича вземаше много голяма заплата за времето си, имаше супер кола Ауди S6. Освен това беше много интелигентен, успяваше да манипулира жените, както си иска.

Ти като момче, от душевната красота ли се привличаш или от секси тялото и сладко лице? Не вярвам да си се влюбвал в момиче с добър характер, но наднормено тегло.
Красотата е важна за жените, т.к. нас мъжете не ни интересува, това колко изкарва, да ли има кола и пр. Ние гледаме само визията.

П.С. Стига си правил комплименти на момичетата, така ти автоматично си намаляваш стойността. Още си много млад, ще се научиш и аз бях като тебе.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a85b6a6227
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 8 и към всички неразбрали, в България жените си търсят мъже с пари, дори и да няма образование. Образовани, възпитани и с прилична външност мъже( не са мнозинство, но и в България все още ги има) Ганьовката не ги иска. Ако не е богат трябва да е нагъл и с прекалево високо самочувствие, тоест с отблъскващо поведение за един нормален човек. Но не и за българката- ако няма пари, поне да е от глупаците, да има тръпка, да я разиграва, унижава, Ганьовата щерка изпитва душевно удоволствие от такива индивиди. Както и преди съм казвал, дори и българката да те удостои с вниманието си, си докарваш беля на главата, защото нивото им е доста ниско. Това не важи за глупаците- те си пасват идеално с българката.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a65b970e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте! Ами както казах аз съм срамежлива и затворена личност почти винаги стоя със сериозно лице, което не един път кара хората да си мислят, че съм ядосан и тн. А пък ако трябва да се запознавам с някой и не е задължително, то аз режа може и това понякога кара да се държа по-студен начин и това съответно не винаги да се харесва на хората. Няма да крия, че преди време съм имал голям комплекс за това как изглеждам, но вече просто приех такъв какъвто съм реших да започна да ходя на фитнес и се надявам да мога един ден да направя добро тяло и съответно да изглеждам добре честно няма да крия, че обичам да се поддържам и винаги гледам да си купувам всякаква мъжка козметика за мъже принципно забелязвал съм, че има момичета които ме харесват които даже са флиртували с мен но нищо повече не се е стигало няма да крия, че когато това се е случвало съм си викал какво пък толкова е намерила в мен, че точно мен да избере, честно ще ви призная имам доста ниско самочувствие майка ми често ми вика, че трябва да имам по-голямо самочувствие и доста пъти ми е казвала, че доста хора ми се възхищават (понеже винаги искам да направя добро впечатление на някой и гледам винаги гледам възпитано и културно да изглеждам), но просто винаги си викам, че не съм достатъчно добър и да.

Автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4a0c80d637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Остатък от еволюцията! Масово жените се страхуват да забременеят, за да не си развалят фигурата, но пък още търсят красиви мъже, което се дължи на подбор на бащи за бъдещото дете. Уважаеми, ако няма да забременявате, зарежете критериите за бащинство, моля! При мъжката част - погрешно схващане, че красивите са нещо повече от останалите. Пък и като им дойде време да се похвалят, някакси не върви да е с грозни, нали, мачовци?

И двете групи имат нужда да си променят начина на мислене.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eeeb825213
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Братле само наборките ти си падат по -красиви.... като станат на 17, 18, 19 забравят за красивите актьорчета от Дисни ченъл :D и реско се ориентират към мъжете с кеш! За това учи да имаш добре платена работа, бизнес и тн! Имам един познат където буквално мяза на шрек, нечистоплътен е, ама мацките са го налазили заради заплатата от 11 палки на месец.
Хората са го казали " който учи накрая ще боцка младо и свежо".

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: dfa8bd67aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Жените си търсят мухъли и това е твърде очевидно. Много заможни мъже с интелект изобщо не са обвързани. Само чукундурите са удобни. Жената у нас е твърде ниска летва.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: af1f031566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравейте! Благодаря отново за новите коментари по моята история към No_14 мерси за коментара, както и че ме развесели в момента като ти го прочетох :D като цяло нищо кой знае какво мога да кажа за наборките ми общо взето аз започнах да те тренирам за себе си и да се харесам, също така според мен едно дете на моята възраст трябва да си гледа уроците вместо да ходи да бара момичетата и да се чуди каква простотия да свърши мисля, че както казах в предишния по-предишния ми отговор в момента се боря за следването на професията ми която изучавам в момента и дали ще мога да мина университета това тъй като имам проблем със един предмет но това е друга тема, като цяло за момента общо взето като се замисля не ме интересува дали ще имам приятелка а и не ги мисля чак толкова дали ме харесват момичетата, защото това е може би последна грижа за мен аз се опитвам да се поддържам за да се харесам на себе си пък каквото ще да мислят другите. Няма да крия, че такива жени за които говори No_14 ме дразнят поради факта, че те гледат материалното те не гледат човека какъв е той може да е някакъв изверг, но понеже ги има парите може да си прави каквото си иска лично аз такива gold digger-ки не ги искам :) освен това ако например имам такава приятелка и тя види и й се отвори възможност да тръгне с по-богат тип от мен едва ли би се колебала да тръгне с него, а и на мен не ми трябва чак толкова дали ще го "направя" с момичето колкото нейната подкрепа и съответно доверие биха ми притрябвали, но пък за щастие поне не всички момичета са такива които търсят само парите.

Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker