Необяснимото... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Необяснимото...
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1441 пъти
Привет! Чел съм много от историите по темата, която ще захвана сега, но все ми се струва, че остава нещо недоизказано...
На 15 години съм, имам приличен успех в училище(малко над 5), не съм зубрач, просто ми се получава с учението, но съм неуверен с момичетата, срамежлив и подтиснат, трудно се отпускам.
Не се събирам с компании, не ходя по дискотеки, с наборите от мъжки пол не ми върви приказката - просто темите, които се обсъждат между тях, не ми импонират. Разговори за коли, наркотици и далавери не мога да понасям.
Уви, както може би се досещате, не ми върви с момичетата, никога не съм имал гадже, влюбвал съм се два пъти, като и двата пъти бях отрязан както си требе - със замах. Това ми разказа играта на психиката, налегна ме депресия и ме държи все още, до голяма степен. Още по - тежко понесох факта, че пред мен тези момичета предпочетоха съответно дилър и мутренски син, чието поведение е всичко друго, но не и джентълменско.
Продължавам да си блъскам главата в опити да си обясня какво кара да изберат момчета, за които знаят, че ще ги наранят?
ОК, разбирам, че ние, по - срамежливите и романтични момчета сме им скучни, може би най - вече защото знаят, че сме им в краката, че сме им вързани в кърпа и сме им прозрачни - няма мистериозност, няма игра, липсва предизвикателство.
Опитвал съм се да се държа по - нахакано, но не ми се получава, не ми идва отвътр, а и роли не мога и не желая да играя - изтощително е, а и не е коректно към дамите.
Когато се влюбвам, моментът на идеализиране продължава много дълго време, та тогава ми се чини, че ако съвършенството не изглежда като Нея, не ща и да го знам...
Прописах стихове, писал съм им неща, които не съм предполагал, че могат да се родят под химикалката и клавиатурата ми, но не са им интересни, не ги докосват, явно в мен е проблемът...
Стана много дълго, увлякох се в детайли, които навярно ще подействат отегчително на повечето четящи, но тъгата ми е голяма и не виждам полезен ход, за да не остана сам още дълго време...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: cc720c9efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Хей,ти си същия като мен,само че момче хах. Ако искаш може да оставя начин да си пишем зад истински профил не така анинимно. Мисля,че мога да ти помогна или поне да те изслушам защото усещам че пишеш съкратено. Писна ми да виждам момчета,които се правят на голямата работа ти изхлеждаш различен. Ще се радвам,само отговори,поне да знам,че си го прочел.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 18d2794b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Приятна изненада си ти, дечко!
Начинът ти на мисли и подредбата им за да ги изразиш навън е балансиран между логика и сантименталност.
А стиховете не излизат от химикалки и клавиатури, те си излизат от душата ти.
Сега, балансираш учудващо добре за възрастта ти, но емоционалната ти природа взема връх над логиката когато си влюбен.
В това няма лошо, изживей си първите трепети, дори тези които те нараняват и/или разочароват. В последствие ще са спомени (дори приятни някои колкото и сега да не ти се вярва) но и опит на който ще се "подпираш" и ще се научиш какво не ти харесва, какво отпада, не съвпада с твоят характер, душевен свят, принципи (които още градиш именно базирани на опит).
Опознаваш най-вече и себе си освен околният свят.
Влюбил си се в момичета които още на са стигнали този етап, на самоопознаване, които търсят валидация за себе си у другите.
Или просто им харесват друг тип момчета, в което също няма лошо.
Просто сте различни! Ти се водиш по твоят си усет, те по техният си!
Много е важно да не се сравняваш с други, а и да уважаваш чуждите решения! Ако теб например те сваля момиче което не те привлича, не е твой тип, ти няма да бъдеш с нея само за да не я нараниш, нали?!
Ами същото е!
Не попивай "опити" на някои чичовци подвизаващи се в този сайт, някои от тях са просто озлобени от собствените си неудачи, има и няколко изявени психопата които лесно ще разпознаеш по вечното "натрисане" на техните нужди и изисквания към жените да им ги покриват- като инвалидчета, но и тотално луднали. Същества които сбсолютно изключват, не уважават решенията и въобще характер на други щом той не е в тяхна полза. Нарцистични психопати са тези.
Романтичните момчета не сте нито скучни, нито се приемате като "в кърпа вързани" от момичетата които харесват именно такива.
Хората сме различни по между си. Ще попаднеш и на момиче с което ще сте щастливи и искрено ще се радва и къта всеки стих който ще и посветиш!
А дотогава, продължавай да си разперваш смело крилата!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: affccde717
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мъж съм, почти двойно на твоите години.
Тази ситуация, в която си в момента, не е нещо ново по света. От време оно е такова положението. Малките момиченца си падат по лоши момчета.
И ти съвсем логично се питаш - защо са им тези лоши момчета, нали създават неприятности, как ще създадат един ден семейство и т.н?
Ами децата от 12 до 19 години не мислят много за сериозните неща. Момичето в тези години я интересува да е с някакъв доминантен тип, до който тя да се чувства закриляна, да може да я защити, да е някакъв по-нахакан и с по-голямо самочувствие. Просто се нуждае от емоция, представя си, че ще и е много забавно, че той ще я води на интересни места, че сексът ще е дълготраен и качествен. В действителност обаче, както и ти си осъзнал, тя ще си навлече мноооооого емоции, като най-голяма част от тях ще бъдат негативни - ще почне да я ревнува, ще се карат, ще плачат, ще се събират, ще се разделят, ще вършат глупости. Ще си запълни ежедневието на 100% и чак като премине 20-те има шанс да се осъзнае. Към 30-те пък със сигурност ще търси сериозен и улегнал мъж, стабилен и способен, а не комплексар, който няма покритие на високото си самочувствие.

Не всички момичета и жени са такива!!! Дебело подчертавам - просто ония сладките, готинките, направените, ги влекат лошите момчета - комплексари. След години ще търсят такива като теб, но в този етап на живота си не сте на едни нива и не сте в един коловоз.
Не се депресирай и отчайвай, има момичета и за теб. От написаното си личи, че си умно момче, със стабилна ценностна система, не е нужно да се разваляш като човек, за да угодиш на някаква и да напаснеш.
Единият вариант е да промениш средата си - имам предвид училището и там евентуално да попаднеш на някакви нови готини хора. Те няма да те познават, няма да имат мнение за теб и тепърва ще го изграждат. Тъй че може и да ги впечатлиш новите хора. Защото старите, онези момичета, които си харесвал, но те теб не, вече имат мнение за теб, сложили са те в определена категория и трябва нещо върховно и нечувано да направиш, че да си променят мнението. А за тях не си струва.
Не знам от колко голям град си, но потърси някакви групови занимания - курсове, доброволческа дейност, някакви литературни клубове, спортни занимания на открито - така ще си сред хора и е по-голям шансът да намериш момиче за теб и да престанеш да страдаш, че някакви не те ценят.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 877c3b286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравеййй! Тази тема определено ми грабна окото. Аз също съм на 15 и съм точно като теб, но в момичешка версия. Аз пък винаги съм се чудила защо момчетата си падат по кифлите и по тези момичета с големите бройки.
Обаче виждам, че при теб нещата са различни. Ти си различен. Рядко виждам толкова грамотни, честни и възпитани момчета.
Но честно казано, с времето наистина спира да ми пука. Просто го приемам един вид, че просто другите са наясно, че просто нямат шанс с мен, защото съм прекалено добра за тях и така..
Не им позволявай да ти смъкват самочувствието, защото си страхотен! Лично за себе си успях да си изградя нещата така, че да ме нараняват само хората, които са важна част от живота ми и за които наистина ми пука. Това са хората, които обичам и тяхното мнение е наистина важно за мен.
ПОЗДРАВИ И УСПЕХ! :))

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d4383fdf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Честно впечатлена съм, че в бг има още нормални момчета. Попаднал си явно в типичната среда на материалисти, които не могат да оценят нещо различно от пари.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b79becb4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Спокойно! Ще намериш момиче, което ще те уважава и обича, защото си много свястно момче. Дишай дълбоко, усмихвай се и говори с момичетата на леки теми, опознавай ги. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 87d9ebd6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Автора съм. Номер 1, ако е възможно, за мен ще е удоволствие да се свържем и да общуваме.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cc720c9efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хей Номер 1 съм! Пиши ми под песента Boracay. Написала съм Мен търсиш! Очаквам те наистина ме грабна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker