М18 и не съм бил във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

М18 и не съм бил във връзка
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1212 пъти
Момче на 18 съм и не съм бил във връзка. Занимавал съм се с няколко момичета до сега, но винаги е било само писане или сме говорили малко като се срещнем и всичко е като приятели или от жал и възпитание. Предлагаш съм им връзка, но както се изразих по горе не ставаше. В момента пак имам симпатии към момиче, но не знам какво да правя и всичко си остава до там, защото си пишем от време на време и не успявам да завържа подходяща тема и тя не ми помага, а показва, че има интерес към мен във социалните мрежи, като се разминем се поглеждаме и поздравяваме, но може и всичко да е само в моята глава, защото право я питах и си каза, че ме харесва като приятел и е казвала, че съм симпатичен, но не иска да излезем. Та Видно е, че имам проблем и наистина се притеснявам, че пораствам, а това ми куца. На външен вид изглеждам добре последните две години, преди това разбирам от части защо не се е получило, защото в периода на израстване всичко сме грознички, но сега мога да кажа, че изглеждам добре. Ходя на фитнес и имам изчистено стегнато тяло и не съм клечка, но не съм и едър, малко съм нисък, но не мисля, че е голям фактор (173см). Не искам да закъснявам със секса и връзките. До скоро много държах първата ми връзка да е сериозна по любов, както във филмите, но като виждам какво се случва и като слушам останалите + момичетата, то те искат просто да се ебат и приятели с привилегии ми е странно, но интересно. Ппц не искам да правя секс без чувства, защото е някак против принципите ми, но не знам, не случайно пиша тези неща тук и искам съвет все пак хахах. Излизам в града, по центъра доста често даже, но е малък и всичко се познаваме и няма кой знае колко възможности, наистина трудно си харесвам момиче и когато стане просто изключвам другите обции и се фокусирам върху нея как искам връзка с нея, но явно това е обсебващо, не знам наистина. Не искам да бъда досаден в никакъв случай. Имам самочувствие ппц, но в тези неща не съм запознат до толкова и просто съм доста неопитен. Моля за съвети а не нападки, защото ще си изгубите времето, ако си мислите, че някой ще се задълбочи да чете гейт коментари, благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ee29e5b5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Здравей!
Не се притеснявай, при някои се получава по- късно. Брат ми следващия месец навършва 20 и още не е имал приятелка. Пиши си с това момиче, пускай шеги и искрени комплименти, изслушвай и давай съвети или мнение, ако тя ти поиска. Междувременно работи по комуникацията. Скоро вероятно ще си студент и следователно ще се запознаеш с много нови момичета. Бъди мил и разбиращ, но също така показвай и увереност. Ако с времето това момиче, с което си пишете, поиска среща- супер, но ако не стане, не се отчайвай, а опитай с някое друго момиче.
Пожелавам ти много успехи и не само с момичетата :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cbfdad4ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Дай го по-лежерно и не показвай толкова много, че искаш да имаш връзка. Иначе изглеждаш отчаян и ги отблъскваш. Ако си по-непринуден и отпуснат ще те харесват повече, иначе сега си се фокусирал върху това, че искаш връзка и това не е в твой плюс. Пък и връзка не се започва както в детската "искаш ли да си станем гаджета", а просто се случва, като започвате да ставате по-близки и прекарвате повече време заедно. Момичетата около твоите години тепърва навлизат в живота и не на всички им се обвързва сериозно, даже и да са адекватни (т. е не "курви"), така че няма лошо в това да правиш секс само за спорта(ще натрупаш и опит). Даже може някоя от тези, които иска само приятели с привилегии да се влюби в теб. Просто трябва да си избиеш мисленето от филмите за голямата незабравима любов, пълна с чувства и т. н. Животът не работи така и шансът да имаш поне още няколко такива любови след тази не е никак малък, но това ще го видиш с времето.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 69b632f85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш още две - три години. Ако дотогава не ебеш някоя, край ,баце. Никога няма да ебеш. Ще си умреш инцел.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4ea498264f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Гледай другите неща и не се фокусирай върху това, защото може и да не се случи скоро. Като чета описанието ти е добре да си изясниш, че повечето момичета днес хич не стават за приятелки. Имат много проблеми. Добре ще е да цениш себе си като мъж и да подбираш внимателно, защото много малко са свестните момичета. От друга страна пък най лесно ще разбереш това, като преспиш с няколко. Тогава мнението ти за момичетата ще падне доста, но и ти ще попиеш негативи от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0644eca01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Определено съм съгласен с номер 2, помисли над редовете му. Това дето целиш ще се случи, но има голяма вероятност да е стерилно. В момента има един доста голям проблем във връзките - липса на секс. Проверено е това дето го пиша. Разговарял съм с много обвързани момчета около 20 и дори над 25. Няма нужда да слушаш разни филмари, че ако до 23 години не го направиш ще си загубен. Защото такива хора нямат идея какво става, а и едва ли нещо истинско им се е случило

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2ab57b0bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички, иначе се срещнах с това момиче докато бяхме в различни компании и говорихме малко, но я нямаше страстта ли как да кажа нз хаха, беше няква студена и не съм се занимавал повече. Все още показва интерес в социалните мрежи, но явно не е правилната. Също може би бях в такъв период, че исках връзка, а същност може би наистина не съм готов и е по добре да стане естествено, а не да е толкова насилено и нарочно

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4bcb86db8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Брат, аз нямах гадже до 19г, когато влязох в дългогодишна връзка - сега на 32 имам втора приятелка - пак дългогодишна връзка.

Ходиш на фитнес, не си клечка - аз винаги съм изглеждал бил кльощав като момиче, ама и за моя влак явно си има пътници (приятелките ми са привлекателни, не са пълни). Тъй че няма какво да се притесняваш според мен.

И двете ми връзки са се случвали когато най-малко съм ги очаквал. Вярвам че и с теб ще е така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker