Не ми идва цикъла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми идва цикъла
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 861 пъти
Здравейте момиче на 12 години съм и се чудя кога вече ще ми дойде... Знам, сега ще ме нападнете и ще кажете че има още многооо време до това, но аз вече съм се запалила по това "кога ще ми дойде" Много съм напрегната по мисълта че моите приятели на моите години вече са се развили много... Като гърди, цикъла и още много! Добре няма да гледам тях, но моята малка сестра, която е на 9 години е по-развита от мен! Знам че няма да повярвате, но е факт... Гърдите са и по-големи, вече има пъпки, а аз не и то още малко и следва и да и дойде цикъла и тогава вече не знам... Толкова ми е гадно най-вече, за това че не мога и да ви го опиша! Ето заради тези работи вече съм загубила надежда... И за това именно си мисля, че никога няма да ми дойде... При всяка болка на корема се надявам, че ще ми дойде, но уви... Моля ви дайте ми идеи как да ми дойде по-бързо, за да се свършва вече, ако изобщо е възможно... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: dfa05069d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Недей да се сравняваш със сестра си, тези промени ще дойдат и при теб. Може тя бързо да се развива, но това си има и лоши страни. Много рано ѝ е свършило детството ( поне физически) и още от началното училище ще трябва да се оправя с акне и превръзки. На теб просто ти трябва повече време и това е окей. Аз съм на 15 и 9 месеца, но гърдите ми все още са малки ( чашка А), а много мои съученички ( все пак съм почнала по- рано училище и те са по- големи от мен) имат вече доста големи гърди, но не се притеснявам, защото то си е ген и просто изисква време.
Да кажа и за менструацията. Проблем е, ако менструацията на 16 не ти е дошла. Ако имаш течение от поне няколко месеца, сигурно скоро ще ти дойде. Обикновено идва горе- долу на възрастта, на която на майка ти ѝ е дошло. Например и на двете с моята майка ни е дошло на 13. Когато бях на 11- 12, бързах да порасна, но после разбрах, че няма смисъл. Тези промени сами ще си дойдат, важното е да си здрава.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c4f188a2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   По-скоро сестра ти има проблем. 9 години? Ранен пубертет и хормонални проблеми цял живот. Това е от боклуците, които ядете и хормоните, които дават на животните във фермите. И всички замърсители на въздуха.
Идеалната възраст за първия цикъл е 13 години, плюс-минус една година. Тоест чак на 15 ако нямаш, значи имаш проблем. Преди 11г също е проблем, дори по-голям.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b7d38cd606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма нищо хубаво в това да се опъпчваш всеки месец, да те боли я гърди я корем, да те налегне зверски глад и също така да стоиш с превръзка август месец на 40 градуса например. Карай си безгрижието и не бързай, цяяяял живот ще имаш после за тая работа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker