Нежелан, сам и депресиран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нежелан, сам и депресиран
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1136 пъти
Здравейте. На кратко на 19 съм ( почти 20 ) и от 4 години съм нямал никаква връзка, нито сефте. Нямам свестни приятели, на които мога да се доверя напълно, а проблема е там, че споделям всичко за себе си с хора, на които изобщо не им пука, но го правя. Имах няколко приятеля, които просто си излизат с други и буквално аз съм на заден план за тях. Ако не се сетя, няма да се сетят за мен, все едно не съществувам. По цял ден си стоя вкъщи, лежа, бездействам. Безработен, който не работи ( лятото работех ), който не учи ( но смята да се записва в университет сега ), който буквално нищо не прави по цял ден. Нямам мотивация за нищо, нито да тренирам поне малка част да запълвам от деня си с нещо. Нямам мотивация да уча, даже не знам какво ми се прави вбъдеще. Буквално живея за нищо. Стоя си в леглото и просто следя "приятелите" си в социалните мрежи, които си излизат, веселят се, а аз просто нищо. Ще ми се да можех да правя нещо, да ми помогне за бъдещо ми, но уви, няма такова нещо. Бързо губя интерес и си бездействам отново. Опитвам се да чета някакви книги, но бързо ми минава мерака. Не знам какъв ми е проблема, буквално не знам какво искам, не знам защо съм постоянно де-мотивиран. Буквално се чувствам отблъскан от целия свят. Лежа си и си слушам депресарските музики..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac0ed81796
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   До автора,
Мъж 39
1. Какъв е тоя хленч.На 20.г. можеш да работиш в строителството общ работник 70 80 лв. ден,Магазин Лидл,БиллА продавач 1000 лв. Заплата, Сервитьор крупие, и т.н.Обяви по вестници , познати, Джобс бг и т.н
2.Запиши студент с практическа работа,за лекар, фармацевт,ел.инжинер,книжка б категория. Работи като охрана 900 1000 лв.
3. Спортувай,не употребявай опиати.Излизай сам в парка, в мола на ,кафе, ресторант.
Жените момче искат мускули и пари дали е мома,или, жена или проститутка трябва терен и средства.Бъди мъж воля дисциплина, действия.Търси приятел. Бъди действащ ,деен.
Бутай се ,ръгай се здраво между хората,върти се около тях,поздравявай момите.Излез от вкъщи махай тия депресантски музика.Стегни се не мрънкай ,не се оплаквай,сам си търси,работа развлечения,компания мъже жени. Работи здраво по въпроса.Основният проблем мързел страх,финансова зависимост от родители, чакаш наготово някой да те забавлява,даде,пари,приятели ,жени.
Сам ще се бориш трудиш,създаваш.Търси сам работа,забавления,хора.
"Светът не се върти около теб.Ти се върти около него".
Бъди активен.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eb892541fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От автора, до 1.
Опитвам се да си намеря работя, но все работите не се получават. Хем съм от Пловдив и уж е по - лесно в голям град. Скоро бях касиер, но ме съкратиха, защото нямало пари. Излизам си по принцип, в повечето случаи сам, но това ме депресира някак. Не съм употребява някакви субстанции, даже и не желая.. Миналата седмица ходих на фитнес, но бързо ми омръзна и просто спрях. Не знам как да продължа едно нещо повече време да го практикувам.. Опитах се с игрите да се занимавам, но и те ми омръзват.. Буквално всичко ми омръзва..

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac0ed81796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До автора
От 1 коментар,
Животът е сив скучен за всички.
1.Трябва да си ангажиран.Спорт,учене,работа, хоби,компания приятели.
Трябва да се работи дори и насила.за да не мислиш глупости.Всеки ден не може да е банкет.Има веселие но трябва да бачкаш да няма отчаяние.Обработвай земя,боядисвай,почиствай къщата,колата,
Рахождай се в парка тренирай стриит фитнес успоредка, кофички на чист въздух. Усмихвай се на момите в Пловдив жените са доста привлекателни там.Съкращения голяма работа.Няма да се отчайваш.Продължаваш да търсиш до като стане.Месец ,три шест ще стане.Намали критериите.Изгради си някакво хоби.Като ти писне влез в кръчмата пий две бири с обикновени хора строители,машинисти и т. н.пуши една цигара да успокоиш нервите.Говори с обикновени хора съсед чистачка майстор за времето, общувай с трудови хора от квартала.Поздравявай момите те обичат.
Въоръжи се търпение за намиране на работа.Момче,животът е несправедлив и суров за всички.Изграждай мускули,силен характер,учи една или две професии.
Вярвай в себе си,общувай с околните.
Вяра,сила, търпение, професии,жени.
Успех ти желая.Без страх и мързел.Воля за работа.Бъди здрав.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 87998850ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Да, не си сам. Трябва много бързо да си върнеш моралния код. Какво казвам, например без мастурбация и порнография, но да усетиш защо. Без социални мрежи. Премахни всички заместители, които правят самотата ти по-поносима. В началото ще бъде невъзможно, но само така ще излезеш от състоянието, в което се намираш. Както ако си гладен, е по-лесно да си сготвиш нещо. Вероятно имаш осигурени повечето неща за живот, там е и грешката на родителите ти. Твърде добри са с теб, вероятно.
Парадоксът на нашето време е не, че имаме трудности, а че нямаме такива, които пряко да застрашават оцеляването ни. Никога не е било така досега исторически! Пробвай да се отделиш от "матрицата", от майчината утроба на синтетичното общество, която ти осигурява в лсичко с цената на твоята свобода, твоята душа.

Facetious

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fcad8fc982
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявай, че го казвам, но според мен те мързи. Чакаш нещо да ти стане интересно, за да го правиш, но в живота малко неща са интересни. Повечето са въпрос на рутина, че и на оцеляване. Няма да си намериш момиче, докато лежиш вкъщи и не правиш нещо. Момичетата ще гледат дали работиш или учиш, дали си амбициозен, стабилен и пр. Така че не чакай нещо да ти стане интересно и се хвани да учиш. А и да работиш на 4 часа. И няма - омръзна ми. Стискаш зъби и действаш. Пък току-виж взело, че ти станало интересно това, което учиш или работиш. Ако продължаваш така ще станеш хленчещ и депресиран стар ерген. Нали не искаш това?

 
  ...


...
преди: 2 години, 27 дни
hash: fee20f1094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Същият съм

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker