Баба ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баба ме мрази
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 651 пъти
Точно така, не аз я мразя (обичам я даже, въпреки че тя не ме), а тя мен ме мрази. Откъде знам ли? -може би ще попитате. Ще ви разкажа всичко най-съществено и важно. Да започнем от това, че никога не ме е прегръщала и целувала(знам, че има някои сериозни хора, които смятат, че тези неща не са важни, но все пак). Аз съм гальовна и въпреки че съм говорила с нея за това, тя едва ли някога ще ме прегърне, а пък целуне... След това, (аз съм почти пълна отличника) когато тати и/или мама й пратят на снимка по Вайбъра поредната ми шестица от училище(правят скрийншот на профила ми в Школо и така се вижда оценката ми), тя им написва:Е, и? ( А всички от семейството ми имат висше образование, включително и тя, тоест за нея са важни оценките). После никога не ме е подкрепяла. (не говоря за щуротии, защото аз съм агънце, и вкъщи само уча, гласът ми не се чува). Например миналата година трябваше да ми правят операция, но тя нито се притесни, като нашите й казаха, нито нищо. (аз бях с тях). Каза само:Хубаво. И бях три дни в болницата, и тя така и не звънна на когото и да било, за да попита как съм(слава на Бога аз бях супер след операцията, но все пак). Когато ме изписаха, нашите ме заведоха за два дни при нея. Аз я питах защо не е звъняла, като си мислех, че ще каже, че не й е било удобно или нещо такова, но тя ми отвърна:Че защо ми е притрябвало да звъня, нали си била в болницата,!? Когато разказах това на нашите, те ме посъветваха просто да не я слушам, защото те са говорили супер много за държанието й с мен с нея. Обаче, като излезем, се радва супер много на малките деца(нямам нищо против, но разбрахте с мен колко сурово се държи, въпреки че съм й първородната и единствена внучка, която е отличника и кротка като агънце). И веднъж й споделих, че в уличище са ми казали, че са ми обикновени дрехите(никога не се е случвало, но просто реших да си измисля, за да видя дали ще ме защити). И тя ми рече:Ами как няма да са ти обикновени, момичетата от класа ти ходят с роклички, а ти ходиш с дънки(кой й е казал, че ходят така, и те са с дънки). Очаквах, че ще ме защити. Но въпросът ми е:Защо според вас ме мрази толкова много, като не съм й направила нищо, послушна съм и съм отличничка? И как мога да си подобря взаимоотношевията с нея(искам го супер много, защото ми е баба и знам, че връзката между баба и внуче е... )? Много ви благодаря предварително!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker