Какво мислите че се случва след това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво мислите че се случва след това?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1277 пъти
Здравейте имам един въпрос към вас и искам да чуя мнението ви. Какво мислите че се случва след смъртта или самоубийство. Аз мисля че човек се преражда или ако се е самоубил престоява между двата свята и се преражда отново за да може да научи уроците, които не е успял да научи, преминавайки през подобна ситуация. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5b321b65f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мисля, че никой не знае какво се случва, а само се търкалят едни теории, които никой не може да докаже. Така, че по подобни въпроси не се втелясвам, а чакам някой да намери решение на загадката.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 08694eb1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зависи...първо не всички хора са "оригинали" даже повечето са копия, холограми...
Малко са душите, които ходят по земята в човешки образ!
Другото е пълнеж.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 70333f3186
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз за самоубийство няма да говоря, защото това е най-големия грях. Ще споделя моето мнение какво се случва след смъртта. Когато си живеем нормалния живот ние сме активни физически, мисловно и вербално. Тези три вида активности определят нашия характер или още по-точно казано тези активности са нашата карма. На всички умрели хора душите им се прераждат след определено време, може да е след месеци, след години, дори и след мнооого години. Това зависи от кармата на дадения човек. Душата (след смъртта) отива в духовно поле според кармата от последния, а също и от кармата в по-минали животи. Тези духовни полета се контролират от духовно просветлени ангели или архангели. Те се занимават с душите на умрелите. Ако Душата е на човек с много лоша карма тя трябва да се "превъзпита" за много дълго време и пак не е сигурно, че тази Душа ще се промени кой знае колко. В такъв случай духовно просветлените ангели-архангели решават в какво семейство и държава тази Душа да се прероди за да може чрез семейното влияние Душата да се облагороди. Душата се преражда много пъти докато постигне върховно духовно просветление и се слее с Бог или както се казва отиде в Рая. Ако сте чели новия завет от Библията тези неща ще ви се проеснят донякъде, но трябва много съсредоточено да четете. Самия Христос говори за прераждане. Ще ви дам един пример относно Философа Питагор. Мисля, че всички знаете кой е Питагор. Той казва, че е участвал в Троянската война със името EUPHORBUS. Трябва да прочетете Илиадата, книга 17.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c67f62d5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ми кой квото и да приказва нама смисъл, щото никой не знае отговора. Коментара на номер 3 ми се струва абсурден, ама за да не си противореча ще кажа, че всеки може да бъде прав донякъде или напълно в грешка, ама няма как да знаем. Тук става въпрос и малко за религия в коментара му, а не ми се говори за това и не е по темата. Честно да ви кажа може и нищо да няма след смъртта. То не е доказано, че има душа. Но аз малко повече вярвам, че има и затова и да има според мен просто си остава ей така в пространството. Не вярвам в "ада" и "рай". Най-много да се прераждаме, но дотам. Нищо не помним от миналите си животи (ако е имало такива). Ама не ми разправяйте за хората дето си спомняли миналите си животи, без такива.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 70333f3186
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До н. 1 и н. 4.
Аз съм номер 3. Споделих моето мнение (по-скоро знание) за духовната страна на живота, но вие и двамата не вярвате, особенно н. 1. И двамата казвате, че никой не знае и не може да се докаже. Това е вашето мнение понеже нямате никакви духовни знания. Мислите ли, че Философа Питагор ще лъже. Питам ви знаете ли кой е Питагор. Ако на вас не е доказано това не значи че на други хора не е доказано. Вие трябва да сте развити в духовно отношение за да разбирате прераждането и че всяка животинка, от най-малката до най-голямата има Душа. Философа Плато също говори за Душата и още много други духовно прогледнали личности. От вашите коментари виждам, че вие нямате дори най-малкото духовно просветление. Ами за вас няма доказателства, но за мен е доказано.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker