Защо не ме разбират - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не ме разбират
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 783 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15 години от град Варна. Искам да споделя проблема си и той е следния, по принцип слушам метъл, рок и други подобни, много харесвам този стил, но същото не може да каже майка ми и баща ми, не го харесват това и не го приемат много добре, но не са само те. Миналата година исках дълга коса и си пуснах на'ще не бяха много доволни, по едно време си намерих една приятелка и тя беше метълка, майка ми не я харесваше, защото пушеше. И с още други неща оставях майка ми без думи.

Еми вчера си лакирах ноктите в черен цвят, много ми харесват, прибрах се късно и тя не ги видя, но ще ме види и не знам какво ще каже, вече имам чувството, че горката ми майка ще се откаже от мен.

Благодаря на всички, които изчетоха историята ми, ще се радвам да ми дадете съвет и ако имате такива преживявания да ги споделите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: b1e56ece1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Покажи и снимки на старите рок групи - в тях има много юъже с черен лак по ноктите. Фреди Меркюри от Queen например. Сещам се, че и Кис също имат снимки с лакирани нокти, Мерилин Менсън също.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6506d1332c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Е, ти ще кажеш, че всяко свое действие го свързват с реакция от страна на майка ти. Като нарочно да искаш да я провокираш.
Жена съм, може би на възрастта на майка ти. Слушам рок основно, също джаз и класическа музика. Слушам си музиката със слушалки, никой не е длъжен да слуша моята музика. В къщи сме си само рок фенове иначе, но дори и така не винаги на другия му се слуша точно пък тази музика, точно пък когато на другия му се слуша.
За приятелката пушачка на подобна възраст, всяка нормална майка ще гледа с подозрение и неодобрение. За дългата коса били недоволни, но не са ти забранили или задължили да се пострижеш, нали? ! Тоест, родителите ти са достатъчно либерални, но все пак родители, не са ти 15 г приятелчета.
А иначе ти проблем с майка си нямаш, проблемът си е в твоята глава.
Какво ти пречи да и кажеш нещо от сорта на "обичам метъл, ще си слушам със слушалки. Но обичам и стила на обличане например, за това може да ме видиш и с черен лак на ноктите. Метъл стилът ми не включва обаче цигари и дроги"
Ти май искаш да си бунтарче, пък няма срещу кого защото родителите ти са доста отворени хора :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 56adab9f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всеки има право да бъде какъвто си поиска, само че това с ноктите, понеже други ден започваме училище, гледай да не ходиш така там, щото 100% ще ти се смеят и ще те бъзикат. Иначе бъди какъвто си поискаш, даже е добре, че слушаш рок и метъл, отколкото примерно да си чалгар. Поне за мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0072f94ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми няма кво да се лъжем, странни сте!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c3c0d62817
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   То и аз слушам метъл и рок, но това не означава, че трябва да приличам на тях. Изобщо не е държа като тях и не си купувам техни дрехи. Знам групи, но дори не им знам имената на певците. Много ми е странно как и хората, които слушат чалга правят секс за по 1 вечер, обличат се разголено. Ми да си слушат музиката, но нека не се правят на тях.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 225e90c52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Слушай рок със слушалки. Колкото до черния лак намери снимка на някоя популярна личност с такъв лак и я покажи на майка ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 17fa55002b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пич, бъди бунтар срещи простотията, срещу това да се държат зле с възпитаните и умни хора, които не мечтаят да станат престъпници, а хора с добри професии в полза на света, в които живеем. Бъди бунтар срещу хвърлянето на боклука на улицата и чалга културата, която учи на помярски отношения между хората.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker