Българските момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Българските момчета
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4045 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години (1995). От 2006 година живея в Англия. Идвах си в България Април от 2 до 3 седмици и Август за цял месец. От 2 години започнах да си идвам само Авгyст заради разходите и краткия престой понеже Април ми е великденската отпyска и както казах че тя е само 2 седмици и понеже пътувам почти цял ден до България няма смисъл.

По принцип англичаните не харесват чужденците и всичко това се дължи на една коварна дискриминация, и точно защото за тях съм чужденка, аз не съм третирана на равно междо техния приятелски кръг. Не се разбирам с англичаните като цяло. Няма нито едно момче с което да се разбирам и общувам. Камyли пък да му стана гадже. Общо взето с нито едно момче в Англия не мога да се сприятеля защото са много студени по характер и дори няма момчета които да са яки по тела или сладки/красиви в лица. Виждала съм много пълни момчета на възрастова грyпа от 14 до 16 години и там е проблема че не ги интерисyва и се предават. Момичетата в Англия и те са на същия принцип-просто казват не ми пyка с най-голямо спокойствие и се мислят за слаби. Също така момчетата в Англия са много лигави и се държат точно като бебета което много ме дразни и понякога вбесява. Има момчета които се правят на жени, с женски прически, имат подходката на жена, дори някои от тях имат женски жестове като цяло. Дори и да не са насочени по женски начин пак ще имат коса до връта и тази се сплесква на една страна и става все едно че е ударен с тиган в главата-в смисъл че няма да се постреже нормално да прилича на спретнато момче ами ходи като хулиган. Точно това ме кара да не изпитвам нищо към английския тип момчета.

От както съм заминала да живея в Англия аз не съм престанала да проявявам единствен интерес към българската среда. Винаги ще бъде така. Много пъти се опитвам да им покажа колко са евтини за мен и че са нищо пред българската нация. Това е нещо което не могат да разберът от доста време, и за това започнах да ги игнорирвам и да постъпвам деликатно. От доста време вече ги отбягвам по всеки възможен начин само и само да нямам триене с тях.. защото както казах че съм абсолютно обидена че единствената среда която на мен ми допада най-много е българската. Знам че честността съществъва винаги в българските сърца и знам че това няма да се промени в някои хора. Аз и без това нямам намерение да ходя с англичанин защото имам огромното желание да общувам с приятеля ми на моя роден език.

Реших да ви споделя всичко това защото се надявам и разчитам на вашите разумни съвети. Моля ви не пишете нищо от рода на-ти само 1 път в годината си идваш в България, или пък от рода на-какъв е смисъла следкато няма да се виждате много често. Нито едно от изредените дори и подобни да няма. Незнам, ако трябва ще си взема английската диплома и ще се върна в България да видя какво е положението относно кризата но най-вече да си намеря сладyра. Аз съм сигyрна че има начини но какви са-незнам и тук се нуждая от вашата помощ.

За това бих Ви споделила следните въпроси:

1. Как да си намеря приятел който да е българин в България?
2. Къде се намират готините красиви български момчета?
3. Кога? в смисъл има ли значение по кое време на годината?
4. Момчета на каква възраст бихте ми предложили (95 съм) И защо?
5. Кое от двете? Как и защо? се случва най често: случайно ти се пада едно момче ей така или търсиш да си намериш момчето?
6. Подходящи начини за намиране на момчета от горепосочената от Вас възраст (въпрос 4) и защо?
7. Кой градове са популярни за българските красиви момчета?
8. А какво ще кажете за българите навън (извън България) чyвала съм че има доста българи в Испания и че доста ходят там. В момента както знам има доста българи които отиват на вън да живеят заради кризата. Според мен най-популярните държави където българите отиват да живеят (имигрират) са: Испания, Италия Англия, Германия, (може би Америка), Гърция и това са според мен, но аз си мисля че на първо място е Испания-Вие какво ще кажете?
9. Поставете се на мое място. Какво бихте направили, как бихте я решили тази сътба? И Защо?

Бих направила всичко за да си намеря човека който наистина ще ми допадне като приятел ( е естественно първо само като приятел и след това с течение на времето и опознанството може да се получи нещо като например повече от приятелство), защото това ще ми даде шанса да обичам, които шанс много искам!

Надявам се да съм Ви дала достатъчно информация да Ви олисня в съветите и предложенията. Ако има нещо неясно, питайте! :))

Съвети, предложения колкото се може повече. Ако искате може да коментирате по междо си кое ще бъде по разумно и кое не. Аз също ще се включвам в дискусията да помагам :))

Благодаря Ви много за вниманието да прочетете моята сътба. Надявам се че ще видя слънцето във вашите съвети. До скоро! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1a080c659b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти направо уби змея с тази тема. Какво си решила с тези въпроси, ще си съставяш профил на идеалния партньор ли хахаха... Ти сърце нямаш ли бе момиче, ако искаш да си щастлива то слушай него а не търси ориентири и критерий в нета

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b4055fa68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това майтап ли е? Или съДба?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 235f5a515f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж, не знам какво е положението с тийнейджърите в Англия, но да ти кажа, момчетата тук не са много по-добре. Особено пък `95... На такава възраст... ох... ами още са деца (не че момичетата са много пораснали, но в сравнение с момчетата.... ) Аз съм 11ти клас и спокойно мога да ти кажа, че момчетата от 5ти клас до сега не търпят почти никаква промяна (освен на външен вид и мутиралият глас, но те са задължителни, хаха) Та не се надявай, че у дома ще си намериш рицаря. Той ще дойде (поне според мен) когато не го търсиш :3
А това, че момчетата в Англия ходели като момичета - то сега там така е модерно. И не само там де, забелязала съм, че и в други държави на запад е така. А и доста често по модни списания и снимки в интернет виждам мъже, изглеждащи по-женствено. Е, лошо няма, щом така им харесва, така да се обличат. А и не забравяй, че и на англичанчетата още не им е дошъл акъла в главата, така че има време.
Това че дискриминират говори лошо за тях :) Дискриминиращият човек се страхува от непознатото. Или просто е кон с капаци, което не е много по-добре.

End of story.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 048b6d8c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката-Имало е случаи когато съм решавала да направя това което искам аз самата и да не търся съвети от други хора, но в ситуации които не мога или не знам какво да правя или е прекалено трудно да реша, точно тогава съветите от разумни и опитни хора ще са най полезни и затова реших да ви го споделя.

Втората причина която ме пренуди да си споделя мисълта тук е че когато питам наще за каквото и да е било, те непрекъснато стигат до заключения и това е без да са помислили поне малко. (в това съм сигурна от предишни случаи) .

В случия ми в момента съм много обърката защото поне 8 домашни на седмица ми дават и почти нямам време да обръщам внимание на странични неща пък камъли само за това да мисля (което щеше да е хъбаво), има и дърго нещо за което се сетих..ами добре нали знаете как родителите реагират когато им кажем примерно че отиваме някъде с приятели (наще например ще ми кажат пак ли ни оставяш-в смисъл че като им кажеш че имаш нужда и с приятелите да се събираш те го звемат по възможно най-неприятния начин) и точно в този случай как аз се бих изразила към тях че нямам желанието да живея в Англия а искам да бъда в България.

Също така аз не живея в БГ и почти нямам достъп до българската среда (освен по скайп) и много ясно че няма как да излизам с хората примерно с които и да се запозная. В родната си среда се разбирам най-добре и няма какво друго да замести този факт защото бих подчертала че англичаните са големи националисти и просто нямам шанс да се вместя в тяхната среда пък най-важното е че и не искам и затова ми е последната мисъл в глава за това дали ще се отнасят добре към мен или не (все ми е едно).

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6ffc06c039
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така аз съм на същото мнение Англия е добре развита държава но там хората са много студени и на вид и на характер аз също ше ходя в Англия можеби сега след нова година или преди може и през лятото можеби ако живеш в лондон може да се видим някъде. :Д

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f805c8977a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Станеш ли пълнолетна си ела. Мисля, че това е най - доброто решение

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8b22a4581d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката-да вярно е наистина са студени хора и точно мисълта че не харесват чужденците ме отблъсква да стоя в Aнглия.... но проблема е че няма да мога да се върна точно когато навърша пълнолетие защото те първа ще започна уневерситет когато навърша 18 (живот и зрдаве дано всичко е наред и да ме приемат). И честно да ви споделя че в момента единственото нещо което ме държи в Aнглия е училището иначе до сега 1000 пъти да бях се върнала, защото просто няма какво да ме държи там.. нито времето ми харесва.. нито с англичаните мога да се разбирам като хората.. еее то това какъв живот ще е ако продължа да живея там където не искам, нито природата ми харесва.. ако трябваше да дам оценка от 10 бих дала специално за англля -1.. живея там на сила.. щото жидяш ли трябва да завърша. Значи апсолютно свяка отпуска когато се прибера в Англия (когато съм си била в БГ) първите няколко дена тотално си губя апетита нито ми се яде-примерно я хапна 1/3 от яденето я не... нито ми се спи и това са първите 1/2 дена от АПСОЛЮНТО всяка отпуска, и разбира се че и в настроението ми има коренна промяна-по съм крива нищо не ми се прави. Някакъв ужас е бих казала.. просто нямам думи и много ще се радвам един ден да спра да имам такива неапитни дни.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a024dbff98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще започна с това, че попаднах в сайта съвсем случайно. Реших да прочета 2-3 теми да видя как е работата. Някои истории наистина "убиват змея", но други те карат да се замислиш здраво. Попринцип не пиша коментари, ама тука не мога да пропусна.

Работата е, че съм в абсолютно същото положение( даже съм и ’95), само дето съм момче и живея в щатите, така че май мога да помогна.

Вярно е, че наборите на запад могат да са големи сноби, и трудно да възприемат българите(е как иначе, като те даже не знаят България къде е). Винаги е така в началото, няма как. В колежа предполагам, че е различно - в училище хората вече си имат приятели и трудно общуват с новите, докато в университет първата година никой не познава другите. Освен това там има хора от целия свят, няма да си единствената чужденка (даже има и много българи в англия, зависи в кой град си)

Сега по въпросите - 1. Ако отидеш в някоя софийска дискотека много бързо можеш да си намериш „просто някой”ако искаш :D Не те съветвам да го правиш обаче, лично аз не бих. За мен въпроса не е просто да „имам гадже”, а и да ни е приятно заедно. Същото и за 4) ако търсиш – ще си намериш, от теб зависи какъв.

Въпроси 2,3 и 7 – Момчетата не сме като мечките в зоологическата градина. Не спим зимен сън по определено време и не сме всичките в една клетка да си избирате :О
8. На запад най-много българи има в САЩ и Канада . Не знам това за какво ти е, но ако се чудиш къде да кандидатстваш заради българската общност там, това + Англия май са най-добрите варианти. Естествено, в бг си е най-добре, но няма смисъл да завършиш гимназия в Англия, за да вземеш диплома от български университет. Българското висше образование е много добро, но все още няма тежестта на запада, а работодателите това гледат ( зависи какво ти се учи де).
В Испания също има доста българи, ама за там ще ти се наложи да учиш испански, докато ти с английския сигурно вече си супер.

И аз като теб си идвам само лятото. Убеден съм, че има смисъл да си с някой, който ти харесва, даже и за кратко. Обаче никога не е лесно да си тръгнеш след това, а малко хора могат да се справят добре с връзка от разстояние.
Еми тва беше от мене, надявам се, че съм помогнал ? В крайна сметка, всеки решава за себе си – ако ти се говори повече, дай skype ?
А иначе късмет със „сладурите” lol

Модератор - не публикуваме скайпове.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 783d817d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката-еее какво съвпадение :) браво много се радвам :Д. Бих казала че когато англичаните ме попитат къде е България и аз като тръгна да им обяснявам изведнъж получавам въпроси от рода на близо до Австралия ли е, близо до Германия... все такива ( да паднеш от смях :Д ) За колежа не знам как е защото тази ми е последната година в общото даскало преди колежа и много се моля да има българи и да има взаимно разбиране, ще бъде сyпер но това в момента е само едно "дано". Също както ти казваш по 1 въпрос- съгласна съм за това че не искам просто ей така някой без значение кой и какъв е... а в историята си имах предвид свестен човек а не какъвто и готyванко да е дето от дъжд на вятър се сеща за мен :) а по въпроса за търсенето.. имам желанието да си търся късмета но има и лоши страни в това че мога да попадна в лоши ръце а и в същото време и в добри но това е че няма невъзможни неща на този свят :) а пък имало е случаи че когато търся, някакви особени момчета ми се падат и не мога да си го обясня защо и е много странно-например момчета които не искам да ми пишат ми пишат, а момчета които много ми допадат не ми пишат и много искам това да не се случва но там е проблема че не знам как да отбягвам тези случаи. При мен е имало случаи например това лято 2011 когато съм се влyбила в едно момче (лятото 2011 година) и е трябваше да тръгвам но просто не исках да става нищо повече от приятели междо момчето и мен защото си помислих за връската от растояние и се убедих че няма как да стане защото постоянно бих го ревнъвала и се притеснявала за него, и ми стана много мъчно за това че нищо не можеше да се получи защото страшно много го заобичах и прикарах малко дни с него но за дълго време и ми стана адцки приятно с него и много болно ми стана че трябваше да се разделя с него, но това момче още и още го харесвам но живот и здраве ще видя какво ще е що ще е следващото лято :). А иначе за контакт мога да ти дам абв пощата която е ********* и сигурно от там ще можем да си разменим скъпе щото тук едва ли да ми даде да го напиша :Д! До скоро! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a881c271bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "Бих казала че когато англичаните ме попитат къде е България и аз като тръгна да им обяснявам изведнъж получавам въпроси от рода на близо до Австралия ли е, близо до Германия... все такива ( да паднеш от смях "

Aвторке, не се обиждай, но хората, с които общуваш в Англия не са от най-добрите класи на обществото. И изобщо не е за смях. Сигурна съм, че ако ги попиташ, къде са Германия или Австрия и това няма да знаят, но хайде... ти го виждаш, що за държавно образование получавате там, ще видиш и след 10 години реално, какви „перспективи“ ще имаш.
Правилно си се ориентирала, намирай някой читав български момък, ама гледай да е израстнал в България. Не, няма да го намериш в колежа (някакъв си измислен такъв), търси го в лондонските университети, но въпроса е, дали такова момче, ще иска да бъде с теб. Наблягай поне на визията, това за българите е много важно, ако другото липсва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 09d35bc097
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей,

Аз също съм 95 набор и живея в Англия. Пиша с кирилизатор, защото съм в училище и съжелявам ако имам грешки! Та ако все още ти е скучно бих искал да се запозная с теб защото при мен не е кой знай колко по различно. Познавам се с хора де ама... ама само толкоз. Та пиши в темата, по късно може и нещо друго хихи ;]] шегувам се!
:D


Модератор - не публикуваме контактна информация.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7fb17b8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   За контакт мога да ти дам абв пощата която е *********** и сигурно от там ще можем да си разменим скъпе щото тук едва ли да ми даде да го напиша :Д! До скоро! :)

Модератор - не публикуваме контактни данни! Не правим изключения!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bffae57211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Добре де скъпи модератори направете изключение и поне напишете акаунта ми във vbox7, който е nzxc! Странно нали ;д Аз съм коментарът Н19 и ще съм ви благодарен ако го направите! Нека си помогнем един друг все пак сме Българи! Четох преди време една тема пак тука във вашият сайт, където един човек си беше написал мейла и вие писахте пак че не публикувате, но на него бяхте написали че ще направите изключение. Че и сега поне акаунда ми не трийте!

Благодаря ви предварително

Митко, 16 г, Лондон

Модератор - Не публикуваме контактна информация и не правим вече никакви изключения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker