Ново училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново училище
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 924 пъти
Здравейте. Вече съм в 8 клас, съответно и в гимназия. С нетърпение очаквах този ден да дойде, защото ми беше омръзнало 7 години едно и също училище, едни и същи хора, учители и т. н. Исках да сменя обстановката. Старото училище беше близо до дома ми и не беше на централно място, не беше интересно. Днес беше първият ми ден с новия клас. Заедно с мен влезна и приятелка от старото училище. Тя е по-общителна и по-отракана. Намери приятели лесно, но си личи, че съм и омръзнала леко. Ходи постоянно с друшките си. Тези дни не съм в настроение, тъй като имам лични проблеми, притеснявам се как ще се адаптирам, в престижна гимназия съм, имат големи изисквания и ме е страх да не се проваля, винаги съм имала този страх, но се чувствам сама. Една от причините, от които исках да се махна от класа бяха някои от децата, които се държаха много детински, а сега бих дала всичко да преживея всеки едни момент отново и пак да съм с тях. Последните две години много ги свикнах и ми станаха като второ семейство, правехме пакости. Като цяло се бях адаптирала, обиждахме се, биехме се, но в добрия смисъл, всеки знаеше, че е на базик... Тези дни много се притеснявам за входните и усещам голямо напрежение. С половината от класа не се познавам, имам само една две нови приятелки, с които обикаляме училището, а с другите не говоря много. Под голям стрес съм, защото всичко е ново, имам чувството, че съм в нов град. От понеделник ще се опитам да се сприятеля с другата редица. В предишното училище бях една от най-добрите в класа и взимах най-много участие и сега вдигам ръка, но не винаги, защото се притеснявам. Чувството да осъзнаеш, че вече няма всеки ден да виждаш най-добрите си приятели е ужасно. Като цяло старото ни училище беше много малко и бях приятелки с всички от прогимназията, а новото е ужасно голямо, с много ученици. Моля за съвети, споделете опита си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2554823b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Разбирам те напълно. И на мен старото училище ми беше омръзнало и също ми беше наблизо. Мислех си, че като се преместя, ще съм по-добре. Е, сега мисля, че това е най-ужасната грешка, която съм допускала. Учителите са много по-изискващи, много ми е далече и съучениците ми са отличници, а аз не съм от ученолюбивите. За една година с никого не се сприятелих и постоянно чувствам, че мястото ми не е там. Дори се депресирах. Колкото и да не харесвах стария си клас, сега донякъде ми липсва. В крайна сметка осъзнах, че си способен да оцениш нещо, когато го загубиш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a975dc7fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ти си заслужила мястото си в тази гимназия, затова не се притеснявай и вдигай ръка, за да покажеш знанията и мотивацията си. Колкото до приятелите, не се притеснявай- с бившите си съученици можеш да се срещаш след часовете, а и в новия си клас вероятно ще намериш приятели. Може да се включиш в някой клуб според интересите си, в училището ти сигурно има поне няколко. Най- важното е да не се спичаш- това е нова възможност и точно така ще се научиш да се адаптираш на ново място. Късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6e2e0df013
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще свикнеш постепенно. Миналото си е минало. ВСе пак растеш и нещата се променят. Ще се справиш, спокойно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker