Интересни филми и книги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Интересни филми и книги
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 994 пъти
Ще ми препоръчате ли интересни романтични филми и книги?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: dba4c35251
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Наскоро гледах "клуб за разведени" леко филмче, с комедийни нотки, но и с добър извод за любовта.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: de37f9dbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Филм
"Palmeras en la nieve" по романа на Gabás

Книга
"Любов по време на холера", на Маркес

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b20e720447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Отнесени от вихъра е наистина добър. Първо гледах филма (от 1939) после прочетох и двете части на романа. Историята е интригуваща и наистина пресъздава атмосферата на тогавашната епоха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9d4758e06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си падам много по тоя жанр нито в киното нито в литературата, ама ще споделя с теб произведенията които ми се сториха оригинални и ме разчувстваха.

"A tres metros sobre el cielo", филм по едноименния роман на Federico Moccia. Режисьорът е Fernando González Molina, от 2010 година. Гледам по Netflix са пуснали серия, ама не си заслужава. Филмът е супер, много истински и прочувствен. Много ми хареса и поне 3 пъти съм го гледала (повтарям, че не си падам много по романтични филми, но този наистина много ми хареса). Не знам дали ще намериш преведен на български, но сигурно на английски ще намериш без проблем. Чела съм и романа но не ми хареса, стила на писателя не ми допада много. Мисля че това е единствения филм който ми е харесвал повече от книгата. Все пак, може да хвърлиш око и на романа, състои се от 3 книги: "A tres metros sobre el cielo", "Теngo ganas de ti" и последната забравих как се казва.

"Como agua para chocolate", роман на мексиканската писателка Laura Esquivel. Четох го преди доста време. Толкова ме зариби че го прочетох за два дена. Не знам обаче дали изобщо има превод на български.

"Кралица Марго", Дюма. Не е точно любовна история, но има такава. Въртят се интриги около Френската революция. Малко е тежичък за четене, но си заслужава.

Сагата "Здрач", Стефани Майер. Вампири, тийнеджъри и т. н. Бях започнала да чета първата книга и ми се стори интересна. Филмите не са нищо особено, може и без тях да минеш.

"Забраненият плод", Халид Зия Ушаклъгил. Не съм чела книгата, ама съм я сложила в списъка на книги, които ме интересуват. Има сапунки по романа. Едната е турски сериал, а другия е латино версия на Telemundo.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 08037665f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За книги ти давам цял автор - Колийн Хувър. Може да започнеш с "Жестока любов", част от книги са обвързани, но не като история, а по-скоро част от героите се появяват и в други книги.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c7a90746d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Може би, трябва да се напише и за каква възраст се търси. Май за 13 години предложенията са различни от за 17-18 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7ded5d4a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от Авторката-на 27г. съм, гледала съм ги тези филми и съм чела препоръчаните книги. Благодаря на всички за коментарите. Може би трябваше да пусна темата в друг раздел, но в последните години чета предимно книги в жанра-Романтично фентъзи и затова реших в този раздел да кача поста.
Реално-колкото обожавам книгите, толкова-обожавам и филмите. Изчела съм доста книги, като по-тежките, ако мога така да се изразя, автори-ги четох още на 14-15 години, с времето преминах в друг жанр и така... За филмите-също доста филми съм изгледала, постоянно търся и намирам нови и интересни-и книги, и филми. Доста ги пресявям, избирам си само неща, които наистина ме вълнуват и ми харесват, винаги имам добри попадения. Но взеха да се изчерпват вариантите, дори се оказва, че аз мога да препоръчам поне 57 доста интересни филми и книги. Все питам разни познати да ми препоръчат нещо интересно, но те препоръчват неща, които вече съм чела и гледала, а в по-лошия случай и разни скучни филми и не толкова вълнуващи книги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker