Нямам истински приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам истински приятели
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1015 пъти
Здравейте, искам да разкажа моят проблем.
Напоследък виждам, че нямам истински проблеми, а по-скоро познати. Като за начало в класът ми не вървят нещата, лепят ми се точно тези, които не искам, имам една, която ми се лепна, която на всичкото отгоре, че я търпя си позволява и да се заяжда и я отрязах, защото търса хора, които се държат добре. Другото е, че тя ме иска, когато е сама или е скучно. "Приятели ми" от другите класове са от сорта на, , какво имаше на теста", , , какво учите", всяко мое отношение стига дотам. Понякога излизаме в голямото обаче, когато аз не ги каня, те дори не ми звъннат, не еме търсят, което означава, че не се интересуват достатъчно от мен. Нали да кажа, че винаги ми се лепят някакви смотанячки, аз си мисля, че стават за приятелки и накрая аз съм прецакана. Накратко - нямам истински приятели, такива, които ме търсят, когато им е скучно или няма с кого да излязат.
Мисля, че най-добре да зарежа всички, да не се занимавам да завързвам разговори, да не каня хора, които видимо ме използват и дразнят и ако с някой ми е писано - писано.
Ако можете да изкажате мнение по темата и съвет ще съм му много благодарна, защото наистина съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: c293261ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Запознай се с нови хора, сега имаш най-добра възможност.
След 10-15 години ще имаш наистина 0 приятели, ако нямаш комуникативни умения

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 494164cc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Завърших гимназия преди почти пет години и искам да ти кажа, че в много малко случаи там ще срещнеш приятели, които да ти останат до живот. Дори и да имаш близки хора сега, до края на първата година след завършването ще се забравите. Сега си оформяте характерите, след години ще сте тотално различни.
Поддържай си там базови отношения да има с кой да пиеш кафе в междучасията и да проведеш бегъл разговор и не се коси толкова. И аз бях по същия начин, не ги считах за хора, не си говорих много с тях, но се въртяха покрай мен в междучасията и толкоз.
А започнеш ли работа, така или иначе ще ти се наложи повече да общуваш с колеги, там също ще намериш някакви "приятелства", но пак когато напуснат ще изгубите връзка след време. Разпускай както ти е кеф и не разчитай на останалите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4bc3a1067b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз бях същата. В гимназията открих първата си и единствена истинска приятелка. Първо бяхме от един клас после се премести, както и да е. Беше с мен повреме на развода на родителите ми, скандалите с майка ми, разделите с гаджета, една операция, в най-трудните моменти винаги съм имала само нея така и до днес! Винаги ако имам проблем с мъжа ми, с децата, с работата тя е до мен и аз до нея. Да, мога да се похваля само с една такава приятелка, но тя е истинската. Имай търпение, и твоят човек ще дойде!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0c5187b7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Често е така, но не си длъжна да ги търсиш. Щом не искаш, не се занимавай с тях. Опитвай с други хора- с някои може наистина да се сближите, просто трябва да попаднеш на подходящите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6d268ce577
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това да нямаш приятели е нещо с което трябва да свикнеш от сега. Аз в училище имах приятелки, но всичко приключи като завършихме. Училищните приятелства не се задържат след училище, всеки си хваща пътя. В университета ще те разочаровам, но едни имат деца, други са заети, трети са дръпнати. Аз там не си намерих приятели. Сега си имам приятел и само и единствено с него излизам, той е най-добрият ми приятел и гадже. Намери си приятел и си бъди само с него и ако той има компания ще дружиш с тях. Мани ги тея момичета.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9b50654ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ето какво мисля по въпроса: аз съм всъщност в подобна ситуация и мисла, че е най-добре ако някой те дразни да го оставиш, а ако някой, иска да се сприятели с теб, нека.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fbd57fcf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ще те разочаровам с информацията, че никой няма такива! Хората са станали повърхностни и не знаят какво е да бъдеш истински приятел на някого.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b4caa763ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   хубаво си решила, като не те искат!
1) започни някакви курсове по АЕ или друг език, ако ти е ясен този, там ще срещнещ нови хора, а и ще научиш още един език!
2) започни тренировки, най-добре групови, най-добре боен спорт! В залата ще намериш свястни хора, които ще ти останат контакти до живот.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ecfe7c3f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля че си около 13-14 год. на тази възраст няма истински приятели.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker