Проблеми с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с майка ми
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 793 пъти
Здравейте! На 15 години и искам да ми помогнете по някакъв начин. Вече няколко години подред имам проблеми с майка ми. Все ме обижда, заплашва ме и какви ли не неща. Преди няколко години, когато бях 2 клас тя реши да ме пребие, защото не бях отишла църква. Тогава дори и баща ми не можа да ми помогне, реши да стои от страни и да гледа, докато аз ревах от болка. До ден днешен имам и белези. Пък на скоро забравих да си сложа едни дрехи за пране и тя веднага започна да ми казва що за мърла съм била, че никаква хигиена нямам. По-страшното е, че изневерява на баща ми, който не знае. Сега ще кажете, че не е хубаво да се бутам в личното пространство, но лично аз я подозирах. Все още си мълча и се чудя дали да му казвам. Имам по-малка сестра, на която нито се кара, нито нищо. За една Коледа се събрахме цялата рода и аз вече нямам търпение да ги видя и те реши да ми влезе в стаята и да му каже ти няма да влизаш, оставаш заключена е стаята ти. Тогава много се разстроих за това че няма да ги видя и друго че не получих тогава подарък. Само по-малката ми сестра получи, но това е друг въпрос. Също баща ми се опита да я убеди, но тя не, няма такива. Има и още друго нещо, но ще си замълча за тях, защото са бая трагични.
Сега да кажа какво стана днеска. Без да искам счупих една чаша и тя реши да ми зашие шамар....
Та моля Ви кажете ми какво да правя, защото скоро няма да мога да издържа. Просто не искам да се стига до болници, психолози и т. н.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9f46ea8d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Счупеното е на късмет. Така й кажи. Лошо е, че те бие. Помоли баща ти да те защити. Имаш няколко варианта - да й кажеш, че ако продължи да те бие, ще кажеш на баща ти, че му изневерява. Другото е да започнеш работа на 4 часа, да спестяваш пари и като станеш на 18 години да се изнесеш от вас. На квартира и повече да не се сещаш, че имаш майка. Пълен блокаж.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eec73e85b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Съжалявам, ама според мен или майка ти не те обича, или има някакви психически проблеми (може да не са и поставили диагноза, но да ги има). Няма да я промениш. По-добре недей да се забъркваш в неща които не ти влизат в работата, по-лошо ще стане за теб. Ако тя изневерява на баща ти то това си е техен проблем. Остави ги възрастните сами да си оправат проблемите и не прибягвай до шантажи, долно е. Наблегни на ученето и ако ти е възможно, хвани се някъде на почасова работа. Може детегледачка да бъдеш, да помагаш на други деца с домашни... Може да правиш ръчно изработени бижута които да продаваш онлайн или да помагаш в някой малък магазин. Така ще спестиш малко пари и най-важното, ще придобиеш опит и след 3 години, като станеш пълнолетна, вече ще си по-отракана и ще ти е по-лесно да намериш работа и да избягаш на квартира.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8b9a9e4609
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, много съжалявам за това, което ти се случва!
За мен майка ти има психични проблеми и ѝ трябват антидепресанти.
Това е недопустимо, как ще те бие, ти да не си животно? И то за такива неща, които описваш. Аз имам дете на 6 години и понякога го бия, но защото е мега непослушен, но това не помага.. Но ти си на 15, вече съзряваш като човек, майка ти на каква възраст е? На мен ми звучи като да е някаква мега изтерична и дори и баща ти да го е страх от нея, което не говори добре и за него.
И тия неща, които ти причинява... не знам, моя съвет е да се пазиш от нея и по някакъв начин да я избягваш, ако можеш. Ако можеш се върти повече около баща си. Тя е зла, просто наистина ми е мъчно за теб. Все едно не ти е истинската майка, а ти е мащеха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 95c39ae983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   до н. 1-не вярвам това да помогне на момичето, Авторке-съветвам те да я заплашиш, че ще се обадиш в полицията и ще се оплачеш за физическо и психическо малтретиране, нека оная да се стресне, че ще дойде полиция за й търси сметка. Никой няма право да те тормози, удря и оказва насилие върху теб-запомни това и бъди силна, от Сърце ти пожелавам успех и пак ти казвам-не чакай, като станеш на незнам си колко години, че да се изнесеш, че ако пари спесниш-действай на момента-почне ли пак с това психическо насилие и физическо дори-веднага и изкрещяваш как ще повикаш полиция, не си ничия събственост, че по такъв долен начин да се държат с теб. Това, че баща ти мълчи и не те защитава-също е зле. И -да, определено трябва да му кажеш, че оная му изневерява, но ти давам акъл и за това, защото също като теб съм преживяла и физическо и психологическо насилие и то системно, и знам какъв тормоз е, затова най-добре първо се подготви, ако ще казваш на баща си за изневерите на оная, дето определено не може да се нарече майка, то първо те съветвам да имаш доказателство черно на бяло-тоест правиш и видео, снимки, на нея на любовника й, всичко, което успееш да снимаш -тях двамата заедно, плюс някакви нейни чатове с него, но без да те хванат-бъди много внимателна и предпазлива. После показваш тези доказателства на баща си и той, ако е поне малко мъж-ще й вдигне скандал и ще почне по-нататък да те защитава, другият вариант е той да си замълчи, но важното е ти да имаш доказателство, за да не те обвини оная, че лъжеш или я клеветиш. Хайде, успех ти желая и като има някаква развръзка-пиши пак тук в темата, да кажеш какво е станало.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 64970478aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато сте само двете и кажи на нея че знаеш какво прави и още веднъж ако си помисли само да ти крещи или удря и баща ти ще узнае всичко и да си излива агресията на любовника като има проблеми с гнева. Веднага ще почне да ти се мазни и умилква, а случайно ако нещо друго се случи просто кажи на баща ти той ще е оправи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker