Вече започва да ми писва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече започва да ми писва
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 957 пъти
Момиче на 14 съм и имам проблем с най-добрата ми приятелка. От детската градина сме заедно и сега в 8 клас влязохме случайно в един клас. Това звучи прекрасно, но.... не чак толкова. Първоначално си бяхме двете на един чин в новия клас и постепенно се сближихме с някои момичета от класа и така тя започна повече да им обръща внимание и седнахме с други хора. Ясно ми е, че тези хора са 'и по-интересни, защото са нови, но преди не беше такава. От десет години се познаваме и живеем на 20 минутш една от друга и пътуваме заедно за училище. Започна повече с тях да говори, ние в училище почти не си говорим. Пътуваме заедно, тя не ми говори, опитвам се нещо да 'и кажа и тя не продължава разговора. Вече комуникацията не ни върви, а тя е най-важното нещо! Преди няколко дена станаха едни неща с едно момче и чак тогава започнахме много да си говорим и сега пътувам с нея и си говори по телефона с една наша приятелка. Другото, което е, че като си говорим и тя ми се дразни, понеже веднъж тя каза нещо и я попитах защо така мисли и тя ми се издразни, че съм "задала тъп въпрос". Просто исках да знам и я питах и се държеше неадекватно, защото ми каза "За кво да ти се обяснявам, да не съм в час по БГ". Това е тъпо за мен и ме дразни това, че вече стигнахме и дотам. И също така понякога като 'и говоря и тя ме игнорира. Тя ми се дразни, че уж я дразня, но просто се опитвам да оправя нещата. Чувствам се тъжна много често, заради това и напоследък ми писва. Има и други хора, с които сме приятели, но тя ми беше на първо място, но с това държание ме отблъсква!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: fb17539d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Приятелствата са временни явления и изключително рядко има някой дето остава завинаги. Гледай си ученето и мисли за бъдещето с хората си говори по рядко всички са клюкари и интриганти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c8816f46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Груба е, нетактична е, придава си важност и се опитва да ти се налага. Поогледай се. В класа може да има и по-добър избор за приятелка. Приятелствата А ьял живот се създават в фимназията и в университета. Тези от детските гидини остават, но като по-периферни приятелства или изобщо отпадат. Тя не показва голяма лоялност към теб, затова бе си заслужава ти да я следваш сляпо.
Потърси нови приятелства и не се ограничавай с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 65edd9462c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Вие растете и се променяте. Твоята приятелка се е променила. Не й се натрапвай, а си намери друга приятелка. Така е в живота...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c4040d8e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Може би без да искаш си я обидила с нещо. Може би е временно явление.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba2e046a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за бързите отговори! Не знам какво да правя, няма да си прекратявам приятелство изведнъж, така е тъпо. Нито смятам да се отдалечавам бавно, просто ще изчакам и с времето, ако се убедя, че не си заслужава да поддържам отношения, просто леко и бавно ще се отдръпна, макар че не мога да си го представя, защото това не е малко време.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b1c015fb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Понякога просто се случва така, но наистина е неприятно. Променяте се и приятелката ти вече не търси близост. Съветвам те да поговориш с нея открито. Ако иска да си прекратите отношенията, поне ще знаеш със сигурност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7071955fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Човек с годините се променя. Израства и с това неизбежно се отдалечава от приятели и се сближава с други хора. Голямо изключение са приятелствата които продължават цял живот. Аз се радвам на едно такова приятелство, но с този човек се запознахме когато бяхме на 15. А преди това, моята най-добра приятелка с която от деца се познавахме още преди да почнем училище, после учихме заедно до 6ти клас... ами тя замина за чужбина и повече не сме се виждали. Обстоятелствата се променят. При вас може да е само фаза и после пак да се сближите, но може и просто да е дошъл края на вашето приятелство. Знам че е гадно, но това са нормални неща, особено за вашата възраст. Ти се поогледай и се сближи с други съученици, пък времето ще покаже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker