Всичко това, защото съм малоумна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко това, защото съм малоумна...
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1083 пъти
Ще се смеете, и в бъдеще и аз! Момиче на 14 съм. Харесвам си едно момче от 10 клас (аз съм 8) от месец. Следим го с една приятелка така уж да се засичаме случайно по коридорите, а и тя също харесва едно момче от неговия клас (те са приятели). Те двамата си имат като компания от момчета и всички са от един клас и големите междучасияходят до магазина заедно. Може да са се усетили, но ако досега не бяха, сега със сигурност са. Днес стана нещо мега тъпо. Преди 3 седмици го снимах тайно за пръв път. Това е нормално, но.... днес като бяхме в един голям хранителен магазин се наредихме на опашката с приятелката ми и още някои хора от нашия клас. Дотук добре, но аз реших пак да го снимам тайно и по едно време (аз бях зад приятелката ми а тя е по-висока) като го снимам той се обръща и ме погледна. Попринцип като го снимам е със специална функция, за да не обръщам много телефона нагоре, че да види, но понеже е висок и трябваше да го направя да се вижда, а той беше през няколко човека пред мен с гръб и си мислех, че няма да ме види. После пак се обръщаше и аз се скрих, направо УМРЯХ ОТ СРАМ. Тя после ми каза, че той се е усмихнал леко, но според мен е защото съм му смешна, а според нея е защото ме харесва леко, той преди това ме е гледал и преди. Не бях сигурна дали се е усетил, но като си видях снимките после той ГЛЕДАШЕ ПРАВО В КАМЕРАТА. Умрях, срам ме е, а го засекох без да искам в следващото междучасие. Като си отивах към стаята, най-добрия му приятел ме гледаше и като че леко се беше усмихнал и с някакъв странен поглед. Сигурна съм, че му е казал. А и те знаят как изглеждаме просто често се засичаме. Но сега ме е срам като аз и да не искам все ще го засека и ме е страх приятелите му да не разбират, или поне не всички! Той не говори много и с този е най-близък, ама ужас! Няма какво да правя, не знам дали ме харесва, но надали. Следвам го в Инстаграм и дотам. Нямаме общи приятели, непознати сме. Тоест няма как нищо да стане, особено сега, сигурно ме мисли за луда! Тъжно ми е и не знам какво ще правя 2 години и половина, докато той е в училището ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: e2505442c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не бъди такова бебе!!!

Просто отиди при него и му кажи, че го харесваш и... толкова. Ако те харесва повече няма да го следиш ( това за мен е малко глупаво... ) ако не те харесва недей да го следиш и продължи напред.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0cf64b84b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Харесала си го и това не е лошо, но по- добре недей да снимаш хората без тяхно позволение, на някого може да му стане неприятно. Можеш да си пишеш с това момче, ако то прояви интерес, но не се паникьосвай- нищо ужасно не се е случило. Това е увлечение и може да премине бързо, така че засега не му отдавай голямо значение.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5cf15e4415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Помня едно време, че като ме снима някаква, ми стана отвратително. Харесва ми, не харесва ми, това е детинско и глупаво. Малко снимки по фейсбуци и други има, та да го снимаш в магазина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 007bb84ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Сега пък бабата се представя като 14 годишно момиче. Проверете й историята "Бихте ли изтърпяли такова отношение от страна на майка ви" в "Семейство", където тя се представя като 10 годишно момиче. А в тази история веднага стана на 14 години. Авторке, не само той те мисли за луда, ние всички отдавна сме се уверили, ЧЕ СИ ЛУДА. Лекарство за твоята глава няма никъде по света. Ще си умреш луда.

Този мой коментар трябва да бъде номер 5. Обясни ни защо си изтрила коментар номер 2. Отговатяй дърта бабо. Всички вече те знаят коя си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 007bb84ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   О, сега изведнаж коментар 2 се появи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 48ff1bdb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До номер 4 и 5 от авторката
Дори тази тема не съм я чела, просто го харесвам и направих глупост! А и нали се сещаш, че НЯМА как да триеш коментари, няма такава опция, само модераторите. Те ги одобряват и понякога може не веднага всички да приемат, защото има хиляди теми тук! Изобщо за какво ще си губя времето да пиша такива глупости, а и ако съм уж баба, бих ли писала по този начин и такава история бих ли написала? Бъдете по-адекватни, просто ми е тъпо от случилото се!
П. С. Благодаря на всички, които ме посъветваха, просто вече спрях да ходя в този магазин и да го следя.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 24addc546a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еми минало-заминало... вече след 1 година трябва да си го забравила

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker