Черното хапче/Blackpill? Да сложа ли край? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Черното хапче/Blackpill? Да сложа ли край?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1243 пъти
Здравейте, момче на 18 години. Не съм най-надареният генетично и никога не съм имал приятелка. Нямам гъста и хубава коса, нито съм висок (170м), нито имам плочки. Ходя на фитнес, не ям нищо напоследък и съм в депресия. На 100% имам аутизъм. Винаги ме е било грижа за външния ми вид, но от миналата година съм прекалено обсебен. Особено, когато в интернет стана супер модерно да ти се подиграват, че нямаш приятелка. Да сложа ли край на живота си?

Успехът ми в училище е най-голямата ми гордост, също на родителите ми. Отличен ученик съм, но какъв е смисъла, ако не съм, каквото жените искат? Никаква омраза към тях, не ме разбирайте погрешно. Но изпитвам огромна омраза към себе си. Родителите ми ще умрат от болка, ако го направя, особено, когато съм на прага на висшето си образование. Но не мога да търпя вътрешната болка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 272545583e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Брех, да му се не види. Абе момче, животът не е само жени, я малко по-така. Депресията никой не може да ти я наложи, ти сам си я създаваш, се вкарваш във филми. Няма ли кой да ти бие два шамара, че да ти излекува чакрите/депресията.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cefd8be779
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако се самоубиеш, все едно убиваш и родителите си. Ще си намериш приятелка. За всеки човек си има половинка, която може да открие рано или късно. Не бъди обсебен от външността си.
Мисля, че още не знаеш какво искаш и разсъждаваш погрешно.
Само БОГ има правото да отнема и дава живот.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 518d84a377
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не знам как точно изглеждаш, но изобщо не си нисък, пък и не всички имат или трябва да имат плочки. Ако има някой и друг недостатък във външния ти вид, това не е ненормално, никой не изглежда перфектно, пък и свестните жени няма да разчитат само на това. Когато прекарваш времето си с някого, ще искаш този човек да е с качества, сериозен и зрял, така че по- скоро гледай да работиш над положителните си качества и те да си личат, без да ги натрапваш. Разбира се, че спортът и правилното хранене също трябва да са ти приоритет, но недей да се страхуваш от телесните несъвършенства, които не можеш да промениш. Приятелка ще си намериш, но първо трябва да се чувстваш добре и сам, без да търсиш одобрението на момичетата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5e8800673b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Всеки влак си има пътници. Познавам 5-ма мъже с ръст като твоя и дори под твоя и са щастливо женени с по 2 деца. На двама от тях жените са по-високи към 1, 75. Единият ми е съсед и според мен е 1, 65, а другият дали има и толкова.
Спортувай, не се запускай ще си намериш момиче.
Не харесвам дългучи.
Моят мъж е 1, 73, а аз съм 1, 60.
Ако толкова се притесняваш от ръста си, купувай си обувки и маратонки с по-високи подметки. Има такива и за мъже.
По-важното е, че си ученолюбив. Учи, избери си преспективна във финансово отношение професия и ще бъдеш добре.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f109a36ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жени много!!! Мама е една! Сложиш ли край на живота си не знаеш какво ще последва за майка ти. Казвам го като мъжка майка! Батко ми колко късно си намери приятелка и беше дори девствен. За всеки влак си има пътник. Не ги търси по дискотеки, а и има сайт за запознанства, моят братовчед от там си намери и е четиво уж момичето. Не е някаква кифла. Гледат си детето. Има и читава, трудно се намират, но...

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3f153e56ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора:

До номер 1: Боят единствено ми е показал, че влошава ситуацията още повече, като ме прецаква психически.

До номер 2: Наистина си прав/а. За всичко. Нямам право да отнема живота си. И да, наистина не знам какво искам. Просто съм ужасно объркан и тъжен в момента. Дано скоро да не ме е грижа толкова за външния ми вид. Това, че не приличам на fuckboy модел ме депресира много. Но да се надяваме за най-доброто.

До номер 3: Дано си прав/а. Ще поработя над тях. Когато общувам с хората, винаги се опитвам да изтъквам положителните качества и се опитвам да съм оптимист. Просто сърцето ме боли като видя или прочета как момичетата реагират на супер красивите момчета. Тази болка в гърдите е ужасна. Плакъл съм заради това. Ще опитам да ми е приятно без момичета. Имам си интереси и занимания, както и учене и семейство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 22ba349e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм на 29, същия ръст, висшист с неприложима в тукашните условия инженерна специалност (също отличник), с хронични заболявания (не едно, а няколко), спортувам си вкъщи и навън (фитнеса го отсвирих отдавна след като видях колко е безполезно, дори и вредно за здравето), също без плочки (но с БМИ=20 и на вид не можеш да познаеш, че имам такива диагнози), без каквато и да е подкрепа от държавата, скаран с почти цялото семейство (мислят си, че се преструвам - въпреки епикризите от няколко болници), без един приятел, девствен, пък един път не ми е минало през главата подобно нещо... Не съм мазохист, но твойто е някак льохаво оплакване - нямал приятелка и някой си какво писал нещо в нета по въпроса... Е, и? Кое му е за умиране (освен от смях)? Гледай си на първо място здравето, а на второ да запишеш да следваш нещо, което има перспектива и може да припечелваш сравнително добре без да те размазва. Не е зле да се консултираш и с някой психолог, примерно училищния. Не е нормално да премисляш самоубийство за такива небивалици. Ако взимаш и някакви "добавки" от фитнеса или спазваш някакъв малоумен режим на хранене (без медицинска причина), вземи ги поспри, че ти ядат главата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d036b6e43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич не се притеснявай. Не взимай перманентни решения на временни проблеми. Животът е красиво нещо и трябва да се живее независимо какъв си. Представи си какво ще им е на твоите близки.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a71cdc08d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Помисли за хората около себе си. Варянта е или да се самоубиеш както казваш, но да почерниш блзките си за цял живот и да погубиш своя
, без да разбереш дали нещо прекрасно те чака, или да се събереш, да не ти пука кой какво ти казва и да се радваш, че имаш смейство и хора които т обичат. Изчакай да пораснеш още малко, нещата се променят ще срещнеш момичто си рано или късно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c02603dca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Я се стегни!
Има хора с толкова много проблеми и гледат оптимистично на на нещата. Нямал плочки, нямал приятелка, нямал гъста коса!
Мой съсед на 30г има диабет, муковисцидоза и болест на Крон и е най-усмихнатият и лъчезарен човек в целия вход.

Помисли и напиши какво имаш и се радвай на живота!
Защо младото поколение е толкова нестабилно психически?

Ж 46

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: dce332c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:

Благодаря за отговорите. Няма да се самоубия, но болката, която изпитвам е дневна и не мога да я изтърпя. Чувствам се като нищожество и сигурно ще остана винаги сам. Имам чувството, че няма да си посегна сега, а когато съм на 30-40 години.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 22ba349e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   За дни може да се обърне живота, а ми разправя за след 12-20 години какво щял да прави... Я малко излез на въздух сред природата, вместо да четеш до прегаряне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker