Изнасили ме педофил - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изнасили ме педофил
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 1891 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14, и вчера бях зверски изнасилена от педофил на 55. Той е близък приятел на баща ми и всяка вечер се събират у нас да играят карти, да пият и да пушат. С майка ми са разведени, живеем си заедно само ние двамата. Снощи, докато играеха на масата татко каза, че ще излезе за малко да свърши една работа, бави се към половин час, а за този половин час какво се случи, изобщо не искам да си спомням... В момента, в който баща ми затръшна вратата и тоя наглец се увери, че се е отдалечил, ме награби и ме налегна на дивана, и... ужас. Аз ритах, скубах, удрях, плюех го в лицето, но нищо не помогна, той беше по-силен от мен... Когато баща ми се върна, тоя извратеняк вече беше приключил, и си беше седнал точно, където преди това си беше, на масата в кухнята, все едно, че нищо не се е случило. Досега не съм казала на никой, защото ме е срам, незнам какво да правя. Не мога да повярвам, че позволих такова унижение да се случи с мен, с тялото ми, с душата ми, мразя се себе си заради това... От вчера досега не преставам да плача, дори и сега, докато пиша тази история не мога да сдържам сълзите си. Не издържам повече, ще се самоубия...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c0ca82a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ужасно нещо си преживяла!
Но, замисли се, това нищожество да живее, а ти да се самоубиваш... Моля те, не го прави!
И кажи по най-бързия начин на баща ти. Ако ще да му е приятел (какъв приятел може да е някой, който е способен да извърши това с дъщеря ти), няма никакво значение - дъщеря му трябва да му е далеч по-важна.
Тежко ще ти е, но потърси подкрепа от най-близките. А тоя изрод заслужава да бъде осъден!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ddd079bb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Това е доста трайна психическа травма, но не трябва да се самоубиваш. Ти си силна, ти ще успееш да се справиш със нея! Обади се на 116111 за помощ, те ще ти помогнат да решиш проблема си, защото са психолози и се занимават точно с такива случаи като при теб, НЕ ОТЛАГАЙ, СВЪРЖИ СЕ С ТЯХ!

М13

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d75844b020
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Много ми е мъчно за това, което ти се е случило. Задължително кажи на баща си (някой доверен човек, например роднина, учител) и в полицията. Ти нямаш вина за това, което ти се е случило. Бъди силна и не си мълчи! А този изверг заслужава да изгние в затвора!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 71615281ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Здрасти! Недей се самоубива защото в този случай не си ти виновника в тази ситуация. На твое място, бих споделил с баща си за това и също така потърсете начин да заведете дело срещу него. Надявам се да го вкарат на топло този "екземпляр". По-добре не крий това това нещо от баща си, защото по този начин ще се почувстваш по-добре. Не е хубаво да се затваряш вътре себе си, защото най-много да навредиш на себе си. Пожелавам ти късмет, надявам се да се оправиш от всичко това и дано този индивид го тръшнат зад решетките.

(към мода: Извинявам се за отчасти грубия език, надявам се все пак коментара ми да бъде пуснат. )

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 877546ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Колкото и да те е срам най-добре е да сигнализираш за това компетентните органи и те да вземат мерки срещу приятеля на баща ти.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 00480b46f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Баща ти и този действат заедно, отивай в полицията!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1d21c046d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Измислена история, за съжаляние. Личи си по езика, психологическото състояние на пишещият (мъж - констатира и съобщава, не звучи като жертва, а като насилник), липсата на правдоподобност във фактите, шаблонният речник.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 948614746a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Измислена история с много дупки... Ти да не си тоя 55 годишен?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 22463818ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Кажи на майка си, на баба си и на баща си.
Може дори да забременееш. Сигурно е свършил в теб.
Звиси къде те е насилил, но винаги има следи. Има съдебни лекари.
Баща ти лежал ли е в затвора?
Да не се окаже, че нарочно е излязъл, за да се случи това?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3fd8e04e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Според мен е твърде вероятно баща ти да е съдействал на приятеля си да те изнасили. Умишлено е излязъл и ви е оставил сами. Иначе онзи откъде е бил сигурен, че баща ти внезапно няма да се върне за нещо и да ви завари, та си е действал спокойно. Нали ако баща ти, ако е баща на място, направо ще го убие, ако ви завари. Отиди в полицията!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3a7e09c054
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Тотално измислена история. Бил съм учител на 14годишни, изобщо не се изразяват по този начин.
След като вече няколко човека го констатирахме този факт, силно притеснителни са две неща :
1. Очевидно темата е написана от някой с подобна фантазия за да предизвика "интерес" у малолетните читателки в този раздел.
2. Модераторите да позволили тази гнусотия да води бял свят.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6f357450a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Признай си, че си мечтала за подобно нещо. Ама честно!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a928a05001
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   А откъде да бъдем сигурни, че ти, който пишеш тази „трогателна история“ не си всъщност този педофил...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f895ec54c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   От където и да я погледнеш тази история се вижда, че е фалшива. Номер 7, 8 и 11 казаха, че историята е фалшива и аз съм съгласен с тях, но останалите коментатори сте абсолютни невежи. Нямате разум да анализирате фалшивоста на автора. Жалко за вас коментатори.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7f2a7b1c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тази история сигурно е написана от някой млад гей който си мечтае да го изчука някой 55 годишен чичко. Само извратен човек може да пише за сексуалните си фантазии и да ги пуска в интернет. Ако авторът беше описал с подробности сексуалния акт, тогава от километри щеше да си личи, че историята е измислена и никой нямаше да се върже, за това я описва като педофилия. Как така бащата излиза и педофила започва да се гаври с момиченцето. Нали може да се върне веднага и да ги види. Нали детето ще се оплаче на баща си какво е направил приятелят му.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c5bdbaf3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От авторката: Не, изобщо не е измислена историята, съвсем реална си е и не съм мъж, а съм си момиче. Не знам защо толкова много ви се иска да е измислена, когато всъщност не е, но нищо не ви дава право да си изливате злобата и комплексите от личните проблеми в моята тема. Вие почакайте да ви се случи на вас и тогава ще ви видим, дали ще я мислите още за измислена. Сит на гладен не вярва.

До останалите АДЕКВАТНО коментиращи ПО ТЕМАТА - вече казах на баща ми, той не ми вярва. Били приятели още от гимназията, познавал го много добре и бил сигурен за него, че никога не би извършил подобно нещо. Казал и на самия него, че съм му казала, той почна да се хили като гъба, и ме изкара луда... Без коментар. Обидена съм му завинаги, никога повече не искам да го виждам през целия си живот. Сега като се замисля може и вярно двамата да действат заедно, както казват някои коментари, не е естествено един баща така изведнъж да застане срещу дъщеря си и да защитава изрода, който се е изгаврил с нея... Обадих се на майка ми тайно от него да ме вземе с колата, докато го няма, сега си живея при нея, далеч от тия боклуци. Разказах ѝ всичко, тя каза, че ще подаде жалба срещу двамата и ще направи всичко възможно, за да ги тикне и двамата зад решетките. Вярвам ѝ на нея, все пак само тя ми остана...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4ab30100b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Абее то като им гледаш имената и по чатовете "обарана в рейса" "изнасили ме циганин" то тогава се разбира че тва са им фантазиите.

А ако е истина, ти сама си си решила проблема какво да правиш, Чак не вярвам някоя като теб да знае толкова добре какво да прави. Някакси всичко изведнъж стана и изведнъж се разреши. Мяза на измислица

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker