Трябва ми помощ! Имам проблем във училище и не мога да го реша! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва ми помощ! Имам проблем във училище и не мога да го реша!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 877 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 12 години. И имам нужда от помощ за следния проблем:
Във моя клас има 3 момичета който изобщо не ме харесват. Тези момичета още от началото на годината не ме понасят, но аз не знам защо. Те перди около 3-4 месеца започнаха да си измислят някакви неща за мен. Обсъждат ме непрекъснато. Започнаха да говорят лъжи за мен пред приятелите ми. Дори веднъж когато бях болна психогошката на училище е била влязла в час и е попитала дали има някакви проблеми и подобни и те са започнали да говорят за мен че майката на приятелката ми е забранила да говори с мен и подобни. След часа даже са били при психолошката и са говорили някви неща но така и не разбрах какви. А това е просто една измислица защото аз със тази майката на приятелката ми се разбираме и познаваме от 5 години и тя няма против мен и това го знам от приятелката си и от майка й. И говорят всякакви други глупости за мен но много ме е срам да оточнявам. Кой знае какво са казали на момчетата за мен че да започнат да ме бият и псуват, подиграват. И това продължава от много време. Не задържан повече моля ви дайте съвет какво да правя защото не мога повече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: d81e9b9935
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Кажи на класния, извикай и родителите си. Нека се уточни кой какво е правил или казвал, защото ти не си виновна, а другите трябва да разберат, че не трябва да се държат така.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c02b24e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Веднага кажи на класния ти ръководител! Даже и на родителите. Нямат никакво право по какъвто и да е начин да те тормозят, ако ще и да те мразят. Аман от такива пикли и олигофрени, без извинение! И аз съм в подобна ситуация, 8 клас съм, ужас просто. Класът ми не ме харесва, или поне повечето, но все пак аз не живея за тях и тяхното мнение, а за мен! Слушай какво ти споделям, казвам ти, говори с вашите и класния ръководител!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8dd746f20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С мен постъпи така най-добрата ми приятелка от гимназията, настрои цялата компания против мен и те престанаха да ми говорят. Оставиха ме сама на чин. Постъпи много подло. Според мен родителите тук няма да помогнат. Подлеците са си подлеци. Колкото и да ти е трудно, приеми, че който ти е приятел ще бъде такъв и няма да се подведе от нечия подлост. Друг вариант няма. Знам, че е много трудно, ти си още много малка, те са няколко ти си една. Също толкова трудно е дори като пораснеш и постъпят така с теб, но гледай да мислиш позитивно и повярвай ми, подлеците един ден си намират майстора. Нина много време от гимназията, подочувам оттук-оттам какво се случи с хората, които се изгавриха с мен тогава, аз съм в пъти по-щастлива. Имам си семейство, дете, те бягат от връзка на връзка и в работата си не са щастливи и това е защото са подли, а рядко някой нормален търпи подли хора около себе си. С порастването нещата се обръщат, няма ги училищните номерца, но хората не търпят такива клюкари и които правят интриги, а че са такива от малки и не се променят съм видяла с очите си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 часа
hash: 862be6e0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Следвай това правило и винаги всичко ще е окей: Накажи глупака с мълчание.
Казвам ти от личен опит. Попадала съм в много такива ситуации. Просто не обръщай внимание на такива хора и си живей живота. Ще ти дам пример от моя случка: Всички в училище са си измислили някакви простотии за мен и си вярват в тях, никой не говори с мен, всеки ме отбягва и подиграва всеки път, когато му се отвори възможност. Аз не им обръщам внимание (все едно те не съществуват и не са в моята класна стая) и говоря само с приятелите си. Всички ме наричат с цялото ми име (с цел обида). Минава време и всички, включително тези, които са твърдели пред класа, че ме ненавиждат, започват да ми казват на галено име. И изведнъж аз им ставам "приятелка". Сега търсят контакт с мен, но аз не искам да общувам с тях. Такива хора са лицемерни и подмолни. Не бива да им се обръща внимание. Просто ги забрави, и не им давай от вниманието си, и колелото на съдбата малко по малко ще се завърти в твоя полза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker