Искам да се самоубия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се самоубия
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 973 пъти
Аз съм на 14 и съм момиче. Нямам приятели, не пуша, не се занимавам с момчета не защото нямам интерес, а защото и без това никой не ме забелязва. Уча си уроците доколкото мога, понеже в къщи е малко като дядовата ръкавичка и не винаги мога да се съсредоточа и да науча нещо и все пак се опитвам да бъда добра в училище. Не съм от семейство с много доходи, като се замисля ние май нямаме и такива, но аз се опитвам да бъда весела и да се усмихвам, дори бих казала, че съм много нахилондрена по някога.
Обаче, вече ми писна да се преструвам, че всичко е добре, да се усмихвам и да се смея фалшиво. Не ми се живее нямам какво да го правя този живот, имам чувството че съм като в клетка, навсякъде ме заобикалят токсични хора и никой не ме приема, никой не ме забелязва и не ме разбира, а аз не мога да си поема въздух от всичко това. Понякога си мисля, че е заради външният ми вид, защото аз не съм хубава, нямам хубави дрехи и обувки и сигурно това е причината поради, която съучениците ми не ме възприемат не знам, все ми тая вече те и нашите не ме искат, дори майка ми каза че ме мрази и каза да отида да се беся така че отивам няма ко толкоз да му мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: df02943abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Единствения ти проблем е със самочувствието. Работи върху това. Повтаряй си колко си ценна и уникална. Мисли за положителни неща. И ще видиш, че околните ще започнат да те възприемат по другояче. Подсъзнанието е много важно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d716a71c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този живот трябва да го живееш защото всеки си идва с мисия която ти още не си открила, аз моята е открих едва след 35 години безсмислено съществуване и мислене единствено за пари. Това че живееш в токсична среда ще ти помогне за в бъдеще. Прави неща които са ти приятни и хубави така ще привлечеш хора които ще са ти интересни и ще ти е хубаво с тях. От тези години нито един приятел най вероятно няма да имаш като пораснеш. В моя случай имам само един.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b440293e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Живота по принцип е гаден. За съжаление докато си още на 14, нямаш голям контрол над него, но след няколко години вече ще имаш възможност да си независима.
Иначе дрехи, обувки - това са глуспоти. Още малко като пораснеш и ще разбереш, че мъжете винаги ще те харесват повече без дрехи. Какво обличаш през останалото време няма никакво значение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f93a2c4940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Трябва ти някой да ти вдъхне увереност да знаеш че си заслуважа. Пробвай и с по голям

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a63127390d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има вариант да ходиш на уроци или някакъв спорт, така ще се запознаеш с нови хора и ще опиташ да завържеш приятелства. За самочувствието също съм съгласна, трябва на първо място да обичаш себе си, иначе и другите няма да се заинтересуват от по- близък контакт с теб. Намери някакво занимание, което да те кара да се чувстваш добре, например може да е хоби, с което да си развиваш ума.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7929e9a0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз като тебе искам да се самоубия на моменти, но заради крайно други причини. Въпреки това ще ти кажа следното:Не се самоубивай. Животът е наистина много гаден понякога, но въпреки това той трябва да се живее, защото е живот. Не губи вяра (знам колко нелепо звучи)! Вярвай в себе си! Помни, че накрая всичко ще е наред, а и да не е, не е краят! Пожелавам ти сила, с която да преоделееш мъките си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 479a7db816
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Като бях на 14 почина баща ми. Майка ми не работеше, само спеше. Аз си намерих работа, ходех на училище. Нямах маратонки и нови дрехи. Нямах джобни, защото всичко давах за храна вкъщи. Намери си полезно занимание и няма да мислиш за глупости. Животът е прекалено хубав, за да го прекратяваш! Най-доброто предстои! Не винаги е лесно, но ще се справиш!

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 16be8fb6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7. Какво имаш предвид, като казваш, , Пробвай с по-голям"?

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: d8556cafcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здравей!

Виждам, че си още много малка, неориентирана и просто ти тежи, че си самотна и нямаш близък човек, с когото да споделяш и който да те разбира. Но това не е причина човек да се самоубива!
Всъщност причина човек да се самоубие - няма!

Защо?

Защото човек трябва да се радва, за това че е получил от Бога този прекрасен дар - живота и да се постарае да го изживее Богоугодно!

Ти си млада, здрава и права девойка! Нямаш причини да се отчайваш!
Знаеш ли, има хора в много по-тежко положение, инвалиди без крака, ръце, безпомощни телом, но въпреки всичко това неизпаднали в отчаяние, борещи се за живот и силни духом.

Има един прекрасен и потресаващ документален православен филм за отец Михаил от Украйна, който е създал приют за бездомни и болни деца(подобно на нашия отец Иван от Нови хан). В момента в този приют има повече от 400 деца. Давам връзка към този уникален филм, казва се Форпост.

Изгледай го, и тогава напиши отново!

А за приятели и близки хора не се тревожи - ще си намериш!
Знай, че живота е борба и човек не трябва да пада духом, а трябва да се бори и да продължава напред! Каквото и да се е случило и да се случи - винаги има изход и надежда!

Знай също, че Бог много ни обича и заради нас хората е създал този прекрасен свят, да му се радваме и да живем в мир и любов.

Пиши, ако имаш някакви въпроси!


Странник

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 9b2442a406
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм на 40 години - имам пари, апартаменти, високи доходи... На секундата бих се отказал от всичко ако можех да се върна на твоите години. Няма по-хубаво нещо от това да си дете! Завиждам ти момиче, ти си по-богата от мен! Наслаждавай се на детството си и не мисли глупости!

 
  ...

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 3b736c36c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от 13

Виждам, че модераторът ми е махнал връзката към филма - защо?

Това е просто връзка към You Tube... И във филма няма неподоходящо съдържание за юноши или деца!

OK. Напиши в търсачката на You Tube: "Форпост на български" и ще го намериш, иначе оригиналът - е на руски.


Странник

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 0a80e805cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Гледай филми, това измества реалността.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: b80722955b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Много деца на твоята възраст се чувстват така! Животът ти има значение, запомни! Сега ти е трудно, но ще видиш, че в бъдеще всичко ще се нареди. Сега се опитай да бъдеш най-добрата версия на себе си, ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ. Намери силните си черти, защото имаш такива! Така в бъдеще ще имаш нужните финанси, и няма да се чувстваш зле. Участвай в доброволчески клуб, ще се почувстваш щастлива да помагаш на хората. А що се отнася до грозотата, запомни, че всичко е до държание и харизма. Просто бъди себе си, не се притеснявай от това, което си! Ще видиш, че правилните хора ще дойдат сами при теб. Не погубва живота си, защото си ценна! Вярвам в теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker