Нямам свобода - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам свобода
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 739 пъти
Здравейте, пиша ви с това че бих искала да ми помогнете! След 8 месеца ще навърша 18, а вече не издържам, нямам родители и живея с баба си и дядо ми, майка ми ме е родила на мойте години и е съсипала живота си. Нямам никаква свобода, на училище и веднага вкъщи вече много години, за по тъмно да не става на въпрос да изляза, по късно от 5 не мога да излизам, независи му дали е през лятото, дали е през зимата. Нямам приятели защото всички излизат вечер, а през деня са заети или са на работа или Еди къде си. Нямам приятел защото просто в нас да не става на въпрос за момче или мое гадже, не излизам никъде защото изляза ли вечер ще ме изгонят от нас или ще ме пребие дядо ми. Не разбирам защо става така, отличничка съм, ходя на награждавания, уча професия, ходих в Италия на практика, ходя по конкурси, пиша есета, стихотворения, хвалят ме пред тях, казват ми уж браво, но изляза ли през деня дори с приятелка на кафе защо съм излязла на кафе, дори през деня ми звънят по 20 пъти, живея в малък град не е опасно даже е добре, не мога да разбера защо го правят и вместо да виждат постиженията ми викат ми че съм като майка ми, Еди каква си Еди защо си. Найстина ми помогнете как да изтърпя още малко, защото не издържам вече искам да се махна от тях и да ги няма, безчувствена съм към тях.
Ходих на психолог защото те са причината, психолога говори с тях, ама тях не ги бърка и ич им не е, влиза през едното ухо и излиза през другото. Не знам какво да правя вече, те отнемат цялото ми забавление и цялото ми щастие, което ме кара да ставам много безчувствена към тях, слаба съм защото нямам апетит заради тях, не мога повече, всяка вечер плача и тях не ги интересува защото щом съм в нас няма проблем, те искат да не мърдам от нас, за тях щастието е да не излизам и това е, моля ви помогнете ми да изтърпя поне още 8 месеца моля ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: ea38a36b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Пише се, , независимо'', а не, , независи" му. И по темата... Да ще издържиш още малко, чакала си толкова дълго, ще почакаш и още няколко месеца. Ако е толкова нетърпимо най-добре избягай от вас.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d36fe55d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   "майка ми ме е родила на мойте години и е съсипала живота си"

Ами за съжаление тия момичнца като теб, дето не изъдржат да навърваш 18, за да започнат да ходят по кръчмите, не се сещат нито да си пият хапчетата, нито да искат презерватив от... "партньорите" си. Тия 8 месеца, вземи си ги уплътни с четене на материали за противозачатъчни и венерически болести... Щото има голяма вероятност да свършиш като майка си, и тоя път няма да има баба и дядо на които да оставиш... "плодовете на любовта и свободата си"...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c7fd4ecf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Моето момиче ти не разбираш но ти си им целия свят и съвсем скоро тях няма да ги има, така че колкото и да ти е трудно заради хормоните съсредоточи енергията си в друга посока защото безцелно да си пилееш времето по улиците файда няма и няма какво да спечелиш или получиш там. Приятели в тази възраст няма. Учи си грижи се за тях и когато му дойде времето всичко ще си се нареди и когато стане хубаво помни няма да е все така.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e4bfb00ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До номер 2, ами за съжаление аз не искам да ходя по кръчмите, а просто разходка вечер с приятели, явно ти си имаш всичко и затова не разбираш, както споменах аз уча непрестанно искам да уча голяма специалност в университет и да успея, до колкото за половия ми живот, аз си знам как да се пазя и повярвай по тези теми дори и книги съм чела, аз съм доста образована но както виждам явно ти не си, аз пойсках съвет, а не критика.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e4bfb00ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 1, това е автокоректор.

 
  ...


...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 7a1f041fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   3. Егати вредния коментар. Няма по лошо нещо от това да си задръстеняк/чка. Такива социалистически "морали" да си гледа уроците... НЕ. Хубаво е да имаш добри резултати да, но не ти трябва да си ЗУБЪР. Трябва да се социализира без дрога.. но да се социализира. Иначе ставаш скучен човек и като тия лелки тук намусени цял живот им криво.. дето и аз не ща такива. Те трябва да разберат, че трябва младостта е ценна и трябва да се използва като такава - всичко което правят младите, и купони и т. н, не да си като някой лалугер! Който ти пише иначе да си така както си сега, е глупак

 
  ... горе^
преди: 1 година, 29 дни
hash: 6c130aa4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До авторката-аз имам идея какво да им кажеш, за да те пускат до по-късно навън. Но първо да кажа-според мен, те се страхуват, да не се повторят нещата, като с майка ти и да не забременееш рано.
За да разбиеш страховете им на пух и прах-кажи им, че си лесбийка, падаш си по момичета-и им виж реакцията. Разбира се това те съветвам-при положение, че НЕ са хомофоби!
И да попитам-каква специалност мислиш да учиш в университет и в кой град? Ще ти помогнат ли финансово за обучението или ще те оставят сама да се оправяш? Дават ли си въобще сметка, че ти ще заминеш някъде другаде да учиш и тогава няма как да ти налагат ограничения?

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: e4bfb00ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До автор 7 ами те не ми помагат финансово тъй като сме и бедни и нямат пори за университети аз работя и събирам пари искам да уча в пловдивския университет международна политика и бизнес дипломация, аз сама събирам пари за шофьорските си курсове, бала си и университет, за да може да успея, те нямат възможности да ми дадат висше образование, до колкото да кажа че съм хомофоб, при тях няма да подейства, иначе да найстина ги е страх да не се повторят нещата, обаче този техен страх вреди на самата мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker