Прави ми се секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прави ми се секс?
преди: 11 месеца, 21 дни, прочетена 1462 пъти
Здравейте драги четящи,

Пиша по един повод, който най-вероятното всеки тинейджър го късае. Ами това е секса. Аз съм на 15 момче и просто не спирам да мисля за секс. Особено като изляза в някой парк. Доста от жените и момичетата се обличат привлекателно и това ме побърква. И само да кажа, че не съм някакъв идиот най-вероятно при всеки е така. Мастурбирам от време на време, с мисълта, че ще помогне но това изобщо не ми помага. И особено много ме възбуждат момичетата на мойта възраст, който са си сложили най възможно тесният клин и са се нагъзили и са си изсипали целият грим на лицето да това не е повод да ги харесвам, но просто като съм в пубертета и ме възбужда и аз не го искам ама това е положението Пубертет. Е кажете ми, как да не се възбудя те изглеждат на по 20 години зрели жени. АА и също така има и много жени големи 20+ майка много важно Майки, който са сложили клин и имат много хубаво тяло и приличат на някое 18 годишно момиче е извинете ама няма как да не се възбудя плюс това съм и в пубертета. Все пак на 15 съм и ми се прави много секс и се чудя какво да правя?

Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 20 дни
hash: f3f66d8d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Намери си хоби, там ще откриеш хора, с които да общуваш, заговори някое момиче на улицата, опознай я, кажи и, че искаш връзка за приятни емоции, деиствай, нещата които искаш са нормални, това е правилният път в живота.

 
  ...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: e7e73fb74d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Еми можеш да се пробваш да заговориш някоя и така да се опиташ "да си намериш" гадже, но има едно голямо "НО". НЕ трябва да отиваш с нагласата "О, да, тази ще ми пусне на втората седмица или поне аз ще я накарам, и ако не ми - късаме". Трябва да уважаваш момичетата и само ти казвам едно - ако си с такова мислене, не се и опитвай. Така ще нараниш някоя, а и да не ти пука- момичетата ги усещаме такива момчета, така че внимавай, рядко ще ти се получат нещата. Разбира се, ако не си такъв, просто се иска време. Освен, ако не попаднеш на някоя лесна или курва, ама е тъпо да си загубиш девствеността с такъв човек, ако си девствен де. Като цяло това ще те посъветвам.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: d465acd84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Така... Аз съм на 17 (да, днес ми се коментира :D) и съм на същото положение като теб, нормално е, хормоните бушуват. Но трябва да се замислиш - дали желаеш да падаш толкова ниско и да се ч*каш с която ти падне, или желаеш всъщност да направиш нещо добро за себе си и то е да си намериш сериозен партньор, с който хем да сте си близки чисто емоционално, хем да го направиш с нея, разбира се, когато и тя самата е готова. Няма нищо по-хубаво от истинската и нестихваща любов, тогава и приказките, и сексът, и всичко ще си върви. Не бързай да се хвърляш, изчакай, разсей се с хобита, мастурбирай като се налага, установявай нови запознанства... И като намериш твоето момиче отдай емоциите си на нея, но не бързай толкова със секса. Да ти кажа честно, целувките, прегръдките и останалите неща също ще те успокоят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker