Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелена любов
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 653 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16г. Бях си обещала да не се влюбвам, обаче след като се преместих в друго училище, след 7 клас, се влюбих ужасно силно в едно симпатично момче. Той не отвръща на чувствата ми и от това ме боли много. Опитвала съм много неща, по които да му се харесам, обаче не става. Знам че не мога да накарам някого насила да се влюби в мен, обаче в мен има надежда. Аз знам че той не може да се влюби в мен, каквото и да става но тъпата надежда в мен не ме оставя. Трябва да го преодолея(ако мога така да се изразя), но не мога. Не мога да приема факта, че той не ме обича и така ще си остана. Всеки ден го виждам в училище (той ми е съученик), чувам гласът му, гледам красивите му очи, усмивката му... Опитвала съм се да го преодолея с помощта на моята психоложка, но не се получава. За първи път се влюбвам и то за някого, който не отвръща на чувствата ми. За да съм честа, бих се самоубила, но никога не бих живяла, със мисълта, че цял живот ще обичам само него и няма да съм с него, защото той не ме обича.
Много приятели ми казват "ще намериш някой друг", но не няма. Имам очи само за него. Вече той е в моето сърце. Не знам какво да правя вече. Никога не съм изпитвала такава ужасна болка. Бих я описала- когато сърцето ми плаче, а очите не.
Бих искала съвет от вас, защото съм опитвала много неща да го преодолея, но нищо не става. Аз съм инат, явно и сърцето ми е инато.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 208d3458c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Казваш че си опитала всичко, а опита ли поне веднъж да му кажеш колко го обичаш? Любовта е сляпа, отвори му очите

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 95dd07fd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Разбрахме, че си инатлива и то много. В това вече никой не се съмнява. Не само инатлива но имаш и мрачен поглед. Съжалявам, но такава вероятно ще си и останеш. Вай, вай, вай какво нещастие.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 091728218e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 2 да не се обажда, защото знам какво е! Мила, не знам как да ти помогна. Аз съм с подобно поведение в тези ситуации. Някаква мания развивам, ако си харесам някого. Да не казвам какви неща съм правила за 1 момче (той е в моята гимназия) в рамките на 5 месеца, но сега лека-полека започвам да си го избивам от главата. Той не ме харесва, а и ние даже сме непознати, просто аз не съм добре. Няма да ти казвам да си намираш хобита и такава неща, защото поне при мен не работят, ако при теб роботи - давай. Но виж, след 2 седмици училището свършва и така малко или много лятото ще го забравиш. Първо ще ти е тегаво, но после ще свикнеш като не го виждаш. А до 15 септември може да си срещнала някой друг, или този да го позабравиш и като го видиш да не изпиташ никакви силни чувства.
Повярвай ми, той не е мъжът на живота ти! Ще срещнеш много още! Вярвай ми. Аз никога не съм си мислила такива неща и знам, че моето е просто дълго време, но все пак те разбирам.
И да питам: това момче знае ли ти как се чувстваш (предполагам, че да, то си личи ппц), и ако да, защо да нямаш шанс? Но само ти казвам последно: представи си, че сте заедно.... ами след време като скъсате и сте в един клас, няма ли даже да е по-зле, особено ако той ти е направил нещо, че да скъсате? Замисли се. Като сте от един клас, каквото и да става, кофти е.
С теб съм, успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 521c0dc7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мъчно ми е да чета това.
Синът ми казва, че момиче от класа му е влюбено в него и по всяка вероятност е така, съдейки по това, което ми споделя - намеци, докосвания, които тя прави. На същата възраст като теб е.
Търсеше съвет от мен как да не нарани момичето и в същото време да не й дава напразни надежди.
Мила, човек не може да заповяда на сърцето си. Щом не му трепва нищо, по-добре да не залъгва момичето.
Как би се почувствала, ако разбереш, че човекът, с когото си била във връзка, е бил с теб от съжаление или от скука. Би се почувствала предадена. Е, точно това не иска да прави и твоето момче.
Ти може да си в неговата ситуация някой ден. Когато си възрастен, е лесно. Сменяш работата и прекъсваш контакт с човека, за да не страда всеки ден, но сега сте съученици - бягане не е възможно.
Има и други момчета. Огледай се. Някъде те чака и твоето момче.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: ddb9080d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много добре те разбирам. Аз съм влюбена в един човек от 10г. Първо ме харесваше, после ме отхвърли. Не мога да го преодолея, но се опитвам да продължа напред без него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker