Паразити и моят страх от тях - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Паразити и моят страх от тях
преди: 10 месеца, 25 дни, прочетена 578 пъти
Здравейте, искам да ви попитам случвало ли ви се е да имате паразити в тялото си и разкажете за вашата история.

Отскоро имам страх от паразити, страхувам се че може да влезнат в тялото ми и да започне някаква зараза. Дори вкъщи постоянно убивам мухите в нас за да не стане нещо, то предимно плодови мушици има. Често се страхувам от това и лошото е че щом излезна сред природата и хората постоянно се мия ако наблизо има мухи. Преди време гледах едно предаване по Дискавъри Monster Inside me, което ме уплаши.

Та въпросът ми е вие имали ли сте случаи с паразити в тялото ви и как се справихте с тях, ако ли не имали ли сте подобен страх като мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 6aac6caed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   От мухи не се плаши. Пази се от кучета, особено бездомни, защото пренасят кучешка тения - опасен вътрешен паразит. България е на първо място по случаи на кучешка тения в Европейския съюз и на първо място по брой безстопанствени кучета. Случайност? Не мисля.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: ebc99adfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Има безброй паразити и вредни бактерии, вируси и т. н. Не можеш от всичко да се пазиш. Достатъчно е да имаш добра хигиена и да не се вреш там дет не трябва(Примерно да плуваш в мръсни реки и др. )
Колкото повече се филмираш - толкова по зле - вреди ти на психиката. Живей си живота, все пак не сме в джунглата на Югоизточна Азия, тук си е Европа.
Паризити се борят с добра физическа форма, психика и балансирано хранене, (Т. Е. силна имунна система) ти си направи извода.

И не, досега не съм имал паразити(поне такива за които да знам).

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 95c2463a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Живей си живота и стига мисли за глупости.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 2074b47741
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   А те паразитите търчат с 200 да влезнат точно в теб... ей много прост народ има, много!!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: ec4eb81197
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Гледал си предаване и си получил страх, сега искаш още разкази за паразити за да подхраниш страха така ли?

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 9b85b3ed30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Жената имаше сериозен проблем с паразит. Беше се подула много сериозно, хранеше се от нея направо. Разбрахме и по увеличения апетит. Девет месеца докато се справим с паразита, постоянни прегледи, изследвания. Накрая го изкарахме през корема с операция.

Обаче се оказа, че след толкова време прекарано с паразита жената се е привързала. Нарекохме го Петър. Храним го, обличаме го, ще тръгне на ясла. Не си е работа.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: a9fcd7f6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като те гледам май са ти влезнали в мозъка вече! Няма спасение вече!

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 6930726765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш ОКР, обърни се към психиатър

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 2c36ded887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Близо 100 процента от българите са заразени с паразити. Всеки доктор, който е на мястото си като такъв ще ти го потвърди, ако го питаш. Хората тук просто са идиоти и ще трябва да минат сигурно векове за да обърнат внимание на този проблем. А те са идиоти до голяма степен заради паразитите в тях. Като са във вътрешностите им те им влияят на нервната им система, има ги и обитаващи в мозъка им, за което всеки 3-ти в България е невменяем. Ще го кажа само за нормални хора имащи повече от 2 мозъчни клетки, другите, ако искат да не го четат, защото ще е безсмислено при тях. Значи:
-Пипаш котка = хващаш паразита токсоплазмоза. Микропаразит живее в мозъка на човека и правни човека де факто негов роб. Че е пълен кретен от това е излишно да споменавам. Разни умници ще тръгнат да ти обясняват, че паразитът бил само в изпражненията и ануса на котките, но това са кръгли идиоти, защото котките се валят в изпражненията си и козината им е пълна с тия яйца и си ближат дупетата. Нормален човек с котка няма.
-Галиш куче=хващаш кучешка тения. Тук разни умници ще тръгнат да ти обясняват, че домашните кучета били обезпаразитени, но това са кръгли идиоти, защото при първата разходка навън кучето е омазано с яйца на паразити и лапите и козината му гъмжат от тях. Страшно опасно заболяване което се третира само с оперативно лечение с възможен фатален край.
-Отиваш в заведение. Готвачът с мръсни ръце ти прави салатата. Тъпака дето си му през оная работа с ръце пипали банкноти и мобилен телефон и какво ли още не ти прави дюнера с тия ръце. И ти ядеш това=на тебе самият ти е през оная работа за теб самият. Или си кръгъл идиот. С паразити си пълен от там нататък. Парите са най-мръсното нещо на света. Всяка една банкнота е минала през ръцете ни хиляди хора, въргаляна в монетници където са били други банкноти всяка от тях отделно била в ръцете на хиляди други хора и в какви ли не мръсотии и кучета и котки и тоалетни и по земята и къде ли още не. И това после ти отива в устата. Никой няма извинение да е толкова прост. Нито държавата която не следи за това и не я е грижа, нито тия които го правят, нито тия които ядат храна приготвяна така.
-Отиваш на море=къпеш се в отходна канализация с фекални води. От всички посоки се изливат такива канализации в морето и то смърди на това. С извинение това са планини от лайна в него всеки ден. Това са отходните канализации на всички държави с които граничи. В пясъка в който се въргаляш всеки ден го тъпчат тълпи от хора с обувките си, а той ти влиза и в устата. Нямаш шанс.
Мога още много да пиша. Както казах паразитите влияят на нервната система, влизат в мозъка на човека и го правят невменяем. Причина са за огромен брой заболявания, и за много видове рак. А паразитите са в хората защото хората са идиоти. От 10 души 9 не отчитат нещата които изброих, въпреки, че те са очевадни. Неслучайно нивото на хигиена на една нация е пропорционално на нивото на нейното развитие. А нивото на слаба хигиена е пропорционално на нейния упадък. За сравнение Япония с най-стриктна хигиена и Индия и Сомалия с най-занижена хигиена. Болестите и рака които причиняват паразитите са едно на ръка, хората заразени с паразити са невменяеми и държавата им е пълна катастрофа. Както е с България.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 678e1be2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Наскоро разбрахме, че сме се заразили с острици. Малкият ги е хванал може би от детската градина. Има хапчета и сиропи, отделно хранителни добавки за пречистване. Направи си изследвания при лекар, защото наистина много хора дори не подозират, че може да имат. Като мен например, а имам подозрения, че доста време сме имали, докато разберем.. Слава богу след като пихме тези хапчета сме се изчистили. Много е гадно чувството като разбереш, че си имал червеи вътре в теб..

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 75e20de73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Може да има различно паразити по тялото. Паразит значи организъм, който живее за сметка на друг организъм. Не е нужно този организъм да е животно. Може да са гъбички или дори растения, въпреки, че не знам дали паразитно растение може пряко да засегне човек. Въшките са паразит, за тях може да се пръскаш със специален спрей. Тениите са опасни паразити. Срещу свинската тения не яж свинско месо често, а в умерени количества. Срещу кучешка и котешка тения не пипай улични кучета и котки. Срещу гъбични инфекции спазвай хигиена. В никакъв случай не си бъркай в ушите с мръсни ръце. Ако имаш животно внимавай да не хване бълхи. Но не може да се отървеш от паразитите напълно. Те заради това и съществуват. Плодовите мушички е малко вероятно да заразят човек. Мен са ме хапали от онези дъртите гадини, дето вадят жило от хобота и пак кръв тече. Паразити обаче има. Виждам, че си се психясал, но ще рискувам и ще ти кажа, че когато ни се изпотят подмишниците миризмата идва не от самата пот, а от бактериите, които се хранят с нея. Пърхотът идва когато кожата на главата се изпоти, потта издъхне и дойде една бактерия да се храни с нея. Маха се трудно. Но тя пък пазела организма от други бактерии. Няма бягане от паразитите. Тормозиш се наоразно. В цял свят намаляват случаите на заболявания и смъртност от паразити. Не се тревожи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker