Избор между приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Избор между приятели
преди: 11 месеца, 7 часа, прочетена 494 пъти
Здравейте, аз и приятелите ми сме тийнейджъри от 8 - 9 клас.
Най-добрата ми приятелка я познавам от две години. В началото всичко беше наред, но после всичко се обърна с главата надолу. Тя е малко особена. Осиновена е и непрекъснато говори за това. Доста често се заяжда и казва на всички, че иска да се самоубие, НЕЩО, КОЕТО АЗ НАПЪЛНО НЕ РАЗБИРАМ! Освен това много често я заварвам през междучасията да си говори със ученици със СОП (със психични проблеми). Често просто забравя за какво говорим по време на разговор или пък задава някакъв елементарен въпрос няколко пъти. Забъркала се е в доста голям скандал с едни наши връсници, заради който я биха на едно игрище, и то докато аз бях там. И това не е нещо, което скоро ще бъде разрешено, а заплашва и аз да бъда замесена, нещо, което аз категорично не искам. И не няма да се оправи с разговор, защото проблема е много по-голям, но както и да е. Това не е истинската тема сега. Първия ми въпрос е :
1. Тя има ли психични отклонения или има някаква друга причина за поведението й?

Освен това аз си общувам и със най-добрия ми приятел от детинство, на който имам пълно доверие. Проблема, е че той също не я харесва, нещо, което аз разбирам, все пак. Той има много добър характер, макар и да си пада малко идиот :) (в добрия смисъл на думата). Но има една много лоша черта - непостоянен е. Можем да се виждаме всеки ден в продължение на месеци, а после да изчезне за половин година и пълен игнор. Но той си има много други приятели или вечно е зает, така че не се знае кога ще му трекне да излезем. А най-добрата ми приятелка направо ще ме побърка по телефона да излизаме.

Нещо много важно: МЯСТОТО, НА КОЕТО ВСИЧКИ СЕ СЪБИРАМЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ Е ПЪЛНО И С ПЪЛНИ МУТРИ И МАНГАЛИ И ЗАТОВА РОДИТЕЛИТЕ МИ МИ ДАВАТ ДА ХОДЯ ТАМ САМО С НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА! ТОЧНО ЗАТОВА ТОЛКОВА СЕ ЧУДЯ ЗА НЕЯ, ЗАЩОТО АЗ ИСКАМ ДА ХОДЯ ПРИ ДРУГИТЕ И ДА РИТАМЕ! Така че втория ми въпрос е :
2. Има ли друг вариант да ходя там по-често и без нея, защото родителите ми често минават покрай мястото и ще разберат, че съм без нея?

И най-накрая кой от двамата ми е по-добър плиятел, защото ако трябва да избирам ще избера втория, но както казах не знам кога и къде ще се появи, а попринцип не си вдига телефона?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 3 часа
hash: 0c0897f1f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Истината е че в живота приятели няма. Има общи интереси, има взаимопомощ, изгода, забавление и тн... Тъжно е, но е истина.
В случая е важно да и се обърне внимание защото самоубийството е нещо истинско и съвсем сериозно. За съжаление мой познати и роднини са пробвали и знам колко е тежко. Слава богу са живи и здрави към ден днешен. Мой приятел нямаше този късмет. Той не можа да преживее самоубийството на негов приятел, станало пред очите му и 5 години по-късно скочи от последния етаж на някакъв блок. Това което човек си въобразява че причинява на себе си дава отражение и на всички около него.

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 0c7d6daba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Звучи ми като нещо за детски психолог, за съжаление в България на тези неща не им се обръща внимание. Нормално е да има травма след като е била осиновена, чувството на изоставеност, мислиш си, че си толкова лош, че дори и жената, която те е родила не те иска...

 
  ...
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: 9e2469caee
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да посети психолог й кажи, пак е някакво решение.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 28 дни
hash: 28f8c1cd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От авторката до номер 3. Тя ходи на психолог, но това изобщо не се отразява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker