Лошо ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лошо ли е?
преди: 10 месеца, 27 дни, прочетена 762 пъти
Здравейте!

Имам един въпрос и той е лошо ли е ако човек реши да не си хваща партньор? Още от сега ще кажа, че нито някое момиче ме е наранил о, нито пък изпитвам омраза към женския пол, нито съм и гей просто го задавам този въпрос, защото в най-скоро време ще правя 17, а никога не съм имал приятелка(следователно и целувка и т. н. ) и проблем ли ще бъде ако избера така да бъда и в бъдеще? Лично някак си така го усещам, че не съм настроен по начина, по който трябва да бъда за да си хвана приятелка, след време създаване на семейство и т. н. В интерес на истината имал съм влюбване към момиче, но някак си не усещам, че това е за мен. Ще си призная винаги съм искал като стана достатъчно голям и способен да имам дете обаче тук идва въпроса "Как? ", като просто такъв вариант е невъзможен ако нямам жена(освен осиновяването, но аз искам мое биологично дете). Бях започнал да се замислям върху всички тези неща и стигнах до мисълта, че ми е минало времето да гоня гаджета и тем подобни. Не знам някак си мисля, че за мен в този случай е най-добре да съм сам, защото не мисля, че умея, знам и разбирам момичетата, а реално вече няма за кога да го правя и някак си така е по-добре за мен в случая. Пиша тази тема понеже мои близки и роднини като ме питат дали съм си хванал приятелка, а аз им отговоря, че не съм те се чудят, дори стряскат леко защо нямам, трябва да си хвана и т. н. Може мой друг проблем да е свързан със притеснението(особено сред хора) и не обичам да излизам, купонясвам(ходене по дискотеки и тем подобни). Лично в момента нито си търся, нито имам някаква заинтересованост в момента за гаджосвания, но ще видим какво ще дойде след време.
Може темата да е безсмислена, но исках да си излея душата за това какво мисля от доста дълго време. Надявам се историята да бъде одобрена.


Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 27 дни
hash: eb4bc250f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имам син на същата възраст и при него в така. Не знам дали се е влюбвал, не ми е казал. Тренира много, учи се що годе добре, но интерес към връзки с момичета не виждам да проявява. Аз много не се притеснявам за това, защо мисля, че на 17 е още малък. Но има приятели, които вече имат сексуален опит, макар да не са много. Друга негова страст, която виждам да е причината да не търси контакти с момичета е онлайн видео игрите. Контакти там завързва, но не и с момичета. В последно време чета, че доста млади мъже са девствени доста след 20те години. Там вина има достъпното порно. А от интернет чета, че социалните мрежи помагат само на жените да имат по-голям избор. За последно нямам преки наблюдения.
Авторе, много си млад да мислиш как ще имаш деца. Ще дойде и за теб сляпата неделя някой ден. Събирай се по-често с приятели. В България младежите започват по-рано да водят полов живот, от колкото в Западна Европа. Мои наблюдения.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 7d5236cab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Първото ми и последно гадже хванах на 22г. Бях девствен, но имах богат опит с първи срещи, целувки и тн... Просто така и не стигнах до секс с друга. Изкарах късмет и тя се оказа невероятна жена. Сега съм щастлив и със сигурност съм правил в пъти повече секс от познатите ми които започнаха на 16 и се хвалят, че са е*ачи защото спят с по две три различни на година, но спят по веднъж и това е...

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 00f8ce25e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ще ти дойде времето :)
Мен на 17 много не ме интересуваха тези неща, на 19 си хванах гадже. Човек за година-две пораства доста.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: e8e5096f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Приятелче, след няколко години ще се увериш още повече, че няма никаква ползва от обвързването, ако не е с мацка от твоята порода. Не е за вярване, че толкова много хора си губят времето заедно и отдалеч си личи, че живеят в една измислица и всичко е само за пред обществото. Винаги имаш опции за мимолетни преживявания с жени, не е ок да се вкарваш във филмите им. То всичко е гонене на интерес в крайна сметка, така че да си плащаш за услугите е най-разумно. Жените трябва да се доказват и да се борят за мъжете. Защото истинските мъже и жалкарите се познават веднага.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 81aa747637
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш много време за гаджета и за семейство. Твойте приятели и съученици, които сега си имат гадже да не мислиш, че с тях ще остареят. Ще имат поне 5 или повече бивши гаджета, докато намерят правилният човек. Пък колко хора се развеждат след време представа си нямаш. За всичко има време. Любовта идва, когато най-малко очакваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker