Преби ме скейтър... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Преби ме скейтър...
преди: 10 месеца, 21 дни, прочетена 1220 пъти
Здрасти, аз съм момиче на само 15 години и преди около седмица бях пребита от скейтър на НДК... Ще започна от там, че аз не съм като другите момичета. Не само, защото съм леко разногледа, но и защото съм особено интелигентна млада дама. Чета руска литература, обличам се в мрачни дрехи и имам особено чувство за хумор, което само хора на ниво могат да схванат. Може би и заради тези ми качества бях набелязна и нападната... Толкова е трудно да си различен в днешно време... Тази ужасяваща сцена даже се случи посред бял ден! Можете ли да повярвате хора, за какво просто става дума... Бях излезнала с моите приятели и стояхме близо до мястото, на което карат софийските скейтъри. По принцип много им се възхищавам, но след тази случка... не мога повече... Стояхме си кротичко и си слушахме музика, която е доста ъндърграунд. Не знам дали сте чували за артист на име Кейт Буш, най-вероятно не. Както и да е, просто седяхме, слушахме качествена музика и се радвахме на живота. Тогава решихме да играем истина или предизвикателство, неподозирайки как това ще промени животите ни... По едно време в играта бях предизвикана да отида при един опрелен скейтър и да му кажа, че е много сладък. Аз се зарадвах, защото си мислех, че и той ще отвърне обратно с добро. Когато отидох и му казах милите думи обач, получих само смях отстрани с коментари, че съм имо и криндж... Даже някой каза, че съм бате пас.. Аз много се нервирах и му изкрещях, че е идиот и му показах среден пръст. Знам, грубо от моя страна, но нещо в мен надделя и не успях да се сдържа... Тогава той си хвана скейта и го метна по мен, като удари лявата ми ръка. Много се стреснах и с приятелите ми избягахме в ужас и паника... Бягахме 3 минути, за да сме сигурни, че не са по петите ни... Какво да правя хора? Страх ме е да ходя на НДК, а ми е като втори дом. Мога ли да го докладвам в полицията?? Моля ви, помогнете ми!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 974ba909dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "но и защото съм особено интелигентна млада дама"

"Когато отидох и му казах милите думи обач, получих само смях отстрани с коментари, че съм имо и криндж... Даже някой каза, че съм бате пас.. " - Този правопис за знак на особена интелигентност ли го възприемаш?

"Бягахме 3 минути, за да сме сигурни, че не са по петите ни. " - Т. е. искаш да ни кажеш, че докато бягаш засичаш с часовника колко време бягаш?
"Страх ме е да ходя на НДК, а ми е като втори дом. " - Твърдиш, се си особено интелигентна млада дама, а НДК ти е като втори дом?
"Мога ли да го докладвам в полицията?? " - За каква интелигентност изобщо става въпрос, щом не знаеш дали можеш да докладваш въпросния младеж в полицията? !?

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 435382426d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   А защо е си носиш едно лютиво спрейче в джобчето, интелигентна млада дамо?
НЕ струват цяло състояние, а много помагат срещу всякакви натрапници...
Освен това - не увреждат нищо, действието им, макар и нетърпимо, е временно, и по никакъв начин не можеш да увредиш или осакатиш въпросния натрапник, освен емоционално! :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 6d06a45094
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Първо, сама си виновна.
Не знам защо смяташ, че скейтърите са алтруисти - повечето нямат и двуцифрено IQ...
На второ място, не те е "пребил" а те е замерил с дъска. Да, ударил те е, но пребил има съвсем друг смисъл. Явно не е и искал да ескалира или да се занимава повече с теб, след като ти и приятелите ти сте бягали цели 3 минути от него.
Трето, както ти смяташ, че въпреки визията си заслужаваш да си със скейтър (стереотип за "пич"), така и той сигурно вярва, че заслужава да се разхожда за ръчичка с Анджелина Джоли (на младини). Масово хората имат нереална самооценка за себе си, камо ли преценка за останалите и от там подобни ситуации.
Четвърто, не виждам защо се филмираш толкова и просто не си караш живота по старому. Според мен, ако ти го игнорираш (ако случайно се засечете), и той няма да се занимава с теб.
Пето, не си прави илюзии ако случайно се засечете и тръгне да ти се описва в любов, защото най-малкото е лумпен и пак ще ти налита или си прави сметка да те унижава/използва. Това не е нормално поведение.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 688e9f7bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ха-ха! Търсила си си го, и си си го намерила!

А, според мен, темата е поредната провокация... особено след споменаването на "руската литература" и "високото ниво"...

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 7ef21997ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   "бях пребита от скейтър"

"хвана скейта и го метна по мен"

Ей, от малки използвате някои думички изключително "свободно" и "творечски. Усета към драмата ви е развит.

Ще ти дам един прост съвет - не ходи да се обясняваш в любов на непознати скейтъри и не им показвай среден пръст. И няма от какво да се страхуваш...

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: b8537d829e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти хубаво четеш литература, но ако осмисляше какво четеш, едва ли щеше да се съгласиш на подобно предизвикателство (потенциално унизително и за двете страни) и да реагираш с показване на среден пръст (защото са ти наранили егото). Да ти е за урок, че простаците ще ти отвърнат с физическа агресия.
А Кейт Буш е поп певица с пик на славата отпреди около 40 години, така че не си много ъндърграунд музикално...
Само се пази от разните алтернативни неща, които правите, защото доста деца като теб стават наркомани и алкохолици. Повечето от тези, които висите по подлезите и пейките на НДК, си приличате на съмнителни субекти, без да се обиждаш.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 5ea8ad7b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не те е пребил, а те е ударил.
Ти сама си си виновна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: a5961d07cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей! Напълно разбирам ситуацията ти, бях emo girl по едно време и всеки ме подиграваше, страх ме беше да ходя навсякъде. Затварях се у нас и седях цял ден вътре като затворник, след промяната ми реших да започна да излизам всеки ден и да се радвам на живота докато е време, има още хора които ме наричат така.. Не трябва да ти пука кой какво казва за теб! Живей си живота така както искаш, защото сега тие времето! А пък за скейтърите, да не ти пука! Разбирам те, че тие станало гадно, но скейтърите също не са цвете за мирисане, другия път като ти хвърли скейта, направо го вземи и започни да го биеш с него.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 4547876558
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   hahahaahah

- леко те е докоснал скейта на скейтър - била пребита

- 20 параграфа "hype" колко си ерудирана

Нищо не ти е направил. Лигла си. Млъквай и си пиши домашните.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: ce7e7a3a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Хахахаха, това ако е пребиване, аз съм трамвай, детска работа, та чак и тема пуснала...

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 9fd39a1b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Toва, че на теб ти се играе някава игра, не значи, че на останалите задължително им е приятно да им досаждаш. Никой, по никакъв начин, не те е провокирал да му се обясняваш колко е сладък.
След това той те е обидил, защото това му е било неприятно. И, веротно, ако беше мълчал като пукал, щяха да му се смеят приятелите.
След това ти си агресирала, а той ти е метнал дъската, слава богу, не по главата.
Та, на въпроса ти- не се прави на много отворена, защото не предизвикваш симпатии. На такава можеш да се правиш пред хора, с които вече си установила някакъв контакт. И, естествено, преценявай на кого можеш да показваш среден пръст. Не за друго, а защото в някоя навалица в тъмното могат наистина да те пребият. Елементарен инстинкт за самосъхранение.
Като отидеш полицията какво ще обясняваш -задявах един скейтър, не му харесах и му показах среден пръст? !

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 0e611c5218
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Да бе, да, някое 15-годишно момичнце ще чете руска литература... Тотална измишльотина, хахаха!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 7f04225df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От авторката: Не мога да повярвам колко злобни хора са повечето коментирали. Нито съм се обяснявала в любов на някой, нито съм ходила да го дразня. Единственото нещо, което съм казала е, , Много си сладък. " Първият коментар даже изтъкна и правописа ми, въпреки че моята история е сигурно една от най-добре написаните в целия сайт. Търсите си просто кусури, за да се заяждате с мен, а като се сетя, че повечето сигурно дори сте 30-40 годишни ми става искрено тъжно. Ако няма да изразите градивна критика, или не желаете да ми дадете съвет, просто подминете и не ръсете ненужна злоба. Благодаря.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 1c09d31ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Общо взето не е трябвало да те замеря, много ясно, че като ти се подиграват ще реагираш лошо. Хич да не ти дреме, може да седите на пейките при църквата, не точно при скеитърите, но той сигурно вече е забравил случката така или иначе.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: b7dd092cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Все пак искаш ли да правиш секс с него или още не си сигурна?

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 949038c07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Като си особено интелигентна защо четеш руската боза наречена литература? Тоя бълвоч се отличава с един особено отегчителен начин на писане, който нормален човек трудно може да изтрае да чете дълго време.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 949038c07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Искаш градивна критика? Ми добре.
Не казвай, че си пребита, когато не си пребита, за да не вземе някой наистина да те пребие.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: c06d37abe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Тези скейтъри много агресивни излизат. Преди седмица се прибирах от работа и минах през паметника на съветската армия и там се биха някакви съмнително изглеждащи пубери, вероятно скейтъри. Правят се на интересни ама не са попаднали на оправна млада дама като теб. Да го беше набила и ти. Те повечето са хилави, като нищо да си способна, не те приканвам да биеш хората ама понякога има нужда за такива пикльовци. Айде силни! Аз като бях на 16 ме биха и за тва и аз ги бих. Бъди алфа мъжкар като мен.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 6d5b7c2e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Няма логика да казваш, че си "интелигентна млада дама" при положение, че си изкрещяла "идиот" и си показала среден пръст само защото някой ти е казал, че си криндж. Впрочем аз съм на 13, и ако трябваше да показвам среден пръст на всеки, който ми каже нещо лошо, то...

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 6d5b7c2e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   КЪМ НОМЕР 17:
Това дето го говориш е прозападна измишльотина насявана дълги години на населението. А именно да плюем по Русия, а да славим Америка. Та с Руския сме братски народи, та ние имаме идентична азбука. И не само! Та войната за нашето освобождението ни се казва не случайно Руско-Турска! Та те са ни спасили!!! Ако не са били те ти и аз въобще нямяше да можем да се наречем Българи! Срам и позор! Срам и позор да плюеш държавата, която ти е дала свобода! Как може!!! Плюем по Русия, която ни е дала свобода, я славим Америка, която ни е дала нищо освен прозападни насаждения колко била лоша Русия!!! До къде стигна светът!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 65a2d599f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Браво, 23! Аз се опитах да й го кажа 3 пъти, но модераторите все ми изтриват коментарите. Добре, че ти й го каза вместо мен, все някой трябваше да й го каже!!!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: 8fc615cc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, на мен от първия път модераторите ми позволиха да публикувам съобщението. Иначе радвам се, че има и други хора, които озъснават, че е срамно да плюеш по Русия и да славиш Америка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker