Проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми
преди: 10 месеца, 9 дни, прочетена 524 пъти
Здравейте. Даже не знам какво точно заглавие да напиша за тази тема...
Ще се опитам да съкращавам нещата.
Така, аз съм доста емоционална и по принцип плача, да не кажа всеки ден, но примерно през ден/два, за всяко нещо. Особено, сега когато преживявам несподелена любов. Поне не виждам момчето, в което съм влюбена, но постоянно мисля за него и как той и приятелката му се обичат.
Като цяло, съм приела факта, че той не е влюбен в мен и съм приела това, че аз го обичам и няма да спра, дори и да има други момчета.
Но не пиша специално за това.
Това, за което пиша е, че от един месец се "научих" да не плача. Т. е. сдържам ВСИЧКО, буквално всичко, в себе си. Реве ми се, крещи ми се, искам буквално да фрасна някой, обаче нищо не правя, просто си го крия в себе си. Тежко ми е на сърцето, но съм приела, че така ще е и няма да се боря за това да ми бъде леко на сърцето. Ината съм, трудна съм и тн.
Имам и проблеми със семейството, оттам и още стрес. Хем искам да не живея, хем искам и да живея.
Другото е, че плача за любов. Както искате го разбирайте, но аз не съм обичана от семейството си и особено от баща ми и просто бих направила всичко, само и само да знам, че има момче което ме обича. Сигурно ще си изям хейта, но ме разберете. Никога не съм получавала НИЩО от семейството ми, никога не са ме обичали. Винаги съм разчитала на себе си за ВСИЧКО. Но имам нужда някой да ме обича.
И така всичко си пазя в себе си и не плача, въпреки че искам да плача толкова силно, че чак до Америка да ме чуят. Не знам дали това е добре или не... Ако може да ми дадете някакъв съвет, но ако само ще пишете негативен коментар с обиди, по-добре не си правете труда... и без това всеки ден ме обсипват с обиди.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 8 дни
hash: d8fd3e6b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всички плачем за любов - и млади и стари и момчета, момичета, мъже и жени.
Аз съм мъж и като бях на 40 ми се е случвало да рева със сълзи заради несподелена любов.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 8f23c5aaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Първо не може да не си получила НИЩО от семейството си, защото храната на масата е нещо, дрехите на гърба са нещо и покрива над главата е нещо! С всичко няма как да си се оправила сама в живота, защото дори да имаш вече 18г., преди това си била дете и някой друг се е грижел за теб, защото дори да не е достатъчно като подкрепа и угаждане то все пак е нещо.
Относно момчето - момчета, колкото искаш едва ли това ще е първата ти любов и едва ли ще е последното разочарование. Спри да гледаш само него, а се огледай за всички останали свободни момчета. Дали след седмица/месец/година ще срещнеш друг, ще се влюбиш, ще имаш връзка. Спри са се фокусираш само в това момче, защото не е единствен и неповторим дори сега да ти се струва така, то след време е много вероятно да се чудиш, какво си харесвала в него. Дай шанс на някой друг, колкото и криширано да е не е далеч от истината, че любов с любов се забравя. Това са дребни неща и всеки минава през подобни. Относно семейството ти ако самата ти си изнервена е много вероятно да ти се струва, че всички останали се държат зле или да преувеличаваш ситуациите. В крайна сметка дори да не са идеалните родители и роднини, това не трябва да те напряга/изнервя/разстройва. Живота е пред теб и един ден ще създадеш семейство далеч от тях, а и всеки млад човек има някакви неразбирателства с родителите си. Различни поколения, различни виждания и разбирания. Не ги приемай толкова навътре нещата. Намери си хобита, излизайки с приятели, създавай нови приятелства и се радвай на живота.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 9395a0629f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нормално е да искаш мъж и щастие в живота, масово е, важното е, че си осъзнала това нещо.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 0a277af7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   "Никога не съм получавала НИЩО от семейството ми, никога не са ме обичали. Винаги съм разчитала на себе си за ВСИЧКО"

Хайде не се изтиряй... Тийн още, не работиш, за всичко разчитала на себе си. Как ли пък не.

Иначе да, обикновено семейството е причината да търсиш "любов" навън. За това си права. И последиците обикновено са още по-лоши, защото семейството не ти е и дало правилен пример какво е любов. Както много други момичета, си в положението да си "влюбена", ама си нямаш и на идея какво е наистина любовта, и ще минеш през всичките и дисфункционални прояви. Само една от тях е "несподелената", има и много по-лоши...

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: d5d2da6a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо не сдържай всичко а си реви. Второ има енгри руумс където може да трошиш всичко и минава, може да ходиш и на стрелбище ако имаш 18г. Преглъщаш и продължаваш напред.
Следя темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker