Съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съвет
преди: 8 месеца, 9 дни, прочетена 453 пъти
Здравейте, искам да попитам за помощ и съвет какво да правя. Преди лятото видях едно момче и неговите приятели в едно заведение. Почнах да го срещам няколко пъти и ми хареса начина му на държание. Случайно един ден чух как му викат и му разбрах името и всичко започна с това. Намерих му фейсбука, после и инстаграма. Направих си фалшив инстаграм само и само да си пиша с него и да го опозная, представяйки се за момиче. Не че си падам по него. Разбрах че е фризьор, разбрах и къде. Разбрах и каква кола кара. Оказа се, че работи близо до нас. И така започах постоянно да го мисля. Звучи ненормално, но много искам да се запознаем и да станем приятели. Започнах нарочно да минавам от там където работи, само и само да го видя. Купих си същия стикер за кола, който има и той и си го сложих от същата страна само и само поне покрай колите да се запознаем. Знам къде хапва и кога ходи и започнах да минавам от там само и само да го видя. Много искам да се сприятелим и да бъдем в една компания, ако не поне да се запознаем. Пробвах да отида с колата докато е там само и само да види, че сме с еднакви коли и стикери, но не обърна никакво внимание. Не ми се иска да отида при него да се подстрижа, защото ходя при един и същи вече 3 години и съм верен, лоялен съм. Моля за съвет как да се запозная с него, какво да направя. Чакам го той да мине с колата да му кажа за стикерите, но се разминаваме всеки път. Той има много приятели и постоянно е някъде с тях, не се прибира почти вкъщи. Искам и аз, понеже нямам мното приятели и искам да се сприятиля с него. Как да постъпя, дайте ми съвет, как да се запозная с него така че да не ме намрази или нещо такова, а да станем приятели. Благодаря за съвета. Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 36ca840d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Възможно ли е да направиш така, че да се срещнете по улицата и просто да му кажеш: Хей здравей забелязах, че работиш тук. Аз живея наблизо и ти ми се стори приятен човек. Защо не излезем някой път да пийнем бира някъде?

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 22de49fc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   До 1:
Надали ще го приеме просто така, ще си помисли че съм обратен и го харесвам или нещо такова. Или ще ме помисли за луд. Това е най-неподходящия начин според мен.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: b3cf2be625
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Наистина начина, който предлага номер 1 не е подходящ

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 658b80c747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Препоръката на номер 1 е точната, деиствай както ти е казал., правилната гледна точка е.

 
  ...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 36ca840d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От 1: Може ли тогава да му кажеш същото, но да добавиш с "моите приятели"? Да кажем: Хей здравей, аз съм... и живея наблизо. Забелязах, че работиш тук/често те виждам наоколо. Защо не дойдеш някой път с мен и мойте хора някъде да пийнем нещо? Знам за един страхотен бар (Еди къде си)

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: 22de49fc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като го виждам каква социална среда има, със сигурност това не е начина. Не е някой надут според мен, но така няма да ме вземе насериозно и ще ме помисли за луд или обратен, ще каже на приятелите си и ще ми су присмиват 100% и нищо няма да стане така. Едниствените начини, които ми идват на ум са или да отида при него да се подстрижа или по някакъв начин да го следя кога е с колата и да го заговоря за стикерите. Иначе няма да ме отрази по никакъв начин. Дайте други съвети вие как бихте постъпили :)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: dc11fe6527
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Въпрос към автора - защо ти е ТОЛКОВА зор за някакъв си, дето дори не го познаваш, а и нали не си обратен, тогава още повече?
А за съвети... Еми то няма как много, просто следвай твоите предложения. Не го прави на улицата от нищото, щого 100% ще си помисли други неща. Щото никой така не прави приятели, ако няма задна мисъл. Подстрижи се при него или там другото направи, друго няма какво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker