Объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркан
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 2417 пъти
Здравейте аз съм момче. Искам да попитам тъй като вече съм напълно объркан и не знам какво да правя. Харесвам едно момиче, и тя мислия че го знае. Винаги гледам за да говоря с нея, да осъществявам повече контакт но това не е възможно в училище, и не знам как събрах смелост да я поканя да излезем за да се опознаем повече (първото момиче което каня). А тя ми отговори "може би", в последствие разбрах че има гадже :D, както и да е. След това мислих дълго и реших да я забравя, започнах да се държа по студено с нея, а тя сякаш започна да ми обръща повече внимание или просто аз си въобразявам тъй като тя е едно много лъчезарно и симпатично момиче и общува със всички, а на мен и толкова ми трябваше за да разбера че няма как да я забравя :( колкото и жалко да звучи.

Та искам да ви попитам дали това може би значи че и тя изпитва нещо към мен, или просто тва е заобиколния начин да ми каже не :D ??? И да я поканя ли втори път ??? Благодаря предваритвлно :)))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 13274dc2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко човек някой слънчев ден всички ще умрем :)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: f61e8a9063
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мислеш ли, че тя има влечение към теб? Ако да, опитай пак, мaмичетата обичат да получават внимание от момчетата, може би тя се е срамувала да се съгласи. Мен веднъж едно момче ме избазика така и аз като се съгласих, всички ми се смяха, може и тя да е преживяла нещо подобно и сега да е предпазлива и да се бои. Що се отнася до гаджето и, не е казано, че то е заклетата и любов, ако я впечатлиш достатъчно, тя ще те предпочете пред него..... Дано съм ти била полезна!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 690113889b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега пич аз съм на 17 и също си харесвам момйче и вярвай ми много като казвам много имам предвид многооооооооо със много 000000000000000000 ;D

Така че може да не съм прав, но пак зависи от момичето де някои момичета като видят, че ходиш по тях започват да се правят на недостъпни не говоря за всички за определени както момичетата така и момчетата всички сме хора.

Така че моят съвет е колкото и да е трудно помъчи се да се правиш че не ти пука и стои на разтояние тя ако те харесва чте доиде при теб. (АКО ОБИЧАШ НЕЩО СИЛНО ПУСНИ ГО НА СВОБОДА АКО СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ ТВОЕ АКО ЛИ НЕ ЗНАЧИ НИКОГА НЕ Е БИЛО)----> Ако пробваш това и не стане стои на страна от нея значи тя не те харесва. Ще трябва да се примириш защото пък после и на нея ще и е кофти така че или всичко или нищо аз мога само да ти пожелая успех и късмет пък другото е божа работа. И ДА ПИШЕШ ДА РАЗБЕРА КАКВО Е СТАНАЛО.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 79fc96f827
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искам да благодаря на всички за оказаната подкрепа :)!!!
Ми послушах съвета на автор N:4 "АКО ОБИЧАШ НЕЩО СИЛНО ПУСНИ ГО НА СВОБОДА АКО СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ ТВОЕ АКО ЛИ НЕ ЗНАЧИ НИКОГА НЕ Е БИЛО" е маи се оказа че никога не е било :). Искам да ви благодаря още един път за всичко !!! Успехчета на всички !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker