Как да се запозная с момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121576)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се запозная с момче
преди: 5 месеца, 4 дни, прочетена 784 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15 г. Напоследък виждам, че приятелките ми си имат гаджета, а аз нямам и ми става много гадно, чувствам се като стара, грозна мома... Живея в малък град и повечето момчета тук се държат като деграданти, много са глупави...
Аз по принцип, ако съм без грим и без оформена коса изглеждам ужасно - косата ми не е нито права, нито къдрава, просто е бухнала и суха и изглежда ужасно, ако не я оформям... Кожата ми е мазна, имам пъпки... Мисля си, че проблема е във външния ми вид, защото по коридорите често ми казват "ей, грозотийо" и тем подобни. Разбира се, аз се поддържам, не мога да кажа, че съм най-красивата, но не съм и толкова грозна...
Понякога пътувам до по-големи градове, но не много често, а и е за по няколко часа... Моля ви дайте ми някакъв съвет, но да не е от рода на "сядай и си учи уроците", защото редовно правя това и изкарвам добри оценки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 2e9c436f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това че имат гаджета не ги прави успели, почти никоя от тези връзки ще продължи цял живот а точно такава връзка ти трябва. Гледай целта ти е да намериш мъж от класа който ще се грижи за теб и ще сте заедно до края а не някаква кратка връзка в която ще ти вземе девствеността и ше те изостави.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: d3359ec0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   То е ясно, че темата е тролска, но съветът, който ще дам, е отправен към ИСТИНСКИТЕ момичета, четящи я:
Мили, невръстни момиченца, не бързайте да се разпорвате там долу още от такава детска възраст (да, на 15-16 сте си още ДЕЦА, не големи жени), само защото сте чули от по-"отракани" приятелки и съученички, че било "яко", и така сте щели да станете по-готини и желани от мъжете. Напротив - когато пораснете и след като навъртите малко километраж ще установите от личен опит, че кварталните разпоретини, започнали да водят редовен полов живот и да събират сперма във влагалището си още от ранна детска възраст НЕ са желани от никой обикновен, свестен мъж, защото това отдалече говори за сбъркана ценностна система и липса на всякакви морални задръжки у тях, което пък от своя страна значи, че не са годни за сериозно обвързване, семейство и деца. Затова наистина, както авторката (ако изобщо е авторка) сама си е дала съвет на себе си - сядайте си на четирибуквието и залягайте здраво над уроците, за да получите добро образование и да си намерите хубава доходоносна професия, чрез която да можете да живеете добре и да не ви се налага после да си продавате тялото за пари, за да можете да преживявате. Цял живот ще бъдете възрастни и ще имате възможността да сте интимни с представители от противоположния пол, а детството е само веднъж в живота и никога не се връща обратно, така че не бързайте да пораствате и да се потапяте в света на възрастните. Това е най-лесното. Много по-трудно е да опазите детската си невинност и чистота неопетнена в тези несигурни времена, в които всяка втора 12-годишна вече се е опрашила с 4-5 по-големи батковци от горните класове, опитвала е какви ли не забранени от закона субстанции и дори си е направила нелегално татуировка/пробила езика с желязо тайно от родителите си, без те да подозират за това. Учете, за да сполучите, за всичко останало имате предостатъчно време пред себе си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 9993d27d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Много строго съдиш себе си, само на на 15 си. Не си грозна, нищо няма нередно с външния ти вид. Пъпките са нормални на тази възраст, мазната кожа също. Пробвай да си купиш продукти за къдрава коса, защото много често когато е "суха и бухнала", просто е чуплива, но не се третира с правилните шампонни, балсами и т. н. Виж някакви виде по темата, има една купчина в youtube.
А гаджетата ще дойдат с времето, ти сама казваш, че никой не харесваш в момента.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 76be950100
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Благодаря за съветите. Вярвам, че един ден ще дойде правилния човек, но се моля това да не е след 10 г.
2, темата НЕ е тролска.
Авторката пише, то се подразбира.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 489274b62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще дойде. Поне при вас жените не се изисква да правите първата крачка. Учи, поддържай се, бъди здрава и разумна. И подходящия ще те намери. В университета ще се убедиш в това.
Средното образование е джунгла, в която властват първичните инстикти. Не бързай да се разпускаш още от сега. Има далеч по-важни неща на които да обърнеш внимание и които ще ти липсват цял живот ако не го направиш.
И за да не си изненадана - очаквай всякакви "доброжелателни" изказвания от твои връснички със стаж. Не се поддавай. Ако държиш да имаш здрава и дълга връзка, няма как да го постигнеш като трупаш бройки. И обратното не е гаранция, но шансовете са многократно по-големи.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 26 дни
hash: 69a2682d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз имам въпрос. Имате ли доказателства, че темата е тролска? Ако имате, кажете ги.
Авторке, аз съм две години по-голяма от теб и все още не съм имала гадже. Писали са ми всякакви кретени, пращали са ми снимки на половите си органи, предлагали са ми секс, аз съм ги блокирала, защото само като видя съобщение "искаш ли да правим секс" или "имаш ли косми в *женския полов орган* (не казвам по-грубата дума)", ми става ясно, че не са свестни. Изобщо не съжалявай, че не си като момичетата, които сменят мъжете като носни кърпички. Сега ще ти дам пример с момиче от моя клас (ромка е). Тя много искаше да си има гадже, накрая си хвана такова и забременя от него преди 2 години, при което я преместиха в сиропиталище, където да си гледа детето.
Конкретният ми съвет към теб е да започнеш да се грижиш за кожата и косата си, защото когато изправяш косата си, тя изгаря и оредява, а когато нанасяш фондьотен/коректор по лицето си, порите се запушват и ти се образуват още повече пъпки и мазалото става голямо. По стила ти на писане си правя извод, че си свястно момиче, което не е като повечето, т. е. да се хваща с първия, който и обърне внимание. Щом в града ти няма нормални момчета и всички "се държат като деграданти", изчакай до колежа. Там вече хората се осъзнават, стават по-зрели, а и в по-големите населени места има по-добри момчета. Успех <3
От Вивиан, 17 г.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 29 дни
hash: 9f51d8864d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Твърде млада си още и много се влияеш от мнението на другите момичета. Иначе по темата аз с моята се запознах в инста, друг вариант е приятелките ти да те запознаят с техни приятели, братя братовчеди

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: df1ffe7b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, разбирам те напълно. Момче на 17 години съм и аз си нямам приятелка, също като теб. От град с петцифрено население съм и хората там също се държат надуто и наперено (повечето) и нямам много приятели, но са верни. Много бих искал да се запознаем с теб, но не знам как ще стане, тъй като сайтът не позволява споделяне на лична информация. Бих се радвал ако има някакви начини да си комуникираме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker