Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя?
преди: 4 месеца, 15 дни, прочетена 400 пъти
Здравейте, нямам идея дали тук е мястото, но имам нужда да споделя проблемът си и да чуя и друго мнение и особено идея как да се справя занапред. 2022 се запознах с едно момче, първоначално бяхме в една група, но след това той започна максимално да се приближава още още към мен и да иска все да сме заедно. Излязохме един път и цялата му рода, приятели, съученици и всичките му познати разбраха, че сме “гаджета”, а ние и до ден днешен не сме. Започнаха да ми пишат постоянно негови да питат как върви връзката ни, а ние нямаме и той непрестанно ме пипа, прегръща и ми досажда 24/7 на чат, не ме оставя да дишам, прави ми някакви сценки ако излизам с родителите ми, приятели или дори с момчета. Няколко пъти му казах, че към него нямам нищо друго освен приятелство, не съм му давала никакви обещания или дори да съм го подвеждала, защото не мисля, че е редно да си играя с човек, който има чувства към мен.
Другият проблем е, че когато сме навън, в компания или учим ( в един клас сме ) той ми взима постоянно от ръцете телефона, искаше ми паролите на социалните мрежи, вдигаше ми скандали как съм могла да му нямам доверие и да не му давам лична информация за себе си, постоянно иска някаква физическа близост, която ми е толкова неприятна. Обясних му да не ми пипа вещите, мен, но той не спира. Не съм длъжна да влизам във връзка насила, а най-неприятното е, че не мога да си намеря стабилни отношения точно заради него, защото постоянно ми досажда, не може от сутрин до вечер да си пишем, ние все пак имаме и да учим, да излизаме, да се виждаме с други хора. Искам да попитам как да се отърва от него, стигнахме до това да ми бърка в чантата и в телефона, да иска да му давам отчет с кого съм излизала, притеснявам се, че може и други неща да станат и то по-лоши. Говорих с него няколко пъти, но успех никакъв, все същото е и в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 27d37a67da
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Кажи на баща ти, на брат, братовчеди да го стреснат малко....

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 177973c0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сподели с родителите си или с класния ръководител.
Едно от момчетата от класа на дъщеря ми също започна да я притеснява и да пише любовни послания и намеци по Вайбър и други подобни. А са само 7-ми клас. Сигнализирах на класната да говори с него, а ако не престане и с родителите. Е, взеха се мерки и се кротна.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 87cba6e0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   кажи на ваше какво се случва, да ти бърка в чантата, проверява телефона и иска паролите, не е ок, дори гадже да ти беше.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: 387878de74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Най-елементарното е да го блокираш и няма как да ти пише. В училище имате учители, отговорници, ако спазваш дистанция, не разговаряш с него и кажеш на учител, че той те притеснява, те ще вземат мерки.
Обаче пропускаш да споменеш, че ти си му дала някакви надежди или минимум не си му казала достатъчно ясно, че не го искаш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: a88718d5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кажи на вашите веднага! Момчето може да има няквакво психическо разстройство и да си въобразява, че всъщност сте във връзка. Аз бях изпаднала в подобен случай - един ми се обясни, аз му казах, че няма как да станат нещата, но той започна да се държи подобно на момчето от твоята история. Оказа се, че си е бил внушил, че сме били двойка... Спешни мерки трябва да се вземат и да прекъснеш всякакъв контакт с този

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 12 дни
hash: 77b530aba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато продължаваш да му обръщаш внимание не знам как очакваш да спре да се занимава с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker