Нормално ли е, че не съм като другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нормално ли е, че не съм като другите
преди: 13 дни, 19 часа, прочетена 351 пъти
Здравейте! Благодаря за отделеното внимание разбира се! Ще ви помоля за съвет или за каквото и да е било долу в коментарите. Проблемът ми е, че не съм като другите. Аз съм тинейджърка и съм в най лошия клас в училище. Съучениците ми понякога ми се подиграват но сега са си намерели друга плячка. Всички се правят на, "готини" и копирват по големите. Това не ми е проблем. Те един ден ще разберат. Аз не съм като тях! Аз не съм на телефона постоянно, не гледам тикток нямам социални мрежи освен ютюб. Не ходя със супер широките панталони и с къси черни блузи. Не обиждам никого, подкрепям тормозените в училище, не се обиждам дори и да съм наранена прощавам на другите грешките. Пълен аутсайдер. Всички ми казват че съм скучна и т.н. Бих казала че се справям добре в училище но не съм отличничка така че не бих казала че ми завиждат. Има няколко момчета които ме харесват от класа но аз харесвам друг. Въпреки че го харесвам аз не искам да сме заедно защото е глупаво да си имаш гадже на 12-13 годишна възраст. Чета книги за възрастни както и от писателя, , Петър Дънов". Укрепнала съм душевно и мога да владея себе си и емоцийте ми перфектно. Вече мисля за бъдещето ми. За това какво ще работя как ще се справям и т. н. Родителите ми казват че се държа като много по възрастна, което е комплимент за мен. Учителите ми също го забелязват.
------------------------------
Аз не мисля за любов и връзки, въпреки че си харесвам моя човек. Аз не искам да съм като тях. Най добрата ми приятелка също ме разбира, но тя не е като мен. Тя също се опитва да е готина като тях.
В класа никой не ме познава дори и най добрата ми приятелка, която бих казала че сме си много близки. Веднъж дори едно момиче от долния клас ми обясняваше какво е да си, , готин" и че и аз трябва да бъда такава и разни такива... Вече започвам да се питам дали е нормално да не съм като тях!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 дни, 14 часа
hash: b540ea11ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Браво, че не си се пуснала по течението на олигофренизма. Дръж фронта смело!

 
  ...
преди: 13 дни, 13 часа
hash: e9b2991cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не гледай какво е "нормално", а какво е по-добре за теб. Защото в днешно време е "нормално" деца на 12-13 да пият и да пушат, да водят полов живот и тн. Съхрани себе си и не се поддавай на лошото външно влияние, различен не значи лош или скучен, лесно е да си от масовката, малко хора се открояват и то положително.

 
  ...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: 85fc8b8f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нормално е да си различна. Всъщност готините, които описваш са различни един от друг по признаци, които не си забелязала или споделила тук.
Ако успееш да запазиш своята идентичност за още 2-3 години, ще имаш много голямо предимство пред тези, от които се разграничаваш. Има смисъл да продължаваш да бъдеш каквато си, тъй като не след дълго връстниците ще ти бъдат конкуренти в различни области от живота. Ако имаш своя уникалност, ще имаш и по-малко конкуренти.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 23 часа
hash: 452fcec0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   "копирват" няма такава дума.

 
  ...
преди: 12 дни, 18 часа
hash: 3eedcd3935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най-важното е да бъдеш вярна на себе си. Понякога е нормално да подражаваш на по-големите или на някоя популярна личност, но това е част от израстването и намирането на себе си. Не го отричай напълно, просто ако не е твоето, то тогава не бъди. Или ако ти харесва нещо, дори да сте на едно мнение с твоите готини съученички, пак не бива да се притесняваш, че ще заприличаш на тях. Виждам, че си израснала духовно, за душевно не знам. Само една малка забележка- Петър Дънов не е писател, а "учителя". Бъди здрава, позитивна и смела! Успех!

 
  ...


...
преди: 12 дни, 8 часа
hash: fff3f4efaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти си нормална, другите не са! ;)

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 16 часа
hash: 61a217bc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм авторката! Благодаря за всички коментари оценявам го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker