Защо ли не получавам мъжко внимание... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо ли не получавам мъжко внимание...
преди: 4 месеца, 7 дни, прочетена 777 пъти
Срам ме е, че пускам подобна тема, дори не знам дали търся съвет или по-скоро да си изкажа болката.

Ще бъда кратка и ясна. През целия ми живот (на 18г съм) никога не е имало дори 1 момче, което да ми направи комплимент или да ме харесва. Винаги аз съм тази, която прави първата крачка и често оставам разочарована. Търся внимание от отсрещния пол, като всяко друго момиче, но не го получавам.
Правя сравнение с моите приятелки- на тях непрекъснато им пишат разни момчета, искат да се запознаят с тях, или дори се е случвало много често да им направи някой комплимент/закачка докато си вървим по улицата.
Това силно повлия на самооценката ми, а не искам да е така.

В общи линии е това. Който както иска да ми отговори

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 6 дни
hash: b66ef01a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Може и да е имало такива, които са те харесвали, но да не знаеш за тях. Както и да е, явно приятелките ти са по-хубави, намери си човек, който ще те оцени по вътрешни качества, а не по красота, когато решиш, че си търсиш връзка.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 939ae8f86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Какво има да отговаряме, работата е ясна - явно не си достатъчно привлекателна, защото мъжете обичаме с очите си, още повече че на твоята възраст когато ни играят хормоните не е казано че гледаме само топ красавиците дори и тези които са средно ниво не бихме отказали да боднем.. А ти щом не получаваш хептен никакво внимание нещата явно не са много добре. Наблегни на спорт, грим, секси облекло, нещо което издигне визията ти малко и ще има резултат

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: c7c12927ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Недей да търсиш мъжете, това отблъсква. Научи се на женската енергия да привличаш внимание. На 18 вече трябва да си усвоила умението да си жена..

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 0d9fb231e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Е сега знаеш какъв е живата на по-голямата част от мъжете, иначе не се притеснявай все ще се намери и човек за теб.

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 03c52bfa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Момиче/жена да не получава внимание от всякакви момчета/мъже в днешно време говори, че тя е тотал щета.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: d29cb087e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много зависи в какви среди движиш съмнявам се че си грозна може би е защото не си достатъчно самоуверена всички харесват уверени хора и нямам предвид надута или нещо такова а просто да показваш, че се обичаш и наслаждаваш на себе си дори без мъжко внимание това, че ти си мислиш, че не те харесват не значи, че наистина не те харесват. Начина по който се изразяваш не само външно но и вътрешно е важен бъди по самоуверена и най - важното бъди себе си и не се притеснявай. Ако имаш притеснения за външния си вид опитай да промениш нещата които не харесваш в себе си към по - добро и давай любов на тялото си, мажи се кремчета, може малко грим хубави дрешки (до колкото имаш възможност разбира се) и така. Сигурна съм, че ще намериш правилния човек за теб.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 325f8ec954
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Явно външността не стига сама по себе си. Затова, план Б - Когато си в компания със хора на твоята възраст - говори, участвай в разговора и показвай какъв ти е характера. Дори да не е каквото търси всеки мъж, някой ще го хареса. Единственото безнадеждно нещо е жена, която няма външност и отгоре на това мълчи - то няма какво да привлече който и да е. Стига да говориш, да се бъзикаш, да се смееш с другите, ще си личи поне характера ти и някой ще го хареса.

Много хора си мислят, че характера се разглежда срещу лист с критерии. Колкото е така, толкова и не е - Хората, когато пракарват известно време в компания, натурално се привързват към другите от тази компаиня и много често има по няколко двойки в такива групи. Просто прекарвай време с хора покрай теб и говори, поакзвай каква си, закачай се и някой ще те хареса.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: b3e1bff37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съчувствам ти! И аз съм така. Имала съм "гадже", нищо сериозно, бях в 8 клас, сега съм 9-ти и от година не ми е провървяло. Писала съм си с някакви, ама нищо не се е получавало. Проблемът най-често е в тях, убедила съм се в това, но е друга тема. Няма значение. Не те знам каква си, няма снимка да те видим, пък и красотата е субективна! Дори и от тия 5 човека да ти напишат, че не си хубава/си хубава това нищо не значи, щото тва са произволни 5 човека, дето няма и да ги срещнеш. Разбираш ме. Някой беше написал да се грижиш повече за външния ти вид - може би ще ти помогне това донякъде. Оправя положението, поне при мен, защото почти всеки ден се гримирам. Не съм грозна, но не и много хубава. Това е от мене. Пожелавам ти успех! И знаеш ли - не работи толкова за външната красота, колкото за вътрешната!

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: bac6159f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:

Благодаря за съветите и изказаните мнения по проблема.

Относно характера ми- по природа съм екстроверт, обичам да правя запознанства, затова и се бях регистрирала в сайт с такава цел. Случката е следната: запознах се с въпросното момче като и двамата не си бяхме виждали снимки. Писахме си 3-4 дни, всичко вървеше страхотно, имахме много общи теми, говорихме с часове и той самия ми каза, че му е много приятно с мен. Решихме да се чуем и на видео чат, като за целта се бях нагласила добре.
В момента, в който си пуснах камерата цялото настроение си отиде и след има-няма 5 минути той ми каза, че има работа и затвори.
Същия ден ми написа "Когато се запознаваш с някого онлайн, първо пращай снимка, за да не губиш времето на човека". :/

Чак толкова непривлекателна не мисля, че съм. Виждала съм момичета, които не са кой знае какво в лице или пък нямат добра фигура да получават внимание и като цяло не им липсват ухажори

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 72e9835d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторке, това е много тъпа ситуация. Той си е виновен, че още първия ден не ти е поискал снимка. Пък и същото важи за него! Той прати ли ти? Предложи ли ти да ти прати? Въобще това си го знай - първо външния вид се гледа, и аз реално като се запознавам онлайн с някого държа да го видя, както и той мен, преди да се опознаваме. Какво да се прави. Тъпо те е отрязал. Можеше по-мил да бъде. Това говори много за него, и че не е могъл да ти каже в лицето на камерата тия неща, а само на чат като се прави на толкова отворен!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 16ff531d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, от кой град си?

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: 9c36c82c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Интересно, и аз не се смятам за хубавица, но съм имала връзки, отделно са ме заговаряли, писали са ми, като бях на твоите години, нормално висока съм си, а бе имала съм комплименти, влизали са в заведение да ми искат телефон, фб.
Аз знам, че съм привлекателна някак си, имам чар, магнетизъм донякъде, красиви очи, носът ми е нормален, устните също, но както казах не се имам за красавица, дори примерно съм с ниско самочувствие даже и все съм се чудила как мъжете търсят контакт с мен и се закачат и по-скоро повечето пъти аз съм ги отбягвала.
Всичко е в главата на човек, не е нужно да си висока, слаба, за да си привлекателна.
Аз се изненадвам как все още събирам погледи тук там, а съм с 15кг. че и повече отгоре, и на повече години.
Стоя и си казвам и се вманиачавам сега тук точки, целулит, това онова и влизам в някакви филми глупости нон-стоп, нямам реална преценка за себе си, прекалено много се подценявам.
И дори съм виждала страшно красиви момичета да мислят, че не са, дори да им го казват и обратното такива, които не са нещо особено да ги харесват, просто защото имат висока оценка за себе си.
Странно е наистина. Всичко е в главата ти.
И другото, което е в днешно време налагат модата да изглеждаш като силиконова кукла.
Мисля, че все още има нормални момчета, мъже, които да харесват естествената красота или поне се надявам, не знам.
Не търси любовта, тя ще дойде, когато му дойде времето и тогава повярвай ми може и да съжалиш, защото доста често се сервира с доза болка...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker