Учителката ми е като майка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122387)
 Любов и изневяра (30042)
 Секс и интимност (14479)
 Тинейджърски (21981)
 Семейство (6561)
 Здраве (9669)
 Спорт и красота (4735)
 На работното място (3236)
 Образование (7363)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1752)
 Други (18826)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Учителката ми е като майка!
преди: 22 дни, 2 часа, прочетена 253 пъти
Имам един малко странен проблем.. Много обичам една учителка, тя ми е като майка! За жалост нашите постоянно се карат и това ужасно много ме натъжава. Може би именно заради това търся внимание от нея? Честно да кажа и аз не знам, много съм объркана. Познавам я от почти 4 години. Много искам някой път ей така да излезем като приятелки и да си говорим за най-различни неща, но това ще изглежда много странно-какво ще прави тя с дете? Много пъти съм и казвала колко много я обичам и тя на мен също. В началото бях много затворена към нея, но с времето лека полека започнах да се чувствам комфортно в присъствието и. Разбира се все още не съм напълно отворена към нея, просто не знам за какво да си говоря с нея. Моля ви помогнете ми, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 21 дни, 8 часа
hash: 7c3f231d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (300465 гласа)

1.   Няма много какво на направиш. Също така има значение на колко години си. Ти на колко си? Ако си от 7-10 клас, е по-зле, защото, ако си по-голяма, поне 11-12 клас е по-лесно да сте си като приятелки. Но никога не е в буквален смисъл, разбира се. Тя ти е учителка. Пък и да не ти беше учителка, аз поне ако съм на 35 (да кажем че тя е на толкова) няма да искам 17-18 годишна за приятелка. Етапите са ни много различни. Разбиранията. Годините са от значение.
Ти можеш да си я чувстваш "като майка", но не мисля че е редно да правиш нещо повече. А и нали знаеш, че учител с ученик е забранено да взаимодействат (дори и писане в социални мрежи, даже и следване в тях) извън учебно време. То звучи странно, но спокойно, нищо лошо не си направила!

 
  ...
преди: 21 дни, 6 часа
hash: 97e50f5ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Потърси повече за teacher attachment (привързване към учител) и ще разбереш повече. Вероятно учителката ти е много мила и разбрана жена, щом я чувстваш толкова близка. В ученическите си години бях същата. В моя случай - майка ми е доста властна жена, силен характер и доста строга във възпитанието. Почти не ме подкрепя в нищо. За моя радост в лицето на учителката си срещнах пълната и противоположност - майката, за която винаги съм си мечтала. Именно от нея съм получавала много повече обич, разбиране и подкрепа, от колкото от родителите ми.. Според мен не е трябвало да споделяш с родителите си, това си е твоя работа.
Не си уточнила на колко години си, но предполагам, че учителката ти не би имала нищо против да излезете. Ако си говориш с нея в училище, показваш отношение по предмета и, няма да се изненада, че искаш да общувате извън училище. Моята учителка е излизала и с мен, и с други ученици. Стига да разсъждаваш умно и да се държиш зряло за годините си, според мен все ще намерите теми на разговор. Учителката много добре знае, че си ученичка, а не колежка и набор, и ще те предразположи.

 
  ...
преди: 20 дни, 22 часа
hash: 53a0132eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам те напълно. Когато не получаваш любов и внимание от най-близките си хора, нормално е да търсиш подкрепа другаде. Няма нищо лошо да ти е ментор и приятелка, всеки има нужда от малко подкрепа в живота си, нали? Така, че изобщо не се притеснявай, че изглежда странно. Не е! Радвай се, че имаш такъв човек в живота си, иначе щеше да ти е много трудно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker