Да го направя ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го направя ли
преди: 2 месеца, 24 дни, прочетена 585 пъти
Здравейте на всички. Бих искала да ви споделя нещо и да си дадете мнението. Какво мислите да правиш секс за пръв път с някого, с когото нямате сериозни отношения, поне на този етап, и също така са "несигурни". Ситуацията е такава - единия иска, заради нуждата му, и защото му е важно в една връзка това да присъства, а другия от любопитство и от желанието просто да се случи, да види какво е. На 16 съм. И съм момиче. Ще съжалявам ли наистина? Не мисля, че ще ме зареже след това, пък и аз няма да го приемам това на сериозно, просто искам да го направя, но знам, че малко е нередно в случая!
Но най-лошото е, че ние момичетата обикновено когато го направим за пръв път, се влюбваме страшно много в дадения човек и ме притеснява това. Да не вземат нещата да се объркат. Да си променя коренно отношението към този човек, а на него да му бъде все тая за мен. Рискът е голям, но наистина имам проблем, когато искам нещо, докато не се случи не спирам да го искам и мисля, и това важи и за други неща. Гадно е, че като знам, че нещо не е окей и просто аз самата си казвам "Айде" и го правя. Все пак ако си направим кефа и нищо лошо не последва, защо да не го направя? Защо пък да нямам опит занапред? Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 22 дни
hash: b51aec519a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Авторката съм. Към модераторите и хората: Писах една друга тема по същия ми въпрос, защото мислех, че тази нама да се приеме от модераторите, тя е по-изчерпателна от тази, и може и нея да прочетете, ако искате повече информация за нещата. Не че правя фейк истории или ви задължавам да ми четете нещата. Благодаря!

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 4699bd18ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Недей

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 1720d31d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ако го правиш, прави го с презерватив винаги. Ви-на-ги. Няма да те "пази", повярвай ми, мъжете нямат пълен контрол. Ще забременееш от раз.

Второ, така като те чета, надъхала си се, но май ти е рано. Имам такова чувство. Не бързай, не изпускаш нищо кой знае какво, имаш целия живот пред себе си, за да правиш толкова секс, колкото искаш. Замисли се доколко е важно за теб да пробваш или искаш да е специално, със специален човек.

Изборът си е изцяло твой, но 1. Пази се ти, не очаквай някой да те пази от забременяване и болести, и 2. Направи го, когато си наистина готова и си сигурна, че знаеш какво се случва.

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: c8ca3ca2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мерси за отговорите, моля ако някой друг има нещо да напише, да остави коментар, ако иска.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: c16b7b7ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Препоръчвам ти ако отношенията ви не са напълно сериозни да не го правиш

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 32b32555bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Явно е, че в момента си объркана какво точно искаш. Или поне така изглежда. Сериозна връзка, която да имаш и от нея да имате интимности, които да задоволяват нуждите ви в нея или просто (от любопитство или какито и да са несериозни отношения) секс? Хубаво си изясни с него какво търсите.
"Все пак ако си направим кефа и нищо лошо не последва, защо да не го направя? Защо пък да нямам опит занапред? Какво мислите? " ТИ си решаваш какво искаш да правиш, но е още по-добре това да споделиш и на него, че да разбереш и той какво иска.
Разбираме, че питаш за първият полов акт. Класическият проникващ вагинален секс. Ако все още пак се колебаеш, тогава те бързай. Опознай го. Имам и въпрос.
До каква степен сте били интимни? Само обарване (натискане) ли е имало между вас и ти се "дърпаш" или е имало и нещо повече? Като ти се прави секс не си ли му "пуснала" да се стигне до ласки долу или постоянно си слагаш ръцете и го "буташ"? Искаш ли да се стигне до орален такъв, поне като за начало? Може би имате някаква бариера, въпреки че определено се вижда, че "ти се чука яко". Хормоните ти бушуват, в такива години си и си мислиш за секс. Въпросът е такъв, от какви отношения ще се случи той. Аз бих ти казах да му споделиш

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 32b32555bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До 4. Какво точно искаш? Само секс или той да се случи във връзката, която ще имате? В този момент изглежда, че ти е все едно, важното е да се случи. Ако се стигне до полов акт, поискай да сложи презерватив. Въпреки, че мисля, че все още си малка (психически) са водиш полов живот, то тялото ти го желае, това е нормално. На 16 години си. Едно, обаче искам да ти дам като съвет. След като се случи, опитай се да се спреш към един партньор, а не да продължиш да експериментираш с различни. Често срещано е второто при тийнейджърките (девойките), които искат да пробват различни неща с други партньори. И... , да не забравиш да си поискаш презерватив/и независимо дали ще е водиш безразборен полов живот или ще е с един партньор.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 32b32555bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 4. Какво точно искаш? Само секс или той да се случи във връзката, която ще имате? В този момент изглежда, че ти е все едно, важното е да се случи. Ако се стигне до полов акт, поискай да сложи презерватив. Въпреки, че мисля, че все още си малка (психически) са водиш полов живот, то тялото ти го желае, това е нормално. На 16 години си. Едно, обаче искам да ти дам като съвет. След като се случи, опитай се да се спреш към един партньор, а не да продължиш да експериментираш с различни. Често срещано е второто при тийнейджърките (девойките), които искат да пробват различни неща с други партньори. И... , да не забравиш да си поискаш презерватив/и независимо дали ще е водиш безразборен полов живот или ще е с един партньор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker