Как да им кажа че съм обратен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да им кажа че съм обратен
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4437 пъти
Здравейте. Искам да ви помоля за помощ. Как да кажа на родителите си че имам обратни наклонности. Не желая да бъда мъж и трябва да се правя на такъв заради майка си и баща си. Страх ме е че могат да ме изхвърлят като мръсно коте. Няма да има къде да отида а не мога да се променя.

Сутрин когато стана ми се иска като всяка дама да се гримирам червирам и т н но немога. Имам сериозен приятел но той няма такива проблеми. Неговите родители го подкрепят. Аз във тях съм винаги добре дошъл но не бих могъл да живея смисълта че родителите ми ме ненавиждад или пък оше по лошото мразят. НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ОТЧАЯН СЪМ ПОМОГНЕТЕ МИ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ ТАКА ЖИВОТА МИ ПРИЛИЧА НА СЕРИАЛ НЕ МОГА ДА ИГРАЯ ПОВЕЧЕ ЧУВСТВАМ СЕ В ДРУГА КОЖА помогнете ми.

Как да им кажа че детето им не е това за което го мислят. Предварително благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7492badc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм изпадала в подобна ситуация и незнам какво чувстваш, но ще те посъветвам...

Изправи се пред тях и им кажи "майко, татко трябва да поговоря с вас, за мен". Започни да обясняваш как се чувстваш и какъв искаш да бъдеш за в бъдеще, кажи им, че така ще ти е по-добре, защото няма да живееш в лъжа.

Не мисля, че един родител е склонен на изхвърли детето си само заради това, че не е такова каквото те са искали. Все пак това си е твоя живот и ти няма да ги питаш "може ли", а ще казваш "трбява".

Ако все пак не се притесняваш би ли казъл годините си...

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 22c94545ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не са виновни родителите, че сина им е с обратни наклонности. Живота си е само твой, ти решаваш все пак как да го живееш. Това ли искаш цял живот да живееш в една огромна лъжа. Рано или късно те ще трябва да разберат за положението на сина им и трябва да се примирят. Седни поговорете кажи им какво чустваш и какво искаш за в бъдеще.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: d4e9590846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На 21 една съм и не знам какво да правя.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7492badc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От №1 до автора:

И неразбирам след като си на 21 защо се притесняваш да им кажеш? Достатъчно зрял си, за да поемеш този риск и нетрябва да се притесняваш от това, че биха могли да те изгонят. Все пак можеш да започнеш работа в началото ще ти е трудно и на теб и на тях, но с времето те ще го обмислят, пък и ако ти имат доверие и съществува взаимно уважанеи всичко ще се нареди.

Според мен трябва да им кажеш, един път за винаги!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: a630afcaf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен най-сигурното е да изчакаш да станеш независим да се отделиш от вкъщи и да се опиташ да постигнеш разбиране с ваште защото не можеш и да се криеш вечно.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b600bc410a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Красив ли си?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: a03d0e194d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хах, аз съм на 25 и още не съм им казал. Просто не мога. не мога да им причиня това - особено на маика ми. знам че баща ми ще започне да и натяква, че тя е виновна, че не ме е възпитала добре и т.н. глупости. със сигурност няма да приемат факта, че човек така се ражда (поне в повечето случаи) и ще настане военно положение.

Отделно аз нямам такива приятели - всички покраи мен са "нормални". хванах се, че аз самия имам предразсъдъци по този въпрос. някак си успях да прикрия през годините факта, че не съм правил секс с момиче, но поради ситуацията, която сам съм създал, не съм правил и с мъж.
интересно е - увъртял съм се в омагьосан кръг, от които сам не мога да намеря изход.

Положението се влоши още повече, когато осъзнах, че съм влюбен в наи-добрия си приятел, а тои никак даже не си пада по мъже (или поне така казва - било го гнус само като си представи). не че съм му признал, ама това са изказванията му по темата, когато тя биваше засегната по други поводи.

Сега се опитвам да го забравя, ама никак не е лесно - изключително раздразнителен и нервен съм, докачлив, направо не мога да се позная. избиват ми чевиите малко по малко. и така вече година. направо ужас.

Аз поне не изпитвам желание да се гримирам и т.н. работи, а пък за козметик, кремове, махане на косми - и жени, и мъже го приемат за задължително и за двата пола и така никои не ми обръща внимание. дори ако не се обръсна ме гледат лошо околните и ме вземат на подбив.
обаче искрено ти завиждам, че все пак имаш човек до себе си, с които можеш да споделиш. аз все още нямам такъв и съм сам. не мога да открия душата си и се ослушвам дали някои няма да ме чуе, когато си говоря на себе си по този въпрос. ужасно е.

За себе си съм взел решение, че не мога да причиня това на родителите си и затова ще изчакам докато починат (колкото и грозно да звучи), та поне тях да не тормозя. само че дали психически ще издържа се чудя.
ще пробвам и още един вариант - след кризата мисля да опитам да напусна страната и да отида някъде далеч, където ще мога да се поотпусна.

Така или иначе - в българия няма бъдеще за такъв вид хора. помисли си каква работа би си намерил, ако всички знаят какво наистина обичаш? или пък ако вземеш да сваляш шефа? просто няма бъдеще нито в професионален, нито в личен аспект.

Поработи малко тук, докато посъбереш пари и се махаи. това е моят съвет.
Аз самия ще се постарая да го следвам сам за себе си.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8b0751f519
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подкрепям номер 5. Най-добре изчакай, защото не се знае как ще реагират родителите ти. Успех! :)))

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 37dd9650ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм жена на 50. Родителите биха ви разбрали, но е необходимо време. Другият сигурен вариант е извън страната-безболезнено за близките. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e881e853e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен, не си виновен че си обратен. просто всеки се ражда по различен от другите. Ти си избираш как да живееш наистина по добре изчакай ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker