Не се харесвам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се харесвам...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2707 пъти
Проблема ми е, че не се харесвам..
Чувствам се грозна пред другите момичета в класа, защото са много, много, много по-красиви от мен.. Тях ги заглеждат момчетата, а мен.. Дори да си правя някакви прически, дори да се гримирам, дори да се обличам добре аз пак съм едно нищожество сравнение с другите.
Всеки ден в училище през всеки час се оглеждам в огледало, оправям се то било сенки под очите, повече грим и т.н., но винаги е едно и също...

Наскоро се запознах с едно момче в скайп, поиска ми снимка и естествено аз отказах да пратя, защото мразя да се снимам, мразя да пращам мои снимки, на които излизам двойно по-голяма грозница и направо.. ;х

Когато хората искат се снимат с мен, било с някоя приятелка, било то с целия клас за завършването аз все си намирам причини да не се снимам и винаги се измъквам.. Аз съм грозна и не мога да го променя, боли, но какво да направя...

Не искам съвети, просто реших да споделя, защото да си отбягвана и невидима от всички е ужасно...
Момиче на 14 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8067aa56f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Другите момичета се забелязват, защото се правят на такива каквито не са, но са интересни и привличат момчетата. Тези момичета са по известни като кифли и са адски надути и превзети лигли! Имам един съвет към теб не ставай и ти кифла от отчаяние... бъди себе си ще те забележат се някога и не се залъгваи, че са много красиви това е поне 1 кг грим по лицето ти какво си мислиш? ;) Горе главата моме вярвам в теб! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b3d2a09a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди каквато си не се променяй заради някакви 14 годишни още недоразвити момчета. Не се прави на каквато не си просто се дръж като себе си нямаш самочувствие за разлика от тези кифли! Ще има свестни момчета които ще те оценят заради това което си не заради лигавото държание грима и другите неща. Ти си различна от тях просто малко си повдигни самочувствието и ще си супер (: С. Р.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e5507d466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сега пък другите момичета са били виновни...
Авторке, аз бях като теб, дори леко пълничка бях. На 16 се разхубавих, отслабнах си... До тогава си пусках косата, на 16 имах вече дълга коса и т. н.
Момчетата до 18 си мислих, че не ме забелязват, а то е било, защото явно ги е било страх да ме заговорят. Е, след 18 се появиха мъжете в живота ми, защото ставайки пълнолетна вече съм „безопасна“ територия. От тогава не мога да се оттърва от мъжкото внимание.
Никога не съм деляла хората. И с „кифлите“ съм си имала добро отношение, и с другите.
Не прекалявай с грима иначе... Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ae0c064883
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЧЕТИ! Много внимателно чети, какво ще ти напиша, няма да ме разбереш веднага, рядко се случва.

Заблуждаваш се, проблема далеч не е външният вид, по-скоро е на социално ниво. Ти въобще нямаш реална граница, каквато аз имам (стресната си, заблудена, хвърлена в топа- на прага на комплексите)- Често се случва някое пълничко момиче, с очила да е в компанията на сладурите в класа. Не, не е защото е красавица, всъщност никой не е чак толкова красив, тя не се бои да говори с хората, усмихната е, весела. Всеки харесва такива хора.

А ти си свикнала с едни хора и едно ежедневие. После изведнъж си в нов клас, не познаваш никого, не знаеш към кого да се ориентираш за сприятеляване. Естествено, притесняваш се за външния си вид, едно на ръка че уж момичетата на тези години сме били запазени по това, ами ти просто не искаш да се изложиш.

Не се притеснявай- не си грозна! И хич не ми излизай с номера, че не съм те била виждала. За мен грозни хора НЯМА. Всеки е уникален сам по себе си, няма копие, ако до сега не си срещнала хора, които да видят красотата си ти просто не си срещала хора, а някакви жалки дечица все още недоразвити.

Проблема е, че... как да го кажа... спичаш се! Преди и аз бях същата, всъщност съм колкото теб. Това се случва с течение на времето, всеки клас си има една госпожица която прави тъпи забележки- Косата ти стърчи, оф тези
обувки не са за блузата... Господи, к'ви са тия дънки!? .
Бъкана с комплекси и толкова повърхностна. Отпусни се. Не си грозна, забрави за вида си. Не ми ли вярваш (малко вероятно е :D ) Окей, ще ти дам пример.

Стоя си аз в училище преди година две, мисля си колко зле изглеждам, виждал огледало - УЖАС! Минават няколко месеца- лятна ваканция- КЕФ! Излизам на вън, отивам на центъра и като спрях да се чудя как изглеждам успях да видя минаващите хора, които ми хвърляха поглед и усмивка. Сега се смея на тогавашния си акъл.
Надявам се и ти да го направиш някой ден :) до тогава само помни- Ти си това, което си. Ако не се чувстваш красива, не си попаднала на правилното огледало.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ad0f78f245
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз на 14 години си мислех, че другите са красиви, ярки, блестящи цветя, не знам кво, после като поотраснах, се научих да гледам отвъд прическите, грима, подплънките, дантелките и кисканията, и се оказа, че същите тия "прекрасни жени" са постни момиченца, с обикновени гърди, с носове, не по-малки от моя, с неизразителни очи, тънки устни, и прочие. не ги обвинявам, щото никой не избира в къв вид да се роди, просто ти казвам, че се лъжеш заради тва, че умеят да се "направят" :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eedd28da91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нали знаеш че кифлите носят по 10 кг. грим: 2 в чантата и 8 на лицето

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 347a40fabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисли каквото искаш, ама не потъвай в комплекси, ами се съсредоточи върху това, което не е свързано с външния вид - характер, приятели, даскалото и тн. Ще видиш мах до година-две, както всичко се подрежда. Просто бъди позитивен, социален и усмихнат човек, приятна компания, това е най-важното!! В никакъв случай не унивай и не се затваряй в себе си, не се комплексирай и изолирай. Няма смисъл да си усложняваш живота с излишни тревоги, просто имай търпение, всичко се подрежда! (:

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bbc1e0d17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако се дразнят значи те харесват

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker