Харесвам едно момче... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам едно момче...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 13717 пъти
Моят проблем е следният: харесвам момче, пишем си редовно, говорим си всеки ден, но сме на едно и също ниво - приятели.

Нека разкажа малко по-подробно.
Започнах да го харесвам пролетта някъде. От начало мислех, че през лятната ваканция ще го забравя, но явно, че не успях. Наистина не си мислех за него, но когато започнахме и го видях отново всичко се върна, дори стана по-сериозно...

Първият ми проблем беше да се запозная с него. Много трудно му намерих скайпа. Питах едно момче от неговия клас, познати момичета, но без успех. Накрая се "разрових" в кабинета по информационни технологии и го намерих. Три дни си го гледах просто така, без да му пиша. Причината за това беше, че просто не знаех какво да му кажа. Накрая приятелката ми, която знае всичко, ме убеди да му пиша. Направих го пред очите ?. Бяхме из центъра и се прибрах вкъщи. Вечерта, когато седнах на компютъра, той ми беше приел пълномощното. Обадих се на приятелката ми и я попитах какво да му пиша. Бях развълнувана. Попитах го какво прави и така се запознахме. Не знам какво ни имаше тогава, но си писахме до четири и половина сутринта. Дори тогава спорехме кой да спре да пише първи.
В училище се поздравихме. От начало ме беше срам от него, но сега вече свикнах.

Всеки път му правя комплименти, дори понякога говоря глупости. Веднъж казах, че няма нищо случайно. Той също ми е казвал мили неща. Той беше първият от двама ни, който изпрати гушкането /(hug)/. Тогава малко се стреснах, но му го върнах. До днешна дата, освен онзи случай, ми го е пращал още два пъти. Тая вечер аз му го изпратих първа, а той ми го върна.

Той пътува с автобус. Има къща и в града, и в София, но живее в близко до града село. Според новите "закони" той и останалите пътуващи е длъжен да остава в училище всеки ден, докато не дойде автобуса да го прибере, а това е четири и половина или пет часа следобед. Аз живея много близо до училище и често ми се случва да се връщам. Там играя волейбол, а от скоро и той започна да играе. Ако не играем, то тогава ще се съберем десетина души и ще си говорим за нещо. Понякога отправя такъв предизвикателен поглед към мен, че направо не знам какво да правя.

Много ми харесва прическата, която си прави и моментът, в който ме поздравява – повдига си веждите и се усмихва. По принцип не вярвам много, много в подобни неща, защото все си мисля, че не е само при мен, че го прави и при други момичета. Много са моментите, които мога да спомена. Веднъж ми прати една песен, на която припевът беше:

"Харесвам те миличко, срам ме е да ти го кажа...
Харесвам те и искам чувствата си да покажа...
Кажи ми как този страх да притъпя
и нежно гледайки в очите ти да виждам любовта?"

Много се разнежих тогава, малко ми оставеше да му кажа, че го харесвам. Не знам, дали това е намек, или просто ми я изпрати, защото текста е дело на негов приятел...

Той е страхотен човек. Миналото му не е никак розово. Не е мамино синче и никога не получава на готово. Характерът му е прекрасен. Умее толкова неща. Има странно разбиране за живота, много прилича на моето. Разбиране на интелигентен човек.

Не съм сигурна какво точно изпитвам. Красив е, признавам го, но е и уникален човек, а за мен вътрешните качества са по-важни. Притеснявам се за него, когато не го виждам. Стига ми вечерта да е на линия, дори да не си пишем. Чакам го да излезе извън линия и заспивам. Сега някои хора можете да кажете, че преувеличавам или не знам какво още. Просто това е малка подробност. Аз всяка вечер стоя до късно и нещата просто си съвпадат.
Сутрин как ставам - не знам. Но нека не се отклонявам.

Сигурна съм, че го обичам по някакъв начин, но не знам по какъв. Не мога да си представя да ми е повече от приятел. Твърдо съм на мнението, че заслужава нещо повече от мен! Нищо не ми липсва, не съм плашило, нямам дефекти, просто заслужава повече! В същото време искам да е наясно с мислите ми. Ще продължавам да задълбочавам приятелството ни.

Между другото си водя записки за всичко, за всеки миг, когато съм трепнала за него. Води се като роман, но е прекалено къс и не заслужава да се чете от повече хора.
Никога не съм мислела да правя секс с него. Не съм такава! Много хора ще тръгнат да ме поучават, благодаря за което, но бъдете убедени - няма да го направя!
Интересите ми са български език и химия. Когато му дойде времето да следвам ще е Българска филология!
Само не знам какво да правя с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 087305c2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей мила аз също харесвам едно момче - супер сладък е -, но той не ме харесва и направо не съм спала от 1 месец или ако заспя сънувам него, сънувам как му целува и ми казва че ме обича но ови само сън, а ти какво чакеш след като ти е написал това :
"Харесвам те миличко, срам ме е да ти го кажа...
Харесвам те и искам чувствата си да покажа...
Кажи ми как този страх да притъпя
и нежно гледайки в очите ти да виждам любовта? "-
го попитай дали има нещо общо с някой или с теб и така лека полека разбери дали те харесва

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 41a73b5c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно те харесва! :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: dd84333c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така, ще започна с това, че съм момиче и моята случка е подобна на твоята. Но, за жалост, аз бях толкова глупава и все чаках той да ми каже "харесвам те". Не ми го беше казвал, но по всичко личеше, че ме харесва, както и в твоя случай. Аз, обаче, продължих да чакам той да ми го каже, и за жалост, на него май му омръзна това и сякаш спря да ме харесва. После правих опити 'да си го върна', но безуспешни. Така че, НЕ ИЗПУСКАЙ ШАНСА СИ! Кажи му какво чувстваш! Сигурна съм, че ако го направиш, нещата ще се подредят. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c61964896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ти си късметлийка, защото е сигурно че те харесва! А аз харесвам едно момче което дори не ме поглежда, защото съм твърде срамежлива за да се запозная с него.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5b2b22b0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Здравей, аз също съм срамежлива и много ме е страх да призная на момчето..След това може всички да ми се подиграват ?!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5b86ba79d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не знам момичета, но моите надежди са почти невъзможни, дори историята си има име нарекла съм я влюбена в старото си гадже, а той приятел на мъжa и.... всичко започна по миналото лято смисал преди една година, ако броим с 2015 две години назад, когато аз и моята приятелка, връщахме сe от даскало, но този път бяхме решили да минем от друг по пряк път към вкъщи и той (бившето ми гадже) вървеше зад нас, обърнах се незнам какво се случи но когато го погледнах очите му блестяха като диаманти, а ако говорим за красотата просто момичета несъм видяла по красиво момче чесна дума..! сърцето ми изведнъж започна да тупти така силно имах чувството, че ще изкочи. Тогава разбрах че съм се влубила от прав поглет след като си замина по неговия път и аз към моя си казах това беше само моментно, никога няма да се получи между мен и него. Прибрах се у дома влязох в фейса и поразпитах за неговия фб защото разбрах че живееше до даскалото ми, имах много познати, но неможаx да намеря. Не се отказах следващият ден пак минах от същият път и така всеки ден докато го видя но, без резултат... За радост кукеровден бе дошъл и той също беше там реших да отида и да се запозная с него, и отидох, но отново когато го видях просто нямах смелоста да направя дори крачка пред него сърцето ми отново започна да тупти силно имах чуството, че 200 пъти в минута биеше сърцето ми. И не упях да се покажа прет него дори, и изпратих една приятелка да му каже, че има тайна обожателка и, че тя му праща фейса си и че иска конткт. Той се съгласи да ми изпрати покана, вечерта когато се прибрах у дома веднага побързах да си влезна в фб, че да видя имали покана, но за сажaление нямаше.. изгубих всички надежди.. стана ми мн гадно, погледах малко телевизия да позабравя и после легнах си в леглото реших от телa пак да проверя видях, че ми е изпратил покана, страшно много се зарaдвах. И той беше ме харесал решихме да се срещнем, срещнах ме се, той ми предложи и аз приех. Бях наистина много щастлива. Срещаxме се всеки ден, но мисля все още, че грешката беше и в двама ни, защото това беше първата ми любов, и бях много срамежлива незнаех как да се държa, винаги ме беше срам постоянно мълчах наистина признавам си там бях скучна, макар, че изобщо не съм такава. Но и той нeмoжa да почака смисал няколко седмици докато свикна със него и така скъсахме, после пак бяхме се опитали, но отново не се получи.. когато бях до него така ми се искаше да го прегърна да го целуна да му кажа.. любов Обичам те, но все не можех този срам ми провали връзката. Сринах се... беше ужасно, неисках да повярвам че го няма до мен, плаках опитвах се да го забравя с други, но не успях само той ми беше в ума.. Беше трудно, но не споделях на никой болката си, излизах с фр виждаx как моята приятелка е щастлива с нейното гадже, спомнях си как излизах ме по двойки и ми ставаше много гадно че го нямаx до мен.. сърцето ми е заключено и само той мoжe го отключи.. никой друг неможеше да заеме неговото място! И така продалжихме да си излизаме с моята фр и две двойки, но на другата ми фр гаджето, винаги ме укорожаше, винаги ми даваше надежди, държееше се много мило с мен, но опитваше се да ни скара с фр ми и така той успя да ни скара излага ме, омъжих се за него по принуда не искам да споделя каква, но нямаше любов!!! играеше си с мен подиграваше се напуснах даскало заради него.. накрая ми омръзна защото дори и по принуда реших да загърбя дори любовта на живота си и да живея нещастна..! Но разбрах, че няма бъдеще и че живота е пред мен и го напуснах все още не съм забравила любовта на живота си, да пишем си по интернет, но само приятелски мисля, че не e редно да му споделя за обичта и любовта си към него, и за това ще я крия дълбоко в сърцето си за цял живот..! :((

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 636a88f9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей!
Моят случай е подобен! И а харесвам едно момче с 2 годни по голямо от мен, Пишем си до късно закача ме усмехва ми се нарича ме зайче пингвин мъник дребосък! Скоро разбрах какъв! говорил е за едни момичета че били доцре в леглото! Ако и това момче е така просто го заеби! Но ако не е така се опитай да станете нещо повече от приятели! Ако те харесва първо най вероятно ти ще го разбереш! и на мен ми е испращал сърчица а аз харесвам 2 момчета които са братовчеди но това е друга тема! Късмет ти пожелавам и умната!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 321eb80c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей. Аз също съм като теб с това момче имаме 3 години разлика и той е много сладък. Проблема е че аз му писах и сега ме е срам да го погледна.В училище не съм излизала никъде заради него
Дори не ядох но когато минавах по край него итой ме гледаше много интересно .Веднъж върмяхме с мои приятелки и той ми каза.:
-Ей, муцка
И така вече започна да ми обръща внимание всеки ден си разменяме по няколко приказки и ще стане
Не се притеснявай
Говори с него

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c56b426ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен.
3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял.
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число.
8. Калифорния или Флорида.
9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът.
10. Напиши желание.

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен – Ти си скромен и агресивен.
Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син – Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А-Р – Имаш много приятели и любов в живота.
Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще.
разцъфне.
С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се.
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще.
откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много.
промени и ще се радваш на тях.
Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще.
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш:
Калифорния – Обичаш приключенията.
Флорида – Романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ff2e9d07fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   И аз харесвам едно момче
Той е страхотен
Говорим си често но сме само приятели
Излизаме обикновенно аз той моята най добра приятелка и неговият най добър приятел.
Приятелката ми знае за това също
Не знам дали той ме харесва но аз да и дори понякога го сънувам
Всеки ден ми изглежда по хубав и по хубав

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6f2a60d040
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Хей! Реших и аз да напиша нещо след дълго четене на най-различни истории и коментари!
Та, моят случай е следния - харесвам едно момче на моята възраст, което е от моя квартал, но учи в друго училище, а не в това, в което и аз! Запознаха ни наши общи приятели (момичета и момчета) и в последствие той започна да идва на народни танци, къде танцувам и аз (не заради мен, тъй като той не знаеше че и аз ходя на народни танци) Той е много печен и забавен, познавам и родителите му и може да се каже, че с него сме доста добри приятели. Обаче в последствие аз започнах да го харесвам, не толкова външно, колкото вътрешно той е коренно различен от момчетата от моя клас, които ни обиждат, за да се правят на готини! Наричахме се по фамилии, докато не започнахме и по имена. И понеже споменах, че ходим на народни танци ние танцуваме един до друг, тъй като сме на еднаква височина. Един заветен ден ни бяха разделили по двойки в танца и той се обърна към хореографката ни като и каза, че аз съм по-висока от момичето до него като ме назова на галеното ми име! При което аз не знаех как да реагирам, очевидно той държеше да танцувам до него, а и се държеше супер мило с мен! Една от приятелките ми, ми се явява сватовница и постоянно организира някви разходки, ходене на кино и други само и само, ние да се сближим! Тя е едно от момичетата, които ни запознаха каза, че съм идеална за него. Аз наистина много харесвам (то даже не е и харесване, а направо го обичам) този човек, защото той не е като тъпанарите от моя клас. Където се срещаме винаги си говорим много и той продължава да се държи по възможно най-милия начин с мен и когато танцуваме се нарежда до мен, зад мен и не пуска ръката ми докато някой не му каже.
Искам да разбера дали това момче ме харесва, но вече съм правила една подобна грешка и не искам да я повтарям, но пък този път има мили реакции и от негова страна. Не знам какво да правя! Моля за съвет!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3acfc136fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Харесвам едно момче но той само ме обижда и казва че нейска да ме вижда защото съм му била отвратителна и т. н
Моля ви помогнете ми какво да правя

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1ab6389007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   помисли дали го харесваш като приятел или нещо повече.
Потърси нещо по-добро.

И късмет.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1ab6389007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ей това ще помогне намерих го в един сайт

Често се случва момчето, което харесва дадено момиче, постоянно да го гледа, без да откъсва погледа си от него. Ако учат заедно, момчето ще се опитва да остане насаме поне за няколко минути с момичето.

В момента, в който погледите им се срещнат, е много вероятно момчето да започне да гледа настрани или надолу, защото ще се притесни.

Ако момичето иска да отиде някъде, момчето всеки път ще му предлага компанията си, с което дори рискува да стане за смях пред приятелите си.
Харесване

Когато е поставено пред избор дали да излезе с приятели или да се опита да прекара малко време с момичето, което харесва, момчето ще предпочете да зареже приятелите си.

Когато едно момче харесва едно момиче, то ще се опита да му покаже това като му пише постоянно съобщения. В тях може да не показва истинските си чувства, но постоянно ще търси контакт с него.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 666ef831ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравейте, аз си харесвам едно момче. Ние сме съседи, но той учи в друг град и се виждаме само през ваканцията. Аз го харесвам вече от 3 години. Той е с една година по-голям от мен. Добър е смен когато погледите ни се засичат той гледа надолу или настрани. Винаги когато отива да играе някъде ме вика да отида с него аз му казвам че не искам ( понеже не обичам много много да излизам) Аз го чакам да се прибере и седя на пейката пред нас. Като ме види ми мята с ръка да отида при него и на мен ми става адски хубаво когато ме вика. Искам да му призная но, ме е страх да му кажа, защото ще, каже на другите и ще, ми се подиграват, но много ми тежи тази мъка моля някой да ми помогне много ми гадно. :-(

Вили

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ac23d58f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравейте аз съм Лили и едно момче ме харесва и ме гледа с такъв поглед че ме плаши и ме е срам. Той искаше да ми каже нещо и ми каза да ли да ми каже. Сигурно искал да ми каже обичам те защото като си тръгвах от училище той ми даде

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 55c9554edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Здравейте! Имам спешна нужда от помощ. Не мога да разбера дали харесвам едно момче, или не. На 15 съм и до сега не съм имала гадже. Имам много момчета приятели. Срамежлива съм и това не ми помага особено. От скоро прекарвам доста време с моя най - добър приятел. Той е 2г. по - голям от мен и се познаваме от деца. Имаме уникални спомени заедно и си помагаме много. Като малка ме харесваше за малко, както и аз, но така и не си казахме. Сега, когато го гледам сякаш наистина го харесвам, но не знам дали и при него е така. Пишем си до късно и понякога не мога да спра да мисля за това как се гледаме. Лошото е, че харесвам и друго момче(също приятел откакто се помня )и мисля, че съвсем се обърках вече. За него съм сигурна, че не ме харесва. Същевремнно не мога да спра да мисля и за трети (дори го сънувам) МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b5a994121c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз харесвам едно момче, но не знам дали и той изпитва същото като мен. Той е приятел на брат ми, но не сме чак толкова близки. Той е с 2 години по–голям от мен. Един път бях на една люлка и той седна до мен, говорихме си, но мисля че не ме харесва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ba4009bc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Момичета, помощ! Имам си гадже от 1 месец. Проблема е че той е по-голям, докато аз още съм малка. Много го обичам и не мога да видя живота си без него. Проблема е, че той иска да се еб**. Аз се притеснявам. Може би малко искам но по- голямата част от разума ми казва недей, не сега, не си готова. Иска да го направиме на рождения ми ден. Какво да правя? Не съм готова. Моля ви за съвети.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cc1e234c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Разбирам те и аз имам тъкав проблем. Но моят е малко по-голям. Ако можех да споделя историята с някой щеше да е добре само най-добрата ми приятелка знае

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 16329ebbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз харесвам едно момче което е на 12 били сме на много места заедно. Родителите ни се познават, но незнам той дали ме харесва сле 10 дни имам рожден ден чудя се да го поканя ли или да не го каня.Може ли съвети моля????

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ee5cdcf5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Аз се казвам Цвети харесвам едно момче което е с 1 година по голям от мен той е на 12 аз на 11. Ходили сме на много места заедно,но не сме много близки. Харесвам го от 1 година но ной мен незнам. Писахме си в една моя приятелка му прати едно сърчице и той си помисли че съм аз. След 10 дни имам рожден ден. Чудя се дали да го поканя или не. Може ли съвети моляя???

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9d4fd2479e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Цветни аз съм по същия начин след. Няколко дни имам рожден ден чудя се но това е проблема. И аз имам история в нея ще види проблема. Той е приятел на братовчед ми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bada00da32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Здравейте харесвам една момче с една година по голям от мен може ли да ми дадете съвети дали да го поканя на рожденя си ден или да не го каня? Той е много срамежлив срам го е от мен много. Искам да отидем заедно на кино но немога да му пиша няма мейсинджир... Може ли съвети???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bada00da32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Здравейте харесвам едно момче с една година по голямо от мен. От 6 или 7 месеца го харесвам на незнам той дали ме харесва. След 15 дне имам рожден ден да го поканя ли или не. Той е много срамежлив. Искам да отидем на кино някой път но ме е много срам да му кажа.. Може ли съветиииии??? ❤❤❤

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bcdc4d8900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   И аз съм така

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker