Не знам какво да правя освен да гледам филми и да седя на компютъра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя освен да гледам филми и да седя на компютъра
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 10252 пъти
Здравейте! :)
Аз съм на 14 години. В старото си училище имах около 3-4 най-добри приятелки, с които се виждахме често след даскало. На 15 юни, когато завърших 7-ми клас "Най-добрите ми приятелки" ми казаха, че с мен им е скучно, че аз не съм като тях, че стиловете ни са различни и, че излизат с други по-готини, с които имат общи интереси, също, че съм ги сваляла на по долното ниво, т. е. на загубеняците, аутсайдерите и т. н. Страшно много ме заболя, защото правех всичко, за да им се харесам, за да не ги изгубя, за да останем дълго приятелки.

Отрази ми се зле, защото те ме бяха лъгали през цялата година, помагах им с домашни, подсказвах им на тестове, също докато ги изпитваха на дъската и едно благодаря не бях чула, но все пак тогава се бях обнадеждила, че си имам приятели.

Цялото лято ама наистина цялото стоях у нас, нито веднъж не излезнах, играх непрекъснато на игри, правех клипове и гледах филми. Не поглеждах навън, мързеше ме да отида до магазина, понякога ми се обаждаше братовчетка ми, за да се видим, но аз нарочно не й дигах или когато мама го направеше я молех да й казва, че ме няма, че съм болна, че спя и т. н. Вече не вярвам в приятелството. Имам чувството, че с който се сприятеля ще ме използва единствено и само за да му помагам в домашните и да се подиграе с мен. Така е, аз обичам да уча, защото мисля за бъдещето си, но все пак правех всичко, за да не остана без приятели и да изглеждам като задръстенячка. Сега е точно така! Ново училище, нов клас, нови хора. Ужасно е! Никой не ме разбира, имаше моменти, в които ми се подиграваха в началото на годината, защото цветът на косата ми е рядък и ми измисляха какви ли не прякори.

Прибирах се у нас, нагъвах шоколад и плачех. Това премина, видяха, че аз не отстъпвам, защото си казах, че няма за какво да плача като те не са нещо повече от мен и явно завиждат, но не знам.. Както и да е, оправих се с тях, бях говорила и с учител относно подигравките и всичко се оправи. Но проблема е, че всички са много гадни използвачи, само те разсейват на тестове, за да им даваш отговори и не ги интересува, че ако ме хванат да им подсказвам, аз ще си патя. Както казах - това беше в началото. Сега е по-различно, нищо не им давам, не говоря с никой, просто не ми е добре докато съм в училище. Когато се прибера се чувствам страхотно. И това е, защото през лятото свикнах да правя едно и също - Компютър, чипс, телевизия, мързел и т. н. Всеки ден правя едно и също, ежедневието ми е еднакво, сутрин - отивам на училище, прибирам се - компютъра и филмите до вечерта - вечерям и лягам. На следващият ден е същото, но аз не искам да съм такава. Как ми се искаше да не съм толкова затворена, да имам приятели, да излизам непрекъснато навън на кино, кафе, море, дискотека.. Но не!

Няма с кого да правя тези неща, ужасно е!
Сега наближават коледни и новогодишни празници, на които искам да си прекарам страхотно, НО не със седене на компютъра а със нещо много по-различно. Проблема е, че не знам какво да правя освен да гледам филми и да седя на компютъра.. Писна ми, но няма какво друго да правя, няма с кого да излезна както споменах по-горе.

П. С. - Извинявам се, ако има много грешки. Ще съм благодарна на добри съвети, моля без обиди! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 855685700c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запиши се на курс по танци или нещо друго, със сигурност има нещо, което да ти е приятно да правиш. Там ще срещнеш нови хора, с които ще имате еднакви интереси. Особено пък ако се запишеш на народни танци ще ви водят на участия в различни градове, пък може и в чужбина - определено не е скука. Човек винаги може да си го направи интересно и винаги може да си намери приятели. Имай на предвид, че и аз бях от хората, които се определят като зубърите на класа, но не съм оставала никога без приятели. Който търси намира :) Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d709335ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж приятели има, но си в тази възраст, в която всички се надпреварват да са най. Намери си хора, с които да излизаш и да се забавляваш. Просото се отпусни и се запознаи с някого от съседния клас или другия випуск. Не се отчайваи точно по коледа.. Усмихни се, повярвай в себе си и си намери хора, с които да се забавляваш.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5958692bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   По-добре сама пред компютъра или със книга в ръка от колкото в компания на мръсни лицемери, учи си това за сега е най-добре и има най-много полза. Тия дето сега ги гледаш, че купонясват, вършат простащини и се правят на интересни ще видиш след време, че нищо няма да стане от тях.

Rebel

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3fe3f5d6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка моля те кажи ми че си от Варна

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 979b922156
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Момиче ти не си затворена и си напълно нормална и всичко, което правиш да си седиш пред компютъра и да гледаш филми си звучи нормално. Според мен много се влияеш от твоите приятели. Ако погледнеш реално те просто се присъединяват към обществото по принуда. Никой не иска да е смотан и се прави на какъвто не е. Нищо истинско няма в твоите приятели. Бъди себе си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8288138d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имай предвид, че децата доста изпростяха, така че не се учудвай. Не им обръщай внимание. Излизай повече, ще се запознаеш с нови приятели.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 00be75827a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Оу, преди 1, 5години ми се случи нещо подобно(на 14 съм). С разликата, че аз не им дадох да ме използват и затова ме изритаха от групичката. Само че, нещата се развиха много по-различно, очевидно и двете сме различен характер и хората около нас са по-различни.

Знам колко трудно, тъпо, недопустимо ти звучи да се запишеш на курсове, да тренираш, да рисуваш, пишеш... Обаче няма как. Знаеш ли, че преди да се хвана да си правя коремни преси поне 2-3 пъти седмично нямах никаква увереност то не беше мързел, не бяха мисли
-За кво да се хващам, ще се откажа след седмица. Не знам... някак си е филмирано, за какво ми е. Мамка му, не се виждам да тичам рано сутрин *-*

Няма как! Наясно съм, че не ти се занимава. Обаче сама си казваш, че не искаш това ежедневие, еми стегни се, стани от скапания компютър, облечи се и излез!!!! Ние не можем да ти помогнем, лично аз, ако имах възможност бих се дотътрила до вас и щях да те измъкна оттам ако ще да използвам кран! Това е твоята битка, не позволявай на страха и идиотите да те спрат. Всички ние можем да ти изредим купища идеи, можем да ти покажем сценария на мечтите ти, да ти даваме съвети, НО не и да водим твоите битки. Не го прави за да се докажеш пред мен, или пред останалите хора из сайта, направи го заради себе си!!! Когато бях изпаднала в някакво такова положение и на мен ми идеше да седна и да се оплаквам по скайпа, но си казах - или ставам и го правя, или ще си тъна в простотията.

Знам, грубо е, аз съм груба, но понякога хората се нуждаят от това! Онези в даскало ли? - нищо сериозно. Както казаха над мен сега се опитват да се докажат кой е най-най. Да не ти пука за миналото, щом онези пикли не са в настоящето ти има причина за това. И отново ти казвам съжалявам, обаче ако сега не ги изтръгнеш от мислите ти е прекалено възможно да ги срещаш в бъдещето (не самите тях, но други хора със сходен характер).

Не ме интересува дали ще ме напсуваш, дали ще ме намразиш, не ми пука и кво ще кажат хората след мен, но аз съм с теб, макар и мислено. Защото помня, когато ме оставиха, помня как се прибирах сама и всъщност не плачех-смях се ( лицемерно! ) и ако можех да върна времето назад не бих променила нищичко. Единствената мисъл, която ме караше да се смея и да се радвам беше, че съм се измъкнала от шибания народ, че съм жива- здрава. Не плачи че са те използвали и предавали, радвай се че вече няма да го правят. Хей, кошмарът свърши!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: be115175dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   И аз съм имала подобна история - дори два пъти попадах в компания от хора, които ме разочароваха по подобен начин.
След 7-ми клас влезнах в елитна гимназия и там хората бяха подобни на мен. Не ми дремеше за тях, правих си всичко, което си ми харесваше.
Отдадох се на книги и на учене, живях си сравнително спокойно и намерих най-добрата си приятелка - себе си.
Сега хората се надпреварват да ми бъдат приятели, аз си избирам приятните за мен.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ae845610ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Учи и стига мързелува!

Нали братовчетка ти се е обаждала? Защо не си й говорила? Тя няма да ти се подиграва и да те предаде. Та вие сте от една кръв, роднини..

И как мислиш да отидеш на дискотека, на кино, като не вярваш в приятелството? Сама ли да отидеш? Не, няма да ти е хубаво сама.. Човек не може да намери идеалния(истинския) приятел от пръв път. Ще трябва да "завържеш" още приятелства, докато си намериш подходящите( ;д дано ме разбра).

П. С:Инатче ми се струваш..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c6b766ac3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей,
Аз съм в абсолютно същата ситуация и съм колкото теб. Само че съм момче. И мен ме използваха така да преписват в новия ми клас, но вече не давам на всички. И аз нямам приятели. В никакъв случай не им давай да преписват и тнт. Защо не излизаш с братовчедка ти. Аз само с моята излизам пък и нямам друг. Дали можеш да кажеш от кой град си

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bc8a2a5764
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, много зрял поглед имаш на нещата, разсъждаваш много добре за тия 14 години, дано някой да не ти изпие мозъка, в което силно се съмнявам и надявам да не стане.
Авторке, липсва ти мотивация. В един момент от живота си и аз бях така, но открих неща, които да променят това (моите са доста странни и няма да ги споменавам.. ). Излез, разходисе из квартала или иди до центъра. Слагаш слушалките и изолираш всичко, което те дразни. Музиката преоткрива светове : ))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1dc9ebe111
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ха, аз съм на 16.... момче.
Бъди себе си, не се променяй, защото в един момент ще ти писне. Знам, че не си решила да се променяш, но аз (за себе си) съм забелязал, че промените стават неочаквано без да забелязвам. Работи върху себе си, все някога ще те забележат. От къде да знаеш? Може и да започнат да ти се подмазват? : ) Твоето ежедневие хич не е различно от моето с единствената разлика, че аз нямам добри оценки. Имам си няколко приятели, но те са истински. Качеството винаги е над количеството. Тези лицемери ще са ти за урок - да се пазиш от тях и да не им се доверяваш. Всяко лошо с добро да се отвръща, макар че звучи доста наивно да си мислиш, че някой ден ще ти се отблагодарят. 8-мият коментар е доста добър, мисля да го изпробвам аз самият.
Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b14b5f59f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Аз мога да ти бъда приятел. И аз съм горе-долу така,чувствам се прекрасно когато не съм в училището ,защото не се чувствам част от моя клас. Не знам как да се приобщя към тях и се чувствам като пълен аутсайдер. Моят скайп е ......... и много би ми се искало да си поговорим ,но "преди: 7 месеца, 27 дни".Това означава,че едва ли ще прочетеш този коментар. :)))


Модератор: Не публикуваме лична информация.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9dc6d053ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Запиши някакво бойно изкуство да тренираш!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cbd407b7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Господи имам чувството, че аз съм го писала. Имам същите проблеми като теб. На твоята възраст съм. И аз имах приятелки, които ме зарязаха. И мен ме карат да подсказвам и да помага за домашни. И аз си седя по цял ден в нас. Наистина, ако прочетеш това. Моля те пиши ми. Просто остави коментар. Хубаво е да намериш сродна душа. Много искам да си попиша с теб. Ако се интересуваш просто остави коментар :).. И аз бях като теб, но ми омръзна да си седя в нас. Искам живот... Надявам се и ти

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0b2c05c89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Един съвет просто не се отказвай. Препоръчвам ти СПОРТ това е най - хубавото нещо чустваш се свободен :) най - важно не се интересувай от чуждото мнение МНОГО ГОЛЯМА ГРЕШКА!
Това е :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: dbc0003654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Разбирам те много добре прочетох историята ти.Аз бях в друго училище,там госпожата не ме харесваше.Затова мама и татко решиха да ме преместят в друго училище.Там едно момче само се заяждаше с мен и ми викаше Елица лъжица.Тогава си намерих приятелка ,но тя ме изостави когато излязохме за 10-ти път навън.И аз разбрах че ще е така сега имам една единствена приятелка и от време на време излизам да играя с нея но повечето време правя същото като теб.Затова те съветвам да караш колело скейтборд ролери да играете на монополи гледай си работата не се сърди човече да ходиш на плуване и т. н. мен мама ме записа на плуване и вече се научих да плувам по гръб и крол и междодругото можеш да играеш на една игра с танкове ето и как се пише www.tankionline.com .Е дано съм ти била полезна пожелавам ти късмет.аз съм на 10 години.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: aad183d154
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ох направо не знам какво да кажа. И на мен ми се случва нещо подобно, въпреки че приятелите ми (поне ако имам такива) не са ми казали, че сам скучна, но аз го усещам, защото докато сме заедно винаги те са важните а мен и един път не са ме попитали примерно как съм, как е минал деня ми, добре ли сам или нещо подобно. Моята най-добра приятелка замина в края на 6 клас и сега в седми си намерих истинска приятелка и сам сигурна, че мога да и вярвам, но така де само тя ми остана другите са гадни използвачи. На теб ти се подиграваха за косата, на мен ми се подиграваха че сам много висока, но всяко нещо си има край и аз го поставих когато използвах ръста си да ги накарам да ме уважават и до ден днешен си остана страха у тях, че ако направят нещо което не ми хареса ще им се случи нещо лошо, но пък все още чувам обидите зад гърба си, но се свиква след като сам минала 7 години на нещо толкова отвратително което може да те повали на земята и да не ти позволи да се изправиш.

Но да се надявам, че през Септември когато започна да уча в Бургас с нов клас нещата ще се променят до някаква степен, но точно аз не мога да ти кажа какво да правиш през лятото защото аз до някъде сам в същото положение!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4ec18ef907
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   СПОРТУВАЙ!!! каквото и да е! можеш да спортуваш сама или да се запишеш в отбор с други хора който могат да ти станат приятели и знаеш ли можеш наистина там да откриеш истински приятел :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 86cd7602eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И аз нямам мн приятели. Имам една приятеллка, която е на 12 г. (аз съм на 15) и братовчедка на 21 г. и това са ми приятелите. Братовчедка ми живее в друг град, като си дойде (идва у нас около празниците) с нея излизаме и се забавляваме, а с другата ми приятелка (която е на 12) се виждаме само около Коледните празници. През другото време и аз само стоя пред телевизора или компютъра, но така ми харесва. Имам малко, но истински приятели.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e302e59af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Поемай рискове. Както искаш го тълкувай ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6bee0d81c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   На 38 съм а все едно разказваш моя живот когато бях на твоите години !
Хич да не ти пука . Гледай ти да си добре другите ги зарежи .
Има една разлика само между моя и твоя живот Аз се оставих братовчедка ми да ме използва . Като я отрязах се разсърди и повече не се обади. ДНЕС имам известни здравословни проблеми и съжалявам ,че тогава отдавах значение на хорските приказки .

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: be6bd214ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Момиче,при мен е подобно.Само дето мен не са ме обиждали,защото започнах да се правя на ''забавна'' и да ги развеселявам..не че това съм аз.Но е по-добре.Спокойно,ще си намериш приятели,но просто на тая възраст е едно такова..;/ бъди просто по-търпелива :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: be6bd214ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Мила и аз бях така, но си намерих, както и ти ще си намериш. Просто почакай малко да мине този гаден период.. Каза, че си правила клипове? И аз правех нещо подобно, може ли да ми обясниш какво точно имаш предвид?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 03402c0916
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Има ред дейности. Многото седене пред компютъра предразполага към сериозно затлъстяване, та мога да препоръчам следното:
Хващаш автобуса към някое близко село, отиваш за по 10 лева на ден прекопаваш няколко дена градини, после се разхождаш из близките гори и поляни до припадък, а накрая отиваш в хоремака на приказка с местните. Алкохола може да се замени с някакво безалкохолно.

Успех!!!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d9cc80ebc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Хей мисля, че не трябва да гледаш толкова много телевизия и да си толкова време на компютъра, защото не е хубаво за очите. Мисля, че като се затварях вкъщи и гледаш филми се замозалъгваш, че всичко е наред. Запиши се на спорт аз примерно много обичам ездата. опитай се да си намериш приятелки. Може ония тъпи момичета да са те изоставили, но не трябва да отблъскваш и единствената си приятелка имам предвид братовчедка ти. Така че спри да се оплакваш и самосъжаляваш и си намери приятели.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 83fa432457
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Тренирай вкъщи или ходи на фитнес, след време няма да съжаляваш. А и страстта към спорта или фитнеса събуждат интерес у хората. Ще се изненадаш. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db78275824
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Ами затова трябваше да дружиш и с момчетата и с от другия клас и след всяко връщане от училище се заприказваи с тях.
Например аз сум нещо подобно на теб, доста съм сръмежлив и нямам купол от приятели. Аз и един приятел от класа ми не спираме да си контактуваме всеки час по скаип, и просто когато доиде време за да изберем училище решихме да сме в едно даскало и писахме една и съща стипендиа. Можехме от всички други училища да флезем в най-добрите, но решихме да сме едно от най-простите. Знам 50% кой ще са ми от калса но ще сме само момчета в клас и затова мисля, че ще е прекалено лесно запознанстването. Дано да е така но септември ще видим :)
Мисля че се е минала година от писането ти на това но все пак започни да се срещате с хора от другия пол така сте с по висока класа

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b6334b85d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Аз ви разбирам отлично, и не пожелавам на никого такива приятели и такъв живот.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 00ec2ba293
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Разбирам те напълно! Миналата година поканих 2-те си "НДП-та" на рождения си ден. Те ме извикаха да поговорим насаме и ми се разсърдиха, ей така без причина. Както ѝ да е. Минаха 30 минути и по едно време една каза "Аз винаги съм аутсайдер", а другата каза "Това не е вярно аз съм! " После си говорихме много дълго и те казаха "Ние вече няма да сме аутсайдери! ТИ ще си аутсайдер! " После нарекоха партито ми тъпо и се обадиха на родителите си да ги вземат. Стана ми много гадно :(! После обаче се забавлявах с моя братовчед. Ок. Тази година преглътнах всичко и им простих. Пак си бяхме НДП- та. Те обаче пак се изгравриха с мен. Казаха ми, че съм странна и аз се натъжих. Те се изсмяха в лицето ми едната каза "Обичам когато си тъжна"! Разбрах ги що за стока са. Не им обръщах внимание и си бях добре!
До авторката: Ами защо не дружиш с другите? Все ще се харесаш на някой! Просто бъди себе си!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 245d9b0d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   аз сега също съм в друго училище и се опитах да изказвам ама не се получава. Все още ми е зле там. Ти поне си по - щастлива и се оправяш, но аз не.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5a9b333cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Започни да си водиш дневник и записвай всичко което мислиш и чувстваш. Записвай интересни случки от живота както и не толкова интересните. Освободи се от негативните мисли. Не обръщай внимание на другите и ще видиш колко добре ще се почувстваш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2dbfe0e0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Спокоино все някога ще доидат правилните хора но до тогава излез лолеи се реди пъзел рисуваи излез с братовчедка ти не се знае може и да ти стане забавно с нея дори да е много малка аз се забавлявам с братовчедите ми дори и да сана 5 ги водя тук там из ПОВЕЛЯНОВО и те се забваляват и ми става ина мен забавно танцуваи играи на нещо с кучето и котката ако имаш такива може и да пееш нямах аз със кого да излиьсм от както станах 7 клас и за това си пях любимите ми песни и точно тогава осъзнах че мога да пея и си пев постоянно никои не може да ти прави живота скучен ако ти не го направиш такъв живота е кратък така че всяка минута е ценна забавляваи се и най важното НЕ ВЗИМАИ ПРИМЕР ОТ НИКОИ Т
АКО ВЗЕМЕШ ПРИМЕР ОТ ТЯХ НАЙ ВЕРОЯТНО ШЕ КРИВНЕШ ОТ ПЪТЯ НЕ СЕ РАЗГОЛВАИ И НЕ СЕ ПРАВИ НА НЕЩО КОЕТО НЕ СИ БЪДИ СЕБЕ СИ!!!

ИЗВИНЕТЕ АКО ИМА МНОГО ГРЕШКИ НЕ Е НАРОЧНО

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker