Страх от болката при първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх от болката при първия път
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4071 пъти
Здравейте на всички! Първо искам да ви пожелая Весела Коледа и приятно изкарване на празниците, съпроводено с много усмивки, щастие и любов!

Та да преминем към моя въпрос... Със сигурност вече сте изчели много такива... Аз съм момиче на 15. От няколко месеца имам приятел на 17 и наистина много го обичам. Нежен и внимателен е, винаги може да ме накара да се усмихна и наистина знае как да се отнася с едно момиче. Супер романтичен е и наистина не съм мислела, че едно момче може да е толкова нежно. Досега не ми е предлагал да правим секс или нещо подобно, но в един момент и това ще стане. Знам, че ако наистина ме заслужава няма да е с мен само заради секса, но така или иначе в един момент от живота ми това ще се случи, а мен много ме е страх от болката при първия път...

Наскоро се бяхме събрали няколко момичета и стигнахме до тази тема. Едното момиче не беше девствено и каза, че при първия полов акт много, много, много я е боляло.. После два дена ходела като патка и не можела да кляка или сяда от болката. Всички се наплашихме. Преди това не ме беше страх чак толкова, но след като чух думите и някак се наплаших...

Знам, че при всеки болката и количеството на кръвта е различна, но ме е страх да не ме боли много...
Искам да ви попитам има ли някакъв начин да боли по-малко? Например бях чела някъде, че ако пиеш обезболяващи преди акта почти не се усеща болка... Не искам да се отварям сама или да ходя на гинеколог, защото мисля, че това е глупаво и първия път трябва да е с някого, който наистина обичам.

Благодаря предварително на всички, които ще прочетат историята ми и ще ми дадат съвет, защото за мен е от много голямо значение!...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0b19992602
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е? И какво са 2 дни "ходене като патка" на фона на 50 години щастлив полов живот?
И нали не си мислиш, че някой друг може да го направи (отварянето) вместо тебе - да те отмени един вид?
Я стига глупости - вземи си 2 дена болнични ако трябва! Сефте жена ще се дефлорира...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 546d3504f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да ти кажа, при мен нямаше болка, съвсем лека беше и много малко, ама наистина много малко кръв. При всеки е различно, наистина. Незнам дали има начини да не те боли. Може би, най-добрия е да обичаш човека и да му се довериш. Затваряш очите, гушкаш го, той ще усети как се чувстваш и дано да се държи с теб както трябва. Ако си сигурна в това, няма да имаш проблем. Отдай се на това изживяване. Всички сме минали по пътя.

И не се притеснявай за следващия ден. Ще се чувстваш старнно, различно, все за това ще мислиш, ще се връщаш мислено, но това е нормално. Дръж се така, че да не ти личи, въпреки че ти ще се усещаш вече по-различна... или поне първия ден. Успех, мила и не забравяй презерватив!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1aeead88b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здрасти - твоята приятелка действително е патка и просто е решила да ви се направи на интересна.
Не е никаква философия или геройство, не боли особено, леко дискомфортно е просто... не боли изобщо като при менструация например...
Не слушай глупави приятелки, а вземи и го направи най-после на живо

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c258929e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   За Бога, миличка, та ти си още дете!!! Послушай съвета ми и не бързай! Всичко с времето си! Разбирам, че обичаш момчето, но много ще сгрешиш, ако спиш с него на толкова крехка възраст!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c258929e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   За Бога, миличка, та ти си още дете!!! Послушай съвета ми и не бързай! Всичко с времето си! Разбирам, че обичаш момчето, но много ще сгрешиш, ако спиш с него на толкова крехка възраст!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5b4150673a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, моя проблем беше същият даже беше много, много по-зле. С приятеля ми вече бяхме голи в леглото.. така да кажа и готови, но на мене ме беше адски много страх цялата треперих и почти бях готова да се разплача ;д. И аз като тебе бях чувала и чела че много боли. Приятелят ми беше много нежен правеше го бавно дори ми даваше и ръката му ако много ме заболи да я стискам силно, казваше ми само да му дам знак, когато ме заболи или да извикам и той моментално спира, но на мене ме беше адски страх.. той трагва да го.. варва аз почвам да крещтя и да се свивам ( не усещах болка просто много лек напън, но си бях внушила, че боли). Така с моя приятел се мъчихме две вечери под рет докато не се отпуснах и си казах, че не съм първата нито последната, когато си го казах, той ми каза готово е всичко сварши ;д.. не усетих абсолютно никаква болка и даже нямаше кръв, чесно казано жсичко зависи от приятеля ти и от психиката ти! Успех :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8bdc4ec53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей, аз съм на същото положение като теб. Въпреки че съм на 17 години, но това е друго, ако си сигорна в момчето не го отглагаи той ще разбере че ти е притеснено... просто го направи :) Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 819f3c5f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "После два дена ходела като патка и не можела да кляка или сяда от болката. " Толкова е смешно, когато някои заблудени момиченца започнат да описват все едно са притърпяли операция....
Та към въпроса.. за да не те боли трябва да си на 100% сигурна че го искаш. Когато го искаш следователно се отпускаш и даваш на момчето да си свърши работата. Естествено и момчето трябва да знае какво да прави и как да го направи.
Дори и да те боли ще е само за момента, след това си минава... както казах това не е операция, за да те боли и да не можеш да ходиш 100 години...!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker