Как да се справя с побойницата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (105742)
 Любов и изневяра (25282)
 Секс и интимност (12413)
 Тинейджърски (20901)
 Семейство (5383)
 Здраве (8432)
 Спорт и красота (4362)
 На работното място (2472)
 Образование (6581)
 В чужбина (1408)
 Наркотици и алкохол (996)
 Измислени истории (757)
 Проза, литература (1564)
 Други (15038)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се справя с побойницата?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1893 пъти
Едно момиче в училище има баба, която продава на центъра /на път за вкъщи/. И веднъж и казах как се държи внучката и в училище - тя си се държи лошо и казах всичко на баба и. /това беше петък/ И на следващия ден тя ми писа в скайп и ме заплаши. Аз и казах че не може да ме спре, каквото и да прави. После ме заплаши и във фейсбук. Блокирах я и в скайп и във фейсбук.

Като дойде понеделник тя само ме обиждаше, излагаше ме пред всички, минавах си покрай нея тя ме риташе и се опитваше да ме спъне, когато влизах в класната стая тя блъскаше вратата и така ме удряше.

Когато свърши часа ни тя дойде зад мен. Бях клекнала и си прибирах учебниците и си вадех за следващия час. Когато се изправих тя ми дръпна косата и ми каза "предупреждавам те за последно спри да коладиш на баба ми какво правя, как се държа ва даскало, с кого движа и т.н." но аз и казах че не може да ме накара, каквото и да ми направи.

Казах на класната ни. Тя я извика и я пита защо се държи така лошо с мен. Побойницата отвърна, че защото съм клюкарила какво прави в даскало, но класната и каза, че това не е повод да ме тормози. И като свършихме училище казах на майка ми.

Аз не съм от тези наистина клюкарки, просто искам майка ми да знае какво става, тя има право да знае! И и казах. Когато имаше родителска среща, на връщане най добрата ми приятелка и казала, че това е бабата на побойницата и мама говорила с нея /говоря на -л, -ла, -ло, -ли защото аз бях в болнични тогава/. И на следващия ден биячката започна да се държи още по лошо, защото майка ми казала на баба и да спре.

Когато имахме физическо възпитание тя влезе в съблекалнята. Седя 2-3 минути и започна да ме обижда - как съм била дебела, как това как онова - без нищо да съм и казала. Защо ли изобщо не се махнах от там |( . В края на деня когато свършвахме предпоследния час тя дойде. Най добрата ми приятелка ми видяла задачите и каза, че не ми били верни. И аз и викам - откъде знаеш, да не си пророк. И тогава оная дойде и ми вика, че само съм се заяждала със всички. Но аз и казах - кой се заяжда сега? И тя ми удари шамар шматката проста ше ма удря!!!
Ако родителите ми бяха мъртви досега да съм я напердашила, но сега когато са живи не - имам такова възпитание просто.

Когато се прибрахме казах на нашите. Тати много се ядоса и отиде при баба и. Каза, че ако пак внучка и ми удари шамар, тати ще я чака пред училище, когато свършваме и ще и се случи същото на нея. Малко по късно тя ми се обади и ми се извини. Аз я питах откъде разбра, а тя ми вика за кое? Аз и казах баба ти ще ти каже.

И сега не знам пак какво мисли и какви са и намеренията. Сигурна съм, че ако пак се повтори ще говорим с директора, но засега какво да правя, помощ!!! Само ме злепоставя, само ме мъчи!!! Моля ви дайте ми съвет! Аз не съм от онези глупавите дето имат двойки. Аз съм от отличниците на класа! Но да не си помислите пък, че съм зубар. Но, моля ви, моля ви, дайте ми съвети как да се справя с побойницата само ми вгорчава дните!!! /само като си помисля, че преди ми беше приятелка ми се повръща.../

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0a80f51c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо изобщо си отишла при баба й? извинявай, но в случая сама имаш вина, за това че си е предизвикала...
а как да се справиш с нея ами просто е говори с нея!!! и недей да е топиш пред техните. ти на нейно място как би реагирала? ! само това искам да те питам? ! нямаше ли да ти стане кофти, да почнеш да се заяждаш... извини й се и ти спри да е топиш пред баба й и лека по лека нещата ще се оправят сами... това да ти е за урок... дали ще е класна, баба, майка или брат недей да топиш - никой не обича да бъде топен по този начин!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 319af66529
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И след всичко това рейтинга ти в даскало е спаднал по-драстично от всякога? Ако бях на теб нямаше да чакам толкова време, погледнато реално си постъпила съвсем правилно, но като за тинейджър е доста грешно. Близко до ума е какво би направила онази "силната". С такива като нея няма смисъл да се говори, още по-малко да се порти на роднините и. Затапяй я, няма начин да я спреш да те удря, спъва, обижда, (или поне да се опитва да го прави)но можеш да я накараш да изглежда смешно. С провокация излиза, че си задръстена, ако я нападаш по всякакви закони ще загубиш...
, , Виж са ма, много си дебела! " " Аууу, да, заболя ме самочувствието :D :D :D "
Самоирония, остроумие... сещаш се.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 93e00a8d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момичето има много голям проблем - родителите ? явно са я изоставили и са някъде в чужбина. Много добре описа такова дете - нека тук да четат подобни родители. Няма изоставено на баби и дядовци дете, което да няма проблеми!

Конкретно ти си реагирала правилно, но ако искаш спокойствие - престани. Игнорирай това момиче. Аз така с подобна побойница се справих - с пълен игнор. Помоли най-едрото момче от класа ти да те защитава. Понякога да не намесваш родителите е по-добре. Баща ти не може да я натупа, защото ще отиде в затвора, но ако те закачи и някое момче я изрита, няма какво да се прави - ще те заобикаля отдалеч. Само с помощта на другите деца ще се справиш. Разкажи им, какво се случва и ги спечали за себе си. Не я издавай повече на баба ? - явно няма смисъл и жената е загубила всякакъв контрол над детето.
На ударът - с удър, но не бъди сама!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: df770ab19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти каква работа имаш да ходиш и да пееш кой какво правел,?

И, не, не можеш да я удариш не защото си тооолкова възпитана, а защото си страхливка.
Аз бих я набила пред всички, да и дам един хубав урок.

Лоша

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 24f07a6320
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И в нашия клас имаме такава и аз съм отличничка и тя само ме обижда спъва и рита постоянно трябва да се закача. Прави се на голямата работа. Обиждаме на ку*ва гувно пу*ка (и се извинявам за грубия си език). казах на класната но тя само я предупреди че ще има среща с директора иначе родителите и не знаят те са в Англия. И на всичкото отгоре си има по малък брат който е бая по възпитан от нея. Разбирам те но чак така да казваш направо на баба и. Системата е такава: Първо се казва на класната даскалка, после класната казва на настойника и ако всичко продължи на директора. Ако нещата се усложнят направо на социалните

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a38b1cbae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От къде започна всичко сама и отговори кой е виновен? Какво искаше да постигнеш като я изклюкари първия път на баба й? Да я превъзпитаваш ли реши? С клюкарне нищо не се постига нали разбра! Кашата сама си я забърка сега никой не може да ти помогне трябва да скочиш и да се биеш да я победиш иначе нито мама нито тати нито баба й ще ти помогнат само ще влошат нещата ако продължаваш да клюкариш и другите деца ще те намразят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8587556531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, и аз ще попитам защо си я изклюкарила НЕНАДЕЙНО на баба й...
Разбирам да си била пряко засегната нещо от поведението й. Или дори да мислиш, че е правила нещо недопустимо и да си почувствала длъжна да я издадеш - трябвало е първо да я ПРЕДУПРЕДИШ, че ще го направиш, за да не е подло.
Щяла е да поне има възможност да се поправи. Ако не - вече тя си е виновна, все едно сама се е издала.
Научи това правило веднъж завинаги - неприятните неща се правят само с предупреждение. Даже съдия-изпълнителите и рекетьорите първо предупреждават, после нахълтват в дома ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8587556531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към номер 6 и всички потърпевши, които никой учител или директор не може да защити.
Единствения начин да се вземат сигурни мерки със злосторниците е - ако учителката откаже да вземе отношение или е безсилна - отивате при директора и НАСТОЯВАТЕ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ за ситуацията, която е нетърпима, и че сте подложени на продължителен психически тормоз. А ако откажат да вземат адекватни мерки - това е равносилно на тормоз от страна на училището. Можеш дори да ги осъдиш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 907e12be3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Постъпила си правилно, бабата, ако не е разбрала преди, вече знае, че има проблем с внучката си. Ти не родена, за да търпиш грешките от възпитанието на баби, дядовци, лелички и стринки. Сигурно не е популярно сред връстниците ти, но е нормална постъпка. Много по-нормална, отколкото ако се сбиете. Ако беше победила първия път, щеще да ти друсне по-силен бой втория. А сега поне ще си трае.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ea515754ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да съм я пребила 1000 пъти ;) Въобще да не ти пука биеш и шамар и до там бе ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1b21ea7704
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Удари я силно и ти я заплаши, , и ще видиш, че не само тя ще те уважава :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker