Накъде в живота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Накъде в живота?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 1965 пъти
Здравейте на всички!
Та откъде да започна. Животът ми е на никъде не се разбирам с никого от семейството ми и положението вече стана напечено, при който и от тях да ида да живея не се чувствам добре. Наскоро навърших 18 години и реших, че вече трябва да се взема в ръце и да поема своя път в живота. Била съм и в чужбина така, че България не ме задоволява, нито пък Европа, бих искала да видя свят, да се реализирам навън. Въпросът е, че незнам какво искам и какво да направя. Ако замина в друг контитент е необходима виза? Най-сигурният начин за престой учене ли е? А ако предпочета да работя навярно това ще е черен и естествено по-малко заплатен труд? Какви възможности имам, незнам накъде да поема, посъветвайте ме нещо, предложете, изкажете мнение. Сама съм и съм решила и сама да почна да се оправям в живота, но все отнякъде трябва да почна, а всяко начало е трудно. Обожавам да пътувам и не ме свърта вече на едно място. Как да постъпя? А как се намира работа в чужбина, имам ли шанс ако замина сама на авантюрата без да познавам никого и нищо... Имам ли шанс за успех или летя в облаците? По принцип нищо не е невъзможно, но знам ли... А ако замина да уча в друга страна ще мога ли напълно сама да се издържам или това е непосилно при нищожните 20 часа на седмица без финансова подкрепа от родител? Дано да сте разбрали какви са точно притесненията ми ще се радвам на малко помощ от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4b31c13a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кристиана:

Прекалено много въпроси, на които никой не е в състояние да ти отговори. Единствения човек който може да ти даде отговорите, това си ти.
Осъзнай и преосмисли целите си... и ги преследвай.... каквито и да са те... не се отказвай, бъди устремена...

Съвет: Навън ще ти е доста трудно сама... без никаква подкрепа, без приятели и роднини, помисли си.. не взимай прибързани решения и не върши глупости... Много е трудно да се реализираш сама навън, трябва някой да ти подаде ръка, поне в началото... да ти даде един добър старт. Според мен това, което си го мислиш е невъзможно. Без пари, сама, на чуждо място с чужди хора...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ed8a9e1fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм космополитен човек - на 19 напуснах България и с цел учене в чужбина, но имах ЯСНА ЦЕЛ, знаех ТОЧНО какво искам, знаех езика и си оправих САМА документите, и сама се издържах и всичко...
Познавам доста като теб - повечето останаха само с желанието - давах им в началото и информация, и съвети, но осъзнах, че просто искат аз да им свърша работата както мама и тати са го правили преди... е, сори... не става така!
Хвани се в ръцете и реши къде, какво и как САМ!
Добре дошъл в света на ВЪЗРАСТНИТЕ.
Такива като теб са още деца - хвани и завърши нещо в Бг-то, поне си хвани малко хляба в ръцете, защото не става така, както си тръгнал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker