Влюбена, а за него съм поредната бройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена, а за него съм поредната бройка
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2946 пъти
Здравейте, искам да опиша историята си и се надявам да получа добри съвети :) На 23 години съм студентка по Журналистика и така преди време имах неблагоразумието да преспя с един мой колега, бях девствена, той ми беше първия. След това повече не ми се обади. Пробвах да се свържа с него, но ми затваряше. Стори ми се мн странно това поведение, защото 2 години преди да спя с него ме сваляше и се мъкнеше след мене, мислех че сме приятели и ме харесва. Една вече реших да му пиша, думите му бяха мн секс ти трябва на тебе да не изостанеш от връстничките си. Аз не му отговорих нищо. По късно вечерта започна да ми пише той явно е бил пиян, питаше ме дали искам да ме чука, и тем подобни, как той щял да ме разпусне аз му отказах и започнахме да се караме. След няколко дни отново ми писа, но не ми се извини и не можахме да се разбереме отново.

Преди началото на трети курс пак ми писа защо не ходя на лекции, че ми се бил правел на простак и за това се извинявал и ме покани на дискотека, аз отказах. Последния път в които си писахме беше по Коледа и се карахме заради това че не спира да ме гледа в часа и да ми говори цинизми. Той се ядоса и ми каза, че съм му била поредна и ме еб*л и не съм му интересна, а защо тогава ме гледа непрекуснато в часовете и ми разправя, че иска да ме пробва и да ме *бе? Аз му отказах и той каза ще видиш, скарахме се аз започнах да го обиждам. Не знам какво да правя дали да предприема нещо, мисля че няма смисъл, но се колебая защото го харесвам, просто тези постъпки от негова страна ме объркват и за това винаги когато сме на лекции не му обръщам внимание и се правя, че не го виждам, защото преспа с мен и ме остави.

Моля да ми дадете съвет, защото неговото поведение ме обърква и не знам какво точно да правя. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4dbf22737c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли колко жени казват, че след секс не искат да виждат мъжа с когото е станало? Виждала ли си го пиян, с други жени и т. н.? Познаваш ли мъж, който да си налага мнението пред жена, с която е имал някога полов живот, след като не е отправил словесна обида към нея и тя да не му обръща внимание? Ако познаваш такъв мъж, не се стряскай от поведението на твоя колега (състудент от друг курс, група), защото има жени, които се стряскат от самото поднесено извинение от описанието ми по характер мъже.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 24e9e7a642
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история я четем За втори път! ако имаш поне малко достойнство го зарежи и намери някой, който Да те уважава. поведението му е непристойно и неуважително. сама прецени

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 57bf984c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остави този боклук! Не се ли осъзнавате бе жени, сами се унижавате, а после питате защо!!!! Дано постъпиш правилно

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b90d468d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкарай го тоя простак! Много под твоето ниво е. Първо те обижда, после се напива и се извинява, после казва, че не си му интересна и те бил минал. Такива под път и над път, с лопата можеш да ги ринеш. Намери си някой с по-малко психични отклонения. Това е моя съвет.

jay

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 489cdf5e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Потърси си друг, който ти харесва повече, и си приказвай с него и дано се получи и забрави този простак, който явно е много тъп.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d04b471de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Понякога нещата които хората казват са истина - ти си поредната му, той сам го е казал. Остави го - такива са ужасни, гледат само да преспят с теб и те оставят, защото вече сте го правили. Остави го намира и му кажи да престане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5de14a42a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не му обръщам внимание отдавна, не го поглеждам дори, не ми е минавало и през ума да преспя с него отново , знам че е буклук, но вътрешно ми емн гадно и не мога да го понасям като го виждам всеки ден на лекции, това е проблема, защото там се опитва да ме дразни с простотиите си, наясно съм че трябва в най скоро време да взема решение и да му тегля майната, , вътрешно в себе си, но не е толкова просто. Месри на всички за коментарите. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5de14a42a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не извинението му ме е стреснало, а самото му поведение, което не е адекватно номер едно. Подробностите аз си ги знам :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7c308659e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човекът е объркан, комплексиран и най-вероятно на сухо. И то е от гадните комплексарчета които за да докажат собствената си значимост издевателстват над най-ранимите. В интерес на истината на мен ми е много по-странно твоето поведение. След всичко казано и сторено ти имаш все още колебания??? !!!
То тогава може би той е подходящият за теб.
BV

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker