Нашите провалиха всичко... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нашите провалиха всичко...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2117 пъти
Момиче на 15 години съм от Пловдив. Преди да започна историята си ще подчертая факта, че досега момчетата, които съм харесвала не са показвали особен интерес към чувствата ми. Докато тези, които са имали симпатии към мен са ми били безразлични.

Наскоро се запознах с едно момче и от около 3 месеца започнах да го харесвам, а той ми е казвал почти в прав текст, че изпитва същото. Училищата ни са наблизо и често се виждаме. Наживо изглежда отворен, с голямо самочувствие за пред другите, докато аз съм по-свита и неуверена и не успяваме да проведем нормален разговор, защото все е заобиколен от разни хора. Пред компютъра обаче и двамата се отпускаме. Смея да твърдя, че ми е споделил много повече неща, отколкото на хората, с които се движи, но въпреки това помежду ни винаги се е усещала дистанция.

Случи се преди около две седмици. Беше петък вечер и бях в необичайно добро настроение. Прибрах се от училище и седнах на компютъра да проверя за нещо ново. Видях, че ми е писал и му отговорих. Какво пък, реших този път да карам без много задръжки. Той също изглеждаше развеселен. Започнахме дълъг разговор, различен от всички останали, които сме имали досега.

Каза ми толкова много неща, които отдавна мечтаех да чуя, когато изведнъж компютърът изгасна. Обърнах се, баща ми беше влязал в стаята и беше дръпнал щепсела. Толкова много му се молих да ме остави само този път, обясних му колко важно е за мен, но уви той си знаеше неговата. Единственото, което постигнахме беше да събудим и майка ми и стана голям среднощен скандал. Нямах избор легнах си.

На следващия ден му писах и му се извиних, че така внезапно съм излязла. Обясних какво точно се беше случило, но за съжаление нищо не беше същото. Дистанцията отново се усещаше, дори изглеждаше много по-голяма отпреди. Той започна да се държи по-студено отвсякога, а аз се отказах от опитите си да бъдем, както преди, но оттогава не съм на себе си. Изпуснах шанса си, заради родителите ми. Виждайки ме такава, каквато съм сега, всичко което казва баща ми е "Голяма работа ... гледай си домашните ..."

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: bc7e81c8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако, държеше на теб щеше да прояви разбирателство, дори и само приатели да-бяхте. ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ab89794e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На калпава ракета - Космосът й крив!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fcd725fade
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мила прочетох историята ти и предполагам как се чувстваш, но ако момчето има такива чувства каквито са твоите и ако иска да е с теб не трябва да се държи така. При мен ситуацията е малко по-различна, но също се държим студено един с друг.... Съветвам те да го питаш направо, но не по skype, facebook а на живо, защото тогава няма какво да скрие и ще сте очи в очи.... Накарай го да си изясните нещата, защото ти страдаш.. И едно нещо от мен - не разчитай на виртуалното, а на реалното! Успех!! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b54d917c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И мойте родители са такива ;хх много е гадно, съчувствам ти.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 79ceb2fca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Така е както казва номер 1.. и дори ако ти има мобилния щеше да ти звъне за да попита какво се е случело. Просто ако един човек държи на тебе дали кат приятели било или гаджета то той никога нямаше да покаже такава дистанция само заради това че си излязла внезапно! Например с мен имах си гадже (сега сме само "приятели" хахаха" но той винаги е държал на мене доста и какви ли не проблеми съм му правела и пак ме е търсил и не ти говоря за малки неща ами много сериозни проблеми! Дори сме се карали ацки много, но всичко е до това какъв е човека и какво испитва към теб. Поговори с него попитай го дали се сърди или нещо такова и защо внезапно "истина" от теб (ако искаш де) И ако продължава така просто го забрави.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 675f31275b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако ти се сърди само защото си излязла, проблема си е в момчето...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0760680a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахах, супер родители имаш. Моите ме оставят да си прая квото искам по цял ден. Но и това не е хубаво. Нали знаеш, всяко нещо има хубава и лоша страна. Не може само хубаво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker