Става ми все по рядко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Става ми все по рядко
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2756 пъти
Здравейте! На 14 години съм. Мастурбирам от 10-11 годишен. Помня как първите пъти само от мисълта за нещо +18 ми се вдигаше ама за секунда. След месеци мастурбиране не ми ставаше толкова лесно, но поне до миналата година ми ставаше като гледам на някои какички примерно г**дите или ду**то. Сега дори като съм на кафе с приятели и гледам някакви супер готини не ми става. Дали това е, защото прекалено много мастур**рам и винаги до край/до идване на бялото/ ?? Моля някой, ако е имал същият проблем и го е оправил по някакъв начин да ми пише или пък някой, които има същият и сега се въстанявява? Слушам някои ми казват, че трябва да намаля чек**те до минимум. По 1-2 на 5 дена за да се оправя, но аз немога така, защото ако почна немога да се спра докато не ми дойде и навъртам сигурно над 50... Трябва ли да ги спра изцяло и за колко време? Чул съм, че за периоди от сорта на година трябвало почти да не си бия, което е доста гадно :С. Моля за помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c385ed48da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, трябва да ги ограничиш, най-добре да ги спреш. Така се изтощаваш и хвърляш енергията си на вятъра, като си намериш приятелка няма да имаш сили за нея. Не се осакатявай от малък, минал съм по този път.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cf7d047434
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слушай 1, един неползван инструмент, няма как да ти върши работа.
Пробвай нещо ново при мастурбация - да спираш, точно преди да свършиш, после пауза и пак... гледай да стигнеш така до един „акт“ към 20 мин. Можеш да се тренираш и да издържаш над 20 мин, но и 20-те са си постижение. Един ден като имаш приятелка, ще я побъркаш така.
Намали мастурбацията иначе до веднъж дневно да кажем, но по принцип, не можеш да се повредиш така - най-много да си просто полово задоволен, което е много по-приятно за събеседничките ти -момичета, от това да имат един надървен и настървен младеж. И мъжете с редовен полов живот не се излагат в обществото, един сексуално незадоволен мъж е отблъскващ, дори излъчва неприятна миризма и се поти. Така че, споко - деиствай като до сега или намали темпото, но мастурбирай редовно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c385ed48da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2 ти жена ли си, или гей? Покажи ми, който дето не се поти, да не говорим че миризмата зависи от много неща. Всеки мъж има различна сексуална мощ и е доказано, че прекомерната мастурбация вреди. Ако не говорим за изхабената физическа енергия, то за да се произведе семенната течност организмът влиза в недостиг на важни вещества, това отслбва имунитета, нервната система, абе изобщо прочетете по въпроса. Отделно защо мислиш, че на възрастните мъже им трябва виагра и други подобни, то и на някои млади им трябва...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 190f518ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1/3, не знам дали 2 е жена или гей, ама и ти плещиш доволно наизуст. На едно иначе здраво момче/мъж не може да му стане нищо от прекомерна мастурбация. Просто в един момент ще спре да му се мастурбира и тва е. Което няма да му пречи на другия ден или най-много след 2 дни пак да е готов за действие. Това е вярно, че "производството" на сперма изразходва много витамини, минерали и други важни вещества, но при що-годе здравословно хранене и начин на живот това ти е последния проблем.

Авторе, няма нужда специално да се стремиш да слизаш под някаква дадена граница, това е различно при всеки човек. Организмът ти сам ще ти каже къде ти е границата. Във всеки случай това дето трябвало 1 година да не мастурбираш е пълен булшит - дори обратно, вредно е толкова дълго да не се мастурбира. От друга страна, ако днеска си намаал 5 чекии не може след тва да излезеш и да очакваш да го вдигаш от каките по улицата. Но на другия ден ще можеш. И както каза 2, това е дори по-скоро позитивен ефект, щото не е яко да заговориш мацка и да си опънал палатката, а в главата ти да са само п**ки. Ще изглеждаш смешно и ще дрънкаш пълни глупости.

По-скоро се старай да водиш здравословен начин на живот - наспивай се достатъчно (на твоята възраст поне 8 часа сън на ден), не яж боклуци, не пий, не пуши. Всички тия неща влияят на (им)потентността.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c385ed48da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кубрате, ти пишеш редовно тук, но не може да си осведомен по всичко.. Да те питам колко статии на български и английски си прочел за вредите от (прекомерната) мастурбация, та се изразяваш компетентно? Няма как организмът му да каже къде е границата, защото желанията и границите са две различни неща. Както казах аз съм имал проблем с това и може не всичко да го казвам точно, но знам за какво говоря, това че знаеш какво е самозадоволяване и го практикуваш не те прави непълно сведущ по темата, не казвам че аз съм напълно, но говоря от опит и лошите последствия, а те са непоправими. С последния ти абзац съм съгласен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 190f518ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5, прав си, може би трябваше да допълня, че не говоря медицински обосновано, а от личен опит, както и от информацията, която имам от хора, които са споделяли с мене. Не споря, че може да има случаи, в които да има негативни последствия от прекомерна мастурбация. Но според мен тогава причината не е в самата мастурбация, а някъде другаде. Не може да "нямаш сили" за приятелката си (както казваш в 1), само защото си мастурбирал прекалено в миналото. ОК, непосредствено след това е нормално да нямаш нито желание, нито сила, но след 1-2 дни би трябвало да си "презаредил" без проблем. Ако не е така, значи има друг проблем.

Пак казвам, не твърдя, че съм много вещ от медицинска гледна точка, нито съм лекар, нито съм уролог/андролог. Говоря за "средностатистическия" случай. Изключения и специални случаи има винаги, и при тях е задължително да се отиде на лекар.

Кубрат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker